Products

Opdaterede Case IH Farmlift-teleskoplæssere får deres debut på Agritechnica 2017

06 sep 2017

Muligheden for en hydraulikpumpe med høj kapacitet på Farmlift 632, 735 og 935 / Udvidede vendegearsfunktioner på Farmlift 635 og 742 / Ny LED-belysningspakke til alle versioner / Stage IV-motorer med Hi-eSCR-teknologi giver reducerede udledninger og forbedret brændstofeffektivitet

En revideret serie af Farmlift-teleskoplæssere med en række nye funktioner præsenteres første gang på Case IH’s stand på Agritechnica 2017. De nye Farmlift-modeller, der har den seneste typegodkendelse i henhold til EU’s rammedirektiv for traktorer 167/2013, og som opfylder sikkerhedsstandarderne i henhold til EN1459, er blevet forbedret for at øge deres produktivitet og for at kunne overholde Stage IV-emissionsbestemmelserne. Det er de fem største modeller i Farmlift-serien, der er blevet opgraderet. Den mindste model, Farmlift 525, er uforandret.

Ændringerne af de store Farmlift-teleskoplæssere vil forbedre både produktivitet og effektivitet. Opgraderingerne giver både opdaterede motorer og et forbedret vendegear samt LED-belysning og mulighed for en hydraulikpumpe med højere kapacitet.

Alle modellerne drives af firecylindrede NEF-motorer fra FPT Industrial, og en ny turbolader forbedrer effektiviteten. En dieseloxidationskatalysator (DOC) er nøglen til opfyldelsen af Stage IV-emissionsbestemmelserne. Den arbejder sammen med et selektivt katalytisk reduktionssystem (SCR), der anvender dieseludstødningsvæske (DEF/AdBlue). Motoren i Farmlift 632, 735 og 935 har nu en nominel effekt på 121 hk, hvilket er en stigning på 11 hk, og Farmlift 635 og 742 har en effekt på 129 hk. Den maksimale topeffekt på model 632, 735 og 935 er 133 hk. Det tilsvarende tal for Farmlift 635 og 742 er 145 hk.

Farmlift 632, 735 og 935 kan nu specificeres med den samme hydraulikpumpe med variabel fortrængning, der tidligere kun fandtes på Farmlift 635 og 742. Denne load sensing-pumpe med lukket center giver et olieflow på 140 l/min., hvilket er en stigning på 20 l/min. i forhold til standardtandhjulspumpen. Ideel til kunder, der ønsker endnu hurtigere hydraulisk reaktion og forbedrede cyklustider. Endvidere kan der som ekstraudstyr på disse modeller fås et redskabsfæste med en øget tippevinkel på i alt 142 grader. Til sammenligning har standardenhederne en vinkel på 128 grader.

En vendegearskontakt integreret i joysticket er blevet en fast del af designet på teleskoplæsserne Farmlift 635 og 742, men Case IH ved, at nogle førere foretrækker det traditionelle vendegearsgreb til venstre for ratstammen. Som følge deraf kan et vendegearsgreb nu monteres som ekstraudstyr. Det fungerer sammen med den joystickmonterede vendegearskontakt, der bibeholdes.

Af yderligere opgraderinger kan nævnes forbedrede bakspejle. nye integrerede bagskærme med holdere til lygter, en nydesignet motorhjelm med selvlåsende greb samt LED-lygter, der vil forbedre belysningen, når der arbejdes tidligt på dagen eller sent om aftenen.

“Det europæiske marked for anvendelsen af teleskoplæssere med en løftehøjde på 6-10 m i landbruget er støt stigende, og derfor tager Case IH nu de næste trin efter at være være kommet ind i dette markedssegment i 2013 med Farmlift,” siger David Schimpelsberger, Case IH’s europæiske leder af produktmarkedsføringen for Farmlift.

”Produktopgraderingerne og yderligere modifikationer af vores program for at opfylde Stage IV-emissionsbestemmelserne, implementeringen af traktorrammedirektivet samt overholdelsen af EN1459-sikkerhedsstandarderne viser, at vi nu er villige til tage kampen op med branchens vigtigste spillere og øge vores andel af segmentet for teleskoplæssere.”


Hent Zip-arkiv Hent PDF