Brand

Case IH præsenterer "HoloLens"-projektet på Agritechnica: Case IH of Microsoft går sammen om fjernvedligeholdelsens fremtid

12 nov 2017

Et nyt udbud af tjenester gennem et blandet virkeligheds-projekt / Effektiviserede vedligeholdelsesindgreb / Forbedrede, smartere interaktioner med serviceeksperter/ Kortere nedetid og højere produktivitet


Eksklusivt på Agritechnica meddeler Case IH sit samarbejde med Microsoft til et avanceret projekt, som skal udnytte blandet virkelighed i et Industry 4.0-perspektiv, for at kunne stille de bedste vedligeholdelseseksperter til øjeblikkelig rådighed direkte hos kunderne eller på kundens eller forhandlerens værksteder i hele EMEA-regionen. Partnerskabets mål er at tilbyde den bedste kundeservice ved at mindske nedetiden og forbedre effektiviteten. Case IH tester faktisk Microsoft HoloLens i Østrig for at effektivisere vedligeholdelsesindgrebene, og koncernen vil også bruge dem til uddannelsesformål på sine fabriksanlæg. Takket være holografiske interaktioner i realtid er det muligt at give kunderne tilgang til håndfri-opgaver og smartere konversationer. Dette for som helhed at levere korrekt og kvalificeret diagnostik samtidigt med at forbedre produktiviteten.

Microsoft HoloLens går faktisk udover konceptet om Udvidet virkelighed og introducerer Blandet virkelighed, der viser hologrammer i brugerens synfelt med en kortlægning af miljøet, som gør det muligt for brugeren at placere hologrammerne i den virkelige verden og flytte dem efter ønske eller behov samtidigt med at respektere det fysiske miljø omkring headset'et. 

Derfor har HoloLens en klar fordel for Case IH inden på to hovedområder: fjernassistance og undervisning.

I det første tilfælde kan vedligeholdelsesgrupper som en del af pilotprojektet få tilgang til Case IH-eksperter håndfrit, mens de arbejder på maskinen. Dette for hurtig og effektiv indgriben med støttende information, som sendes inden for få sekunder. Teknikeren kan således reparere en maskine, mens han/hun f.eks. kommunikerer med en ekspert på et værksted, som kan konsultere alle tekniske datablade og relevante metoder og sende dem til teknikeren, som kan se dem på sine "briller". Teknikeren kan også tale direkte med eksperten i realtid via Skype. Fordelene er betydningsfulde for alle involverede parter (producenten, forhandlerne osv.): øget effektivitet og tidsbesparelser. Hovedformålet med enheden er at minimere maskinens nedetid og gøre tjenesten mere effektiv ved at forbedre produktiviteten og kontinuiteten i virksomheden.

I det andet tilfælde bliver undervisning enklere: en person, som har headset'et på, kan tilsluttes til flere personer og give direkte undervisning uden at skulle rejse. Det giver en klar fordel med hensyn til tidsbesparelser, hurtighed og effektivitet.

"Med HoloLens-projektet arbejder Case IH og Microsoft tæt sammen for at udvikle fremtidens teknologier og at skabe en ny model til fjernvedligeholdelse. Testfasen, som forventes at vare et år, giver allerede bemærkelsesværdige resultater med hensyn til effektivitet og rentabilitet.  Vi forventer at gå videre med vores digitalisering ved at udvikle yderligere anvendelsesscenarier af denne og andre nye teknologier", udtaler Peter Friis, Commercial Marketing Director for EMEA Case IH

Vi er glade for vores partnerskab med Case IH til at bidrage med at ændre bilindustrien ved at indføre en ny vedligeholdelsesstandard og forbedre maskinernes ydeevne. En blandet virkelighed er et strategisk værktøj til at øge effektiviteten og minimere maskinens nedetid.  Gennem Microsoft HoloLens bliver det helt enkelt lettere at gennemføre hurtigere og mere bevidste indgreb og reparere vigtige dele håndfrit ved at indsamle alle anvendelige datablade eller interagere med eksperter i realtid.  Og de kan naturligvis være nyttige til at uddanne mennesker ved at vise dem maskinhologrammer og lade dem interagere i et blandet virkelighedsperspektiv. Vi er forvisset om, at Case IH-projektet kommer til at blive et sammenligningsgrundlag og håber, at andre virksomheder kan hente inspiration til at starte en digitalisering, som gavner hele industrien", udtaler Fabio Moioli, Enterprise Services Lead på Microsoft Italia. 

HoloLens-headset'et indeholder en komplet computer forsynet med en tilpasset Windows 10-version. Der anvendes tre processorer: den første er CPU (Central Processing Unit), den anden er en GPU (Graphics Processing Unit), og den tredje, kaldet en HPU (Holographic Processing Unit), som styrer den rumlige positionering af hologrammerne og genkender omverdenen omkring HoloLens headset'et. Infrarøde kameraer understøtter enheden i at forstå miljøet og i situationer med svag belysning, mens højttalere med rumlig lyd leverer en 360° lydoplevelse af hologrammernes placering i den virkelige verden. Der er også stemmekommando tilgængelig via Microsofts digitale assistent, Cortana. Den vejer ca. 579 gram og giver et synfelt på cirka 30° gange 17,5°. 


Hent Zip-arkiv Hent PDF