Products

Flere innovationspriser til Case IH på Fieragricola 2018

30 jan 2018

Case IH modtager to Foglia d’Oro-priser (Gold Leaf)  på Fieragricola 2018 for det nye automatiske foragervendesystem, AFS AccuTurn, samt den nye Maxxum Multicontroller med ActiveDrive 8 semi-powershift-transmission /  To Foglia d´Argento-priser (Silver Leaf) som anerkendelse af den tekniske innovation af virksomhedens nye, kraftige, knækstyrede Quadtrac CVX-traktor samt den adaptive styring.


Case IH modtog fire priser for teknisk innovation ved en særlig ceremoni i kongrescenteret Palazzo della Gran Guardia i Verona i Italien umiddelbart før Fieragricola 2018, den internationale udstilling for landbrugsteknologi i byen fra 31. januar til 3. februar.

Prismodtagerne blev fundet i fællesskab af udstillingens organisatorer og magasinet L´Informatore Agrario. Priserne er en anerkendelse af de mest teknologisk innovative produkter, der blev lanceret i landbrugssektoren i 2017. Der blev især fokuseret på den nye teknologi, der er lanceret i hvert af produkterne, og hvordan denne teknologi påvirker landbrugsmiljøet og den økonomiske bæredygtighed, hvilke forbedringer den giver i form af produktkvalitet samt brugervenligheden set med kundernes øjne.

”Landmænd verden over bliver stadig mere bevidste om de fordele, som deres virksomheder har af de nye tekniske udviklinger, hvad angår øget produktivitet, forbedring af førerens komfort og reduktion af omkostningerne sammen med den avancerede teknologi, der er i de sidste nye produkter fra Case IH. Alle os i virksomheden er derfor begejstrede for, at disse nye teknologier er blevet anerkendt med sådanne prestigefyldte priser,” fortæller Peter Friis, Case IH Commercial Marketing Director for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

 

AFS AccuTurn (Foglia d’Oro)

Det nye Case IH AccuTurn-system automatiserer vendingen på forageren og overtager styringen her, så traktoren kommer præcist ind på det næste valgte skår. Det forbedrer traktorførerens komfort, når der udføres gentagne opgaver på lange arbejdsdage.

AccuTurn forbedrer virksomhedens eksisterende, automatiske styresystem, AccuGuide, og sikrer, at maskinen styrer lige så præcist ved vendingerne på forageren som i resten af marken. Systemet, der kan anvendes både til bugserede og liftophængte redskaber, gør det muligt at justere indstillinger som f.eks. bredden af forageren, kurvens form ved vending samt udgangspunktet for vendingen.

På AFS-terminalens skærm vises, hvor langt der er til, at vendingen påbegyndes, og AccuTurn-systemet tager over, når HMC II-foragerautomatikken har løftet redskabet fri af jorden og deaktiveret traktorens firehjulstræk. AccuTurn aktiveres med en oplåsningskode fra den lokale Case IH-forhandler, og systemet kan desuden anvendes sammen alle tidligere AccuGuide-systemer, der benytter AFS 700-terminaler.


Maxxum Multicontroller med ActiveDrive 8 (Foglia d’Oro)

Case IH Maxxum Multicontroller-traktorer, fra 116 hk til 145 hk, kan nu fås med ActiveDrive 8, en avanceret 24x24 semi-powershift-transmission med otte powershift-trin i hvert af de tre områder. Den blev udnævnt til Machine of the Year 2018 i mellemklassen og scorede på den hidtil højeste brændstofeffektivitet for en firecylindret traktor i DLG’s respekterede Powermix-test.

Da koblingspedalen ikke er nødvendig, er ActiveDrive 8 velegnet til effektkrævende opgaver, hvor fremdrift er af stor betydning, som f.eks. kultivering eller arbejde med store slåmaskiner. En powershuttle sikrer, at der ikke mistes træk eller trækkraft ved retningsændringer på skråninger, og en bremseudkoblingsfunktion gør det let at standse, når der f.eks. skal stables baller med en læsser.

En automatisk skiftefunktion betyder, at traktoren kan indstilles til automatisk at køre igennem otte gear i marken og gennem alle 16 gear i de to højeste grupper på vejen.

Alle firecylindrede Maxxum Multicontrollers er forsynet med en økonomisk 4,5 liter motor fra Case IH’s søstervirksomhed FPT Industrial, og det brugervenlige Multicontroller-armlæn og joysticket, der har givet det navn.

Quadtrac CVX (Foglia d´Argento)

Quadtrac CVX er den første knækstyrede bæltetraktor på markedet, der nu forsynes med en trinløs transmission. Det betyder, at traktormarkedets kraftigste traktorer nu får fordelene af en forbedret brændstofeffektivitet, en enkel betjening samt reduceret træthed hos føreren.

Den nye CVX-transmission, der sikrer trinløs kørsel fremad fra 0-43 km/t og 0-17 km/t i bakgear på modellerne Quadtrac 470, 500 og 540 CVX, og som udvikler en maksimal effekt på 525 hk, 558 hk og 631 hk, har en række vigtige fordele. Herunder hører bl.a. enkel betjening, hurtigere acceleration op til mark- eller vejhastigheder, reduceret træthed hos føreren, fuld effekt til rådighed ved kørehastigheder til særlige opgaver/redskaber foruden fuldt hydraulikflow ved lave kørehastigheder til opgaver som såning og plantning. Resultatet er øget produktivitet med hurtigere cyklustider og maksimal brændstofeffektivitet. Den nye transmission kan indstilles til at arbejde ved en bestemt hastighed eller motorhastighed, hvorefter traktorens automatiske produktivitetsstyringssoftware justerer motor og transmission.


Adaptiv styring (Foglia d´Argento)

Maxxum Multicontroller kan nu forsynes med adaptiv styring (ASC). Et styresystem med variabel hastighed, ASC, betyder, at føreren kan ændre forholdet mellem antallet af ratomdrejninger og forhjulenes styrevinkel.

ASC gør det muligt at afpasse antallet af omdrejninger fra anslag til anslag i forhold til det arbejde, der skal udføres. Ved hjælp af traktorens AFS-terminal kan føreren vælge det ønskede styreudvekslingsforhold ved hjælp af tre forudindstillede muligheder eller en brugerdefineret indstilling.


SLUT


Hent Zip-arkiv Hent PDF