Brand

Ny mand ved roret for Case IH i Norden og Baltikum

16 apr 2018

Markus Ågren er pr. 16. april 2018 ansat som ny Business Director for Case IH Nordic & Baltic. Markus kommer med mange års erfaring fra bl.a. lastbilbranchen, hvor han haft lederne stillinger inden for både salg og finansiering hos nogle af branchen største brands, men han har også kortvarigt beskæftiget sig i landbrugsmaskinbranchen, så den er bestemt ikke fremmed for ham.

Markus er svensker og bosiddende i Helsingborg, men vil få sin daglige gang på Case IH’s kontor i Albertslund, hvor han vil lede det 13 mand store team, som tager sig af marketing, salg og service af Case IH i Norden og Baltikum.

Udviklingen af de private forhandlere i Danmark og Sverige samt importørerne for Norge, Finland, Island og Baltikum er en opgave som står højt på prioritetslisten hos Markus. Kunderne i landbruget er lige så afhængige af deres maskiner som langturschaufføren er af sin lastbil, så det er vigtigt for Case IH såvel som for vores kunder, at have dygtige samarbejds-partnere, der kan tilbyde landmanden den bedste rådgivning i købsprocessen og sikre hans maskiner er kørende, når der er travlhed i marken.

Markus starter med arbejdsstøvlerne på, da han tilbringer den første uge på jobbet i Slovakiet, hvor Case IH afholder ”træningslejr” for alle sælgere i Europa, og i ugen startende med den 16. april er turen kommet til de nordisk og baltiske Case IH forhandlere og sælgere. Dette giver Markus en god lejlighed til at lære organisationen i hele Norden og Baltikum rigtig godt at kende.


Hent Zip-arkiv Hent PDF