Products

Case IH Signature Editions fejrer Maxxum-modellens prissuccesser

16 maj 2018

 

Nye Maxxum Signature Edition-modeller afspejler internationale priser / Kan fås på 145- og 150-udgaverne af Maxxum, Maxxum Multicontroller og Maxxum CVX / Premium-pakke øger allerede høj standardspecifikation for disse modeller.

Case IH har lanceret Signature Editions af seks Maxxum-modeller for at fejre successen for traktorerne, der er bygget i St. Valentin i Østrig, og som for nylig har modtaget fire prestigefyldte priser.

Maxxum Multicontroller fik titlen  Machine Of The Year 2018 på Agritechnica i Tyskland som anerkendelse af dens ActiveDrive 8-transmissions ydelse og økonomiske fordele. Den modtog endvidere guldmedaljen for innovation på Fieragricola i Italien og blev udnævnt til Årets landbrugsmaskine på Agrotech i Polen. Maxxum 145 Multicontroller med ActiveDrive 8-transmissionen blev bedømt som verdens mest effektive firecylindrede traktor til markarbejde ved DLG Powermix-testen, med en brændstofforbrugsværdi på 258g/kWh.

Signature Edition-pakken vil kunne fås som ekstraudstyr til EU Stage IV-modellerne til 160 hk (118 kW) Maxxum 145, samt den sekscylindrede Maxumm 150 til 165 hk (129 kW), der begge udvikler op til 175 hk (129 kW) med effektstyring. Den kan bestilles til standard-, Multicontroller- og CVX-varianterne af begge maskiner.

Maxumm-modellerne i Signature Edition har den unikke Jerome Increase Case-signatur på motorhjelmen, LED-signaturlygter på motorhjelmen, læderrat med ‘Old Abe’-logo, tæppe på gulvet, en Bluetooth-luksusradio samt automatisk klimastyret klimaanlæg. Standardudgaven af Maxxums omfatter et Grammer Dual Motion-sæde, og Maxxum Multicontroller- og CVX-modellerne er udstyret med Grammer Maxximo Evo-lædersædet.

Signature Edition-modellerne kan bestilles gennem Case IH-forhandlere indtil 30. juni.


Hent Zip-arkiv Hent PDF