Products

Puma-traktorserien udvides med nye modeller på artniveau

12 nov 2017

Ny specifikation på traktorerne Puma 140, 150 og 165 X med semi-powershift-transmission med 6 trin / Funktioner beregnet på kunder, der ønsker standardspecifikationer / Modellerne bygges samme sted som den eksisterende Puma-serie og omfatter en lang liste over kernefunktioner og ekstraudstyr.


Case IH’s traktorer Puma 140, 150 og 165 X kan nu fås med en ny basisspecifikation som et alternativ til kunder, der søger en kombination af høj kvalitet og enkle funktioner i området 140-165 hk (nominel) effekt. Ligesom andre Puma-modeller er de nye traktorer bygget på Case IH’s fabrik i St. Valentin, Østrig.

De nye modeller, der er forsynet med Case IH’s semi-powershift-transmission med 6 trin, benævnes kun ‘Puma X’ for at adskille dem fra Puma Multicontroller-traktorerne med højere specifikationer og full powershift samt Puma CVX-modellerne med trinløs transmission. Traktorernes respektive nominelle effekt er 140, 150 og 165 hk, med en maksimal ydelse, herunder motorkraftstyring, på 175, 190 og 210 hk.

Traktorerne er bygget rundt om en lettere bagaksel, men mange af de vigtigste ændringer findes i kabinen, hvor der er en grundlæggende betjeningsinterface med et enkelt digitalt informationsdisplay og et grundlæggende sædeudvalg, men der er ikke en bagrudevisker. Kabinen er blevet udstyret med funktioner, der især vil tiltale landmænd med kvægbrug, som f.eks. lavprofiltag, der gør det lettere at køre ind i bygninger, og en dør i højre side, der kan åbnes, foruden førerdøren i venstre side.

Bagpå er de mekaniske fjernventiler ikke konfigurerbare, og baghjulene er forsynede med smalle forlængere på skærmene. En PTO-pakke med 540/1000 omdr./min. er standard. Endvidere findes der en omfattende belysningspakke med fire halogenarbejdslygter monteret på taget.

En omfattende liste med ekstraudstyr betyder, at Puma-modellerne kan forsynes med ekstra funktioner efter ønske. Ekstraudstyret omfatter bl.a. sporfølgning og de automatiske styresystemer samt det nyligt lancerede adaptive styresystem, der gør det muligt at ændre antallet af ratomdrejninger efter den aktuelle opgave. Endvidere omfatter listen over ekstraudstyr et mekanisk affjedringssystem til kabinen.


Hent Zip-arkiv Hent PDF