Products

Case IH modtager en ASABE 2020-innovationspris for Magnum AFS Connect

13 jan 2020

Case IH har modtaget en pris for sin nyligt lancerede Magnum AFS Connect / Magnum AFS Connect er udstyret med et helt nyt kabinedesign samt konfigurerbare betjeningselementer, der øger brugervenligheden / Integreret AFS Connect-teknologi gør det lettere at styre aktiviteterne på bedriften

The American Society of Agricultural and Biological Engineers (ASABE) har inkluderet en innovativ teknologi fra Case IH i sin AE50 Awards. Virksomheder verden over indsender forslag til den årlige konkurrence, og et panel af internationale teknologieksperter udvælger op til 50 af de bedste produkter, der vurderes at have den største gennemslagskraft inden for avanceret teknologi til fødevare- og landbrugsbrancherne.

Case IH har vundet anerkendelse for Magnum AFS Connect-seriens traktor, der giver producenterne frihed til at administrere, overvåge, justere og overføre maskin- og agronomidata, som de ønsker. Et helt nydesignet betjeningssystem giver mulighed for fjernvisning af display, fejlsøgning samt softwareopdateringer, og det er endnu et eksempel på Case IH’s fokus på digitalisering og præcisionslandbrug.

I Europa er Magnum AFS Connect blevet præsenteret for pressen ved det årligt tilbagevendende arrangement Case IH Field Days i september 2019 i Wien, og i november sidste år blev den for første gang fremvist offentligt på Agritechnica, en stor udstilling for landbrugsmaskiner, der afholdes hvert andet år i Hannover. De første enheder til kundedemonstrationer og aflevering vil være tilgængelige i Europa i midten af 2020.

Magnum AFS Connect

Serien til det europæiske marked består af følgende modeller – Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 og Magnum 400 – med maksimal effekt på henholdsvis 382, 409 og 435 hk. Alle modeller har turboladede og mellemkølede 8,7 liters sekscylindrede FPT Industrial Cursor 9-motorer, der anvender den nyeste FPT Hi-eSCR2-teknologi for at leve op til kravene i EU Stage V-emissionslovgivningen. Den nye Magnum 400-model fås kun med 21/5 PowerDrive-transmission, med 40 km/t og 50 km/t ved reduceret motoromdrejningstal. Modellerne 380 og 400 kan også leveres med Rowtrac-bælter bagpå.

Alle modeller har en nyudviklet kabine med ny dør i fuld længde og nøglefri adgang som ekstraudstyr. Multicontroller-armlænets betjeningselementer og AFS-displayet har fået nyt design og er dermed blevet mere brugervenligt. Vigtige betjeningselementer kan konfigureres, så de passer til førerens præferencer og til den konkrete opgave. Ekstraudstyr omfatter nu bremseassisteret styring, både på modeller med hjul og som standard på Rowtrac modeller, som hjælper i sving ved at bremse det inderste bælte eller hjul bagpå, og styring med variabel hastighed, så man kan ændre responsen i marken og på vejen.

Af teknologiske nyheder kan bl.a. nævnes et tovejslink mellem det nye AFS Pro 1200-display i kabinen og Case IH’s AFS Connect-telematikportal på hjemmesiden mycaseih.com. Med denne teknologi har driftsledere mulighed for at administrere deres bedrift, maskinpark og data fra deres kontor eller mobile enhed, så de kan overvåge aktuelle opgaver i marken, oplysninger om maskinparken, landbrugsdata og meget andet, da disse aktiviteter registreres i realtid.


Hent PDF