Products

Ny Case IH firkantpresser opgraderet med TwinePro system

02 sep 2019

​TwinePro knitter teknologi giver økonomisk- og miljømæssige fordele / Maskimal balledensitet uden at ballerne springer / Systemet forhindrer forurening af foder og halm med snorerester / på markedet fra 4. kvartal 2019

Det nye bindesystem kombineres med nydesignede nåle og et nyt system til genindvinding af nåleåg. De seks TwinePro-bindeapparater på LB4 XL er monteret i en kraftigere ramme, der kan modstå større stempelbelastninger, og med elektriske binderblæsere, der holder enhederne rene. De benytter et enkelt system til at skabe et stærkt løkkeknob, så føreren kan opnå maksimal tæthed med en lang række forskellige garntyper uden risiko for, at ballerne revner. Bindeprocessen med binding med løkkeknob eliminerer rester af garn på ballen, hvilket forbedrer foderkvaliteten, eller på marken, så den miljømæssige påvirkning reduceres.

”Det nye TwinePro-bindesystem har mange fordele, ikke kun for ejeren og brugeren, men også for kvæg og miljø”, siger Maxime Rocaboy fra Case IH.

”Af vigtige fordele kan nævnes, at man forhindrer forurening af foder og miljøskader ved at fjerne afklippet garn, der kan ende både i foderet og på marken. TwinePro-bindeapparater øger i høj grad trækstyrken og den daglige produktivitet som følge af større balledensitet og reduceret risiko for brud på garnet.”

Systemets primære elementer omfatter bl.a. en ny, tredje binderkamstyring, der tilføjer en tredje knivrotation, så der opnås en aktiv frigivelse af løkkeknobet. Endvidere er der en ny garnskive med to udvendige noter i stedet for fire, hvilket reducerer trykket på garnet ved dannelsen af den anden knude. En integreret bolt løfter garnskiveholderen, så garnet kan komme fri af skiven i stedet for at blive skåret over. Binderkamstyringen driver garnskiven, kniven og knivarmen.

“Med TwinePro skabes der, når den første standardknude er bundet, endnu en knude – løkkeknobet – hvilket giver yderligere ballesikkerhed,” forklarer Maxime Rocaboy.

”Dette løkkeknob øger ikke kun styrken med op til 30 % i følge garnproducenten TAMA, hvilket forbedrer presserens effektivitet og produktivitet, men det betyder også, at der kan produceres godt bundne baller med standardmassefylde med billigere garn, eller der kan laves baller med højere massefylde med standardgarn.

***
Pressemeddelelser og fotos: http://mediacentre.caseiheurope.com
Case IH er den professionelles valg, med mere end 175 års historie og erfaring inden for landbrugsindustrien. En højtydende serie af traktorer, mejetærskere og ballepressere sælges og serviceres af et globalt netværk af meget professionelle forhandlere, der arbejder engageret med at give kunderne suveræn support og den høje service, der kræves for at kunne være produktiv og effektiv i det 21. århundrede. Yderligere oplysninger om Case IH’s produkter og serviceydelser kan findes online på www.caseih.com.
Case IH er et mærke ejet af CNH Industrial N.V., der er globalt førende inden for sektoren for produktionsmidler og noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på Mercato Telematico Azionario på Borsa Italiana (MI: CNHI). Få yderligere information om CNH Industrial online på www.cnhindustrial.com.


Hent PDF