Brand

Case IH forpligter sig til at være med til at udvikle de kommende, digitale teknologier til landbruget

30 okt 2017

Workshop om digitalt landbrug med deltagelse af europæiske institutioner og andre vigtige interessenter / Deltagerne diskuterede udfordringerne og mulighederne for digitale teknologier i landbruget

Case IH har offentligt forpligtet sig til at understøtte udviklingen af digitalt landbrug ved at samarbejde med andre i branchen for at hjælpe landmænd med at håndtere barrierer i forbindelse med implementeringen af nye teknologier.

På den seneste workshop om digitalisering af europæisk landbrugsudstyr organiseret af EURACTIV, et førende, uafhængigt, internationalt medienetværk specialiseret i europæiske politikker, talte Vice President for Case IH Europa, Afrika og Mellemøsten Thierry Panadero, om, hvordan digitalt landbrug er den naturlige udvikling af det, der begyndte med præcisionslandbruget.

“Præcisionslandbrug har gjort det lettere for landmænd at indsamle data, og med digitalt landbrug kan de udvikle anvendelsen af disse data og gøre deres bedrifter og hele landbrugsbranchen og fødevareproduktionen mere målrettet og effektiv,” siger Thierry Panadero.

“Som en førende virksomhed inden for landbrugsudstyr stræber vi efter at forudse teknologiske ændringer. Case IH tilbyder allerede teknologier, der spiller en rolle på dette spændende, nye område, og vi vil fortsat udvikle andre. Disse digitale teknologier kan hjælpe landmænd med at drive deres landbrug mere bæredygtigt ved hjælp af systemer som f.eks. AccuTurn, der automatiserer vendingen på forageren og dermed reducerer skader på jorden. De øger effektiviteten ved en mere præcis anvendelse af de data, der indsamles af vores Advanced Farming System-terminaler, og som benyttes til at planlægge påføring og registrere udbytte. De kan også hjælpe landmanden med at blive mere socialt ansvarlig ved at anvende vores RTK+-korrektionssignal, med en nøjagtighed mellem passeringer på 2,5 cm, så overlapninger undgås, og der ikke bliver anvendt for meget gødning, sæd og andre materialer. Endvidere kan de sikre datasikkerheden, idet de automatiserer registreringen, så landmænd har præcise oplysninger om omkostninger og produktion lige ved hånden. Forbrugerne kan have større tillid til produktet, de køber.”

Formålet med workshoppen var at finde en klar definition af “Farming 4.0” – beskrivelsen af den digitale tidsalder, der er på vej, og som følger efter mekaniseringen, den grønne revolution og præcisionslandbrug – samt at diskutere udfordringerne og mulighederne i forbindelse med sådanne teknologier. Diskussionerne koncentrerede sig om, hvordan det er muligt at håndtere barriererne i forbindelse med implementeringen af sådanne teknologier, samt hvordan producenter af landbrugsmaskiner som f.eks. Case IH kan være en del af digitaliseringen af landbruget i Europa.

Mødets deltagere var nøglefigurer med interesser i udviklingen af digitalt landbrug. Blandt dem var Louis Mahy, Research Programme Officer, Research and Innovation Unit hos Europa-Kommissionen DG AGRI; Max Schulman, landmand; Chair of Cereals Working Party fra COPA-COGECA; Ivo Hostens, Technical Director, European Agricultural Machinery Industry (CEMA) samt Mute Schimpf, Food, Agriculture and Biodiversity, Friends of the Earth Europe.

“Ved at arbejde sammen som en branche kan vi hjælpe landmændene med at håndtere forhindringerne i forbindelse med digitalisering af deres bedrifter, være en del af EU’s bestræbelse på at understøtte fornyelse i landbruget, bringe analoge maskiner ind i den digitale tidsalder samt sikre, at færdighederne hos de personer, der er involveret i landbruget, udnyttes mest produktivt. Digitalt landbrug drejer sig ikke kun om landbrugsmaskiner – det handler også om de involverede mennesker.”


Hent Zip-arkiv Hent PDF