Products

Case IH føjer en tredje model til sin Optum-traktorserie bestående af lette traktorer med mange hestekræfter

05 feb 2018

Optum 250 CVX føjes til de eksisterende Optum 270 CVX- og Optum 300 CVX-traktorer / Tilføjelsen af en basismodel med 250 hk giver en komplet serie med tre modeller fra 250 til 300 hk / Yder en maksimal effekt på 273 hk / Leveres som standard med den trinløse CVXDrive-transmission

Case IH’s serie af Optum-traktorer, baseret på høj effekt kombineret med et letvægtsdesign, der kan påføres ballast, hvis det er nødvendigt, vil blive udvidet med en tredje model i bunden af serien. Den nye Optum 250 CVX-traktor, med en nominel effekt på 250 hk og op til maks.273 hk, supplerer de eksisterende Optum 270 CVX- og Optum 300 CVX-modeller, der ligeledes bygges i St. Valentin i Østrig. Den kan fås med en række ekstra funktioner, der er beregnet på at skabe en konkurrencedygtig pakke, hvad angår funktioner og ydelse. Den er en attraktiv basismodel i Optum-serien.

Den nye model er blevet lanceret på basis af en øget efterspørgsel efter Optum-seriens kombination af en effekt på 250-300 hk, en høj nyttelast samt kompakte mål, og den drager fordel af den samme hjulafstand på 2995 mm som de andre modeller i serien. Optum-traktorer er bygget rundt om et design, der kan anvendes uden ballast til opgaver, hvor der er behov for mange hestekræfter og lav vægt, som f.eks. græsslåning, eller med ballast til opgaver, der kræver mere trækkraft, som f.eks. primær kultivering.

Lige som de to store modeller er Optum 250 CVX bygget rundt om en kraftig foraksel og et strukturelt bundkar til den sekscylindrede FPT Hi-eSCR Stage IV-motor til 6,7 liter, den samme turboladede og mellemkølede enhed, der allerede er kendt fra de eksisterende Optum-modeller. Brændstofbesparende funktioner omfatter et system til styring af tomgangshastighed, der reducerer motorens omdrejningstal fra 850 til 650 o/min, hvis traktoren holder stille i mere end to minutter. Brændstoftanken kan rumme 410 liter, og som ekstraudstyr kan der fås ABS-bremser og et motorbremsesystem. Sidstnævnte skaber sammen med en justerbar blæser en for branchen unik løsning, der giver høj bremseeffektivitet med en bremseeffekt på op til 149 kW, der hurtigt kan reducere traktorens hastighed og standse køretøjet så hurtigt og effektivt som muligt.

Bagpå er Optum 250 CVX forsynet med en kategori IIIN-lift, der kan løfte maks. 11.058 kg, 10.305 kg igennem hele løfteområdet. Hydraulikkravene klares af en tryk- og flowkompenserende pumpe til 165 l/min. Den maksimale bagdækstørrelse er 2,05 m.


Hent Zip-arkiv Hent PDF