Products

Nye Case IH Farmall A-traktorer er perfekte til læsseropgaver og andre opgaver på bedriften

06 sep 2017

Den nyligt annoncerede Case IH Farmall A fører an i en række af produkter, der passer perfekt til opgaver med læsser og andre opgaver på bedriften. Kombinationen af en kabine med fire stolper, nyt design og ny pris gør Farmall A til et attraktivt forslag som alsidig anden traktor på gården.

Case IH har annonceret tre nye, alsidige traktorer, 55 hk Farmall 55A, 65 hk Farmall 65A og 75 hk Farmall 75A, der er lette, meget manøvredygtige, lette at anvende og vedligeholde og med lavere driftsomkostninger.

Disse nye modellers design, specifikation, effektivitet og anvendelighed gør dem ideelle til anvendelse med læsser, til opgaver i bygge- og anlægsbranchen samt til landbrugsbedrifter, der kræver en attraktiv og alsidig traktor med lave driftsomkostninger til generelle opgaver som f.eks. slåning, høvending samt arbejde med frontlæsser.

De har alle et attraktivt design med en skrånende motorhjelm, hvilket giver fantastisk udsyn fremad. Endvidere kan de alle fås enten med to- eller firehjulstræk, med en rummelig, komfortabel kabine eller styrtbøjle (ROPS), og kunden kan skræddersy specifikationen præcist efter egne behov.

OPTIMAL MOTORYDELSE
Turboladede/intercoolede motorer på 2,9 liter udviklet af FPT opnår nu maksimal effekt ved bare 1900 omdr./min., og de bevarer denne op til en nominel hastighed på 2300 omdr./min., hvilket giver et konstant effektområde på 400 omdr./min., og spidsmomentet nås ved 1400 omdr./min.

Disse egenskaber gør det meget let at betjene Farmall A, da den fremadgående hastighed bevares selv på skråninger ved transport på landevejen samt ved opgaver i marken, der kræver stor trækkraft ved lav hastighed.

Alle modeller er forsynet med en vedligeholdelsesfri dieseloxidationskatalysator (DOC), der er med til at opfylde Stage IIIB-emissionsstandarderne uden brug af dieselemissionsvæske (AdBlue), og klassens bedste olieskifteinterval på 600 timer reducerer udgifterne til service.

Der kan fås to udstødningssystemer, enten et lodret system, der placeres op ad kabinens A-stolpe, og som øger udsynet fremad. Der er også mulighed for et vandret system, der anvendes i situationer, hvor der er begrænset højde, eller i frugtplantager. 

UDVALG AF TRANSMISSIONER
Standardtransmissionen på modeller med tohjulstræk er et 30 km/t 12 x 12 mekanisk vendegear, og modeller med firehjulstræk er forsynet med et 40 km/t 12 x 12 mekanisk vendegear. Krybegearstransmissionen (20x20) til 40 km/t er ekstraudstyr, der giver en fremadgående hastighed på bare 110 m/t, hvilket er perfekt til opgaver som præcisionssåning og sprøjtning.

Powershuttle som ekstraudstyr giver koblingsfri betjening, og det gør dette driftssikre, brugervenlige system ideelt til opgaver, der kræver hyppige retningsskift.

Alle Farmall A-traktorer er forsynet med en Case IH-foraksel og et ophæng, der er forberedt til frontlift og læsser. Det gør det muligt at montere disse enheder hurtigt, let og til en billig pris. Bagakslen, der har en maksimal kapacitet på 3700 kg, har en mekanisk aktiveret differentialspærre og skivebremser i oliebad, hvilket giver kraftig deceleration. Det hydrauliske anhængerbremsesystem, der er standard, har en fantastisk effektivitet, men det er også muligt at få et trykluftssystem.

Trepunktsophænget bagpå sætter nye standarder for denne traktorklasse med en maksimal løftekapacitet på 3000 kg, hvis der monteres en ekstra hjælpecylinder. Trepunktsliften kan betjenes i fire tilstande, der er lette at vælge (vægtoverførsel, position, blandet eller flydestilling), og sænkehastigheden forbliver konstant uanset den aktuelle belastning. Der kan som ekstraudstyr fås en ny hæve-/sænkefunktion, der giver sikker og let styring af hævning/sænkning på forageren.

De nye Farmall A-modeller har en fuldt uafhængig 6-notet PTO til 540 omdr./min., med mulighed for 540/540E og 540/540E plus kørselsafhængig PTO.

STILLE, KOMFORTABEL KABINE
Kabinen med fire stolper og fladt gulv giver et fantastisk udsyn hele vejen rundt ud gennem klassens største glasareal på 5 m2. Her får føreren et stille, komfortabelt og afslappende arbejdsmiljø.

Kabinen er FOPS-beskyttet og opfylder støvbeskyttelsesstandardernes niveau 2. Den har et fritsynstag, der giver godt udsyn og gør det langt lettere at arbejde med en læsser. Dette fritsynstag er hængslet bagpå for at give yderligere ventilation. Kabinen er desuden forsynet med en bagrude i ét stykke, der kan åbnes til næsten 90°, to arbejdslygter foran og bagpå, to udvendige vidvinkelspejle samt et rotorblink.

Der er let adgang til kabinen med store trin med skridsikker belægning, praktiske greb og brede døre. I kabinen sikrer den vipbare ratstamme, den ergonomiske placering af betjeningselementerne samt udvalget af sæder en komfortabel køreposition. En radio med Bluetooth-forbindelse er en del af specifikationen.

Standardklimaanlægget opretholder et miljø uden forurening, når vinduer og døre er lukkede. Standardvarmeenheden i taget med justerbare dyser optimerer miljøet. Som ekstraudstyr kan der vælges fuldt klimaanlæg.


Hent Zip-arkiv Hent PDF