Products

EIMA markerer afsløringen af opgraderinger af Optum til overholdelse af EU Stage V

07 nov 2018

Case IH benytter EIMA 2018 til at afsløre den teknologi, som virksomheden vil anvende til at opfylde EU’s kommende lovgivning om udledning (Stage V).
 
Selv om der ikke er synlige ændringer udvendigt på traktorerne Optum 250, 270 og 300 CVXDrive, benytter Stage V-emissionsløsningen fra Case IH’s motorleverandør og søstervirksomhed, FPT Industrial, intern teknologi, der omfattes af i alt 13 forskellige patenter. Brændstofforbruget reduceres, og forbrændingen gøres mere effektiv, uden at der er nogen recirkulation af udstødningsgassen. Konstruktionen er forenklet, og der er ikke en ekstra turbolader. Konstruktionen betyder, at driftsomkostningerne holdes lave, efterbehandlingssystemet er vedligeholdelsesfrit, og driftstiden øges. Ydermere vil alle Stage V Optum som standard være udstyret med AFS Connect Telematics, som gør flådestyring for maskinstationer og lign. meget nemmere.
 
Interne opgraderinger betyder endvidere, at det nu er muligt at forlænge motorens serviceintervaller fra 600 til 750 timer. Samtidig forlænges intervallerne for transmissionsolieskift fra 1200 til 1500 timer. For ejeren betyder det, at traktoren tilbringer mindre tid til service, og at de samlede omkostninger reduceres.
 
Af yderligere, kommende opgraderinger af Optum-modellerne kan nævnes fuld tilgængelighed af AccuTurn Pro, der kombinerer fordelene fra både Case IH HMC II-foragerautomatikken og den automatiserede styring på forageren, AccuTurn, så vendingen på forageren gøres fuldautomatisk. Denne ekstra funktion er beregnet til at lette førerens arbejdsbyrde endnu mere og øge produktiviteten og reducere kørslen på forageren. Den kan nu bestilles til Optum CVXDrive-traktorer og kan konfigureres på nuværende Stage IV Optum CVXDrive-traktorer.
 
Til de sidste nye Optum CVXDrive-traktorer kan der nu fås nye dæk. Med lanceringen af Michelin Axiobib 2 er det nu muligt at specificere dette dæk i størrelserne VF 650/85 R42 og VF 620/75 R30.


Hent PDF Hent Zip-arkiv