Products

Case IH Maxxum 145 Multicontroller tildelt titlerne Tractor of the Year og Best Design for 2019

09 nov 2018

Case IH Maxxum 145 Multicontroller har fået tildelt titlerne Tractor of the Year 2019 og Best Design 2019 ved en prisceremoni på den første dag ved EIMA International, messen for landbrugsudstyr, i Bologna i Italien.

 

Maxxum 145 Multicontroller med 145 hk blev lanceret sidste år sammen med 3 mindre modeller med 116-135 hk (nominelt). Af højdepunkter på Multicontroller-modellen kan nævnes semi-powershift-transmissionen ActiveDrive 8 med 8 trin samt Multicontroller-armlænet og joysticket, funktioner der anerkendes af TOTY-dommere – journalister med speciale i landbrugsudstyr fra hele Europa – fordi de letter betjeningen og øger effektiviteten. Maxxum-traktorer kan desuden fås med powershift med fire trin og trinløs transmission.

Maxxum-serien er for nylig blevet opdateret, så den nu fremstår med et frisk, nyt look. Samme model har også vundet i kategorien Best Design som en anerkendelse af en moderne traktors funktionalitet og udseende.

Vinderopskriften
Efter lanceringen sidste sommer modtog Case IH Maxxum-serien, i dens Multicontroller-look med den nye ActiveDrive 8 semi-powershift transmission, den prestigefyldte titel Machine of the Year for 2018 på Agritechnica i Hannover i Tyskland. Nu har Maxxum 145 Multicontroller føjet mere til sin prissamling med titlen Tractor of the Year 2019, der også tildeles af et dommerpanel af redaktører af europæiske landbrugsmagasiner.

Den vigtigste nye udvikling på den nye Maxxum Multicontroller-serie er ActiveDrive 8 med 3 områder og otte hastigheder, der supplerer den eksisterende ActiveDrive 4 semi-powershift-transmission med 4 trin samt den trinløse CVXDrive-transmission. Transmissionen og mange andre af traktorens betjeningsfunktioner kan styres med Multicontroller-armlænet og joysticket.

TOTY-prisen refererer til Maxxum 145 Multicontroller-modellens tidligere resultater, herunder det laveste, gennemsnitlige specifikke brændstofforbrug i sektionen for markarbejde i PowerMix-testen udført af den tyske DLG-teststation.

"Vi er begejstrede for at have modtaget ridderslaget i form af 2019 Tractor of the Year for Maxxum 145 Multicontroller," siger Thierry Panadero, viceadministrerende direktør i Case IH for Europa, Afrika og Mellemøsten.

"Det er en fin anerkendelse af, at en mere effektiv transmission og lettere betjening spiller en vigtig rolle, ikke kun for at gøre landbruget mere rentabelt, men også for at gøre det mere bæredygtigt. Et kernekriterium i udviklingen af vores maskiner er at gøre funktionen enklere, mere effektiv og mere miljøvenlig, så det er glædeligt at se Maxxum Multicontrollers egenskaber anerkendt på denne måde."


Hent Zip-arkiv Hent PDF