Products

Farmlift-teleskoplæsserens kapacitet og konfiguration forbedret

07 nov 2018

I 2019 får de mest populære maskiner i Case IH’s Farmlift-teleskoplæsserserie en række nye funktioner, der yderligere vil forbedre kapacitet, komfort og ydelse.
 
Løftekapaciteter øget for at reducere cyklustider
Løftekapaciteten er opgraderet på primære modeller for at hjælpe brugerne med at øge produktiviteten, da de kan læsse mere i hver cyklus og dermed reducere antallet af cyklusser for hver opgave. Den maksimale lastkapacitet på de to modeller med en maks. løftehøjde på 6 m er blevet øget med 100 kg. Det betyder, at Farmlift 633 nu har en maksimal løftekapacitet på 3.300 kg, og 636 har en maksimal løftekapacitet på 3.600 kg. Farmlift 737 med en løftehøjde på 7 m har fået øget løftekapaciteten med 200 kg, så den maksimale kapacitet nu er 3.700 kg.
 
Nye transmissioner øger arbejdshastigheden og reducerer transporttiden
Farmlift 742 med en løftehøjde på 7 m og en kapacitet på 4.200 kg og Farmlift 935 med en løftehøjde på 9,1 m og en kapacitet på 3.500 kg forbliver uændrede med hensyn til kapacitet, men hele serien får en række andre opgraderinger, hvor den vigtigste er nye transmissioner, der skal det gøre det lettere for købere at specificere det system, der passer bedst til deres arbejdsopgaver. Modellerne Farmlift 633, 737 og 935 er som standard forsynet med en transmission med 4 fremadgående gear/3 bakgear med manuelt skift. Som ekstraudstyr kan de nu specificeres med en halvautomatisk transmission med 6 fremadgående gear/3 bakgear, der skifter automatisk gennem 4., 5. og 6. gear. Begge transmissioner kan opnå en tophastighed på 34 km/t.

På modellerne 636 og 742 er der som standard en transmission med 6 fremadgående gear/3 bakgear, der skifter fuldautomatisk mellem de fremadgående gear, og den kan endvidere betjenes halvautomatisk i de fremadgående gear 4, 5 og 6, hvilket øger kørekomforten ved kørsel på vej. Disse modeller har desuden en tophastighed på 40 km/t, hvilket gør kørslen mellem opgaverne hurtigere, samt en shuttle-hukommelse, hvor powershuttle-funktionen vælger det sidst anvendte fremadgående gear og bakgear ved retningsskift for at sikre smidige gearskift.

Begge transmissioner er forsynet med et nyt, elektronisk modulationssystem, der yderligere forbedrer gearskifte og shuttling og dermed øger kørekomforten. Udvekslingsforholdene er blevet forbedret for at øge ydelsen i situationer, hvor der er behov for høj trækkraft, som f.eks. ved kørsel på skråninger, opkørsel på ensilagepladser eller ved læsning. Endvidere drager alle modeller nu fordel af en mere effektiv momentomformer. Kombineret med de nye udvekslingsforhold nås tophastigheden hurtigere, og der kommer mere effekt til jorden. Af andre drivlinjeopdateringer kan nævnes nye industridæk til kunder, der hovedsageligt arbejder på hårde overflader. Michelin BibLoad-dæk kan fås til alle modeller i størrelsen 460/70 R24.
 
Førerens komfort øget og serviceringen lettet
Af andre nye funktioner på de reviderede Farmlift-modeller kan nævnes en række opgraderinger beregnet på at forbedre førerens komfort. Automatisk opretning af styretøjet, der fås på alle modeller, fjerner behovet for at sikre, at for- og baghjulene er parallelle, inden der skiftes styretilstand. Desuden lettes tilkoblingen af redskaber, der kræver ekstra hydraulisk effekt, med introduktionen af en ny, ekstra trykudløsningskontakt (APR) monteret på holderen til forlygterne til fjernaktivering af hydraulikventilen.

To automatiske smøresystemer, der er fuldt integreret i maskinen, kan nu fås til alle modeller. Dermed sikres det, at alle smørepunkter på chassis og bom smøres efter behov, uden at føreren behøver at gribe ind. Det første er en elektronisk styret pumpe til smøring af chassis, aksler, bommens drejepunkter og cylindere, og det andet er en hydraulisk betjent smørepumpe på bommens spindeldok, der smører alle bommens bevægelsespunkter. Sidstnævnte mulighed styres af tippestempelcylinderens bevægelse. Begge muligheder skal sikre, at alle smørepunkter altid smøres korrekt, så føreren kan reducere tiden til service og holde sine hænder rene.

I kabinen er førerens komfort blevet forbedret med nyt sæde med varme, der kan fås på alle modeller, og som er trykluftsaffjedret. Samtidig forbedres ergonomien for føreren med en teleskopratstamme, der kan vippes og er monteret som standardudstyr på Farmlift 636 og 742, og som kan fås som ekstraudstyr på modellerne Farmlift 633, 737 og 935.


Hent PDF Hent Zip-arkiv