Products

Case IH fremviser de nye MyCaseIH- og AFS Connect™- platforme på SIMA 2019

25 feb 2019

Unik MyCaseIH-platform giver hurtig og praktisk enkeltlogin til Case IH’s kunder med intuitiv, brugervenlig grænseflade / Med ny AFS Connect™-telematikportal kan kunderne kortlægge, administrere og analysere maskin- og landbrugsdata / Begge bliver lanceret i 2019 

​Case IH, der er førende producent af landbrugsudstyr på globalt plan, vil på SIMA 2019 (24.–28. februar 2019) for første gang offentligt fremvise virksomhedens nye cloud-baserede MyCaseIH-platform, der vil give kunderne enkeltlogin til alle elementer i Case IH’s mærke. MyCaseIH og AFS Connect befinder sig aktuelt i de sidste trin af udviklingen og vil blive lanceret senere på året. 

Case IH vil endvidere præsentere sin nye AFS Connect™-telematikportal, der arbejder sammen med MyCaseIH og omfatter tre primære elementer, Maskinparksstyring, Markstyring samt Datastyring. AFS Connect-mobilappen, der fokuserer på at forsyne landmænd og maskinstationer med oplysninger til maskinstyring, vil være tilgængelige via Apple App Store eller Google Play Store, og den er kompatibel med både iOS- og Android-mobilenheder. 

Maxime Rocaboy, leder af produktmarkedsføring, præcisionslandbrugsløsninger AFS for Case IH - EMEA, siger: “MyCaseIH er en fantastisk nyhed, der vil give kunderne enkeltlogin til deres konto. Vi har investeret meget tid og mange kræfter i udviklingen af den nye grænseflade, der kræver meget få klik for at få adgang til et utal af oplysninger. Den er hurtig, let og intuitiv at bruge, dens grafik er tydelig med forskellige farver, så de forskellige opgaver kan identificeres hurtigt og præcist.

Som ved mange andre skybaserede datalagerkonti vil brugerne, når de er logget på MyCaseIH, kunne se en oversigt over deres virksomhed og have sømløs adgang til alle funktioner her ved at klikke på ikonerne for Maskinparksstyring, Markstyring og Datastyring. Et centralt punkt er, at alt udstyr og alle landbrugsdata gemmes sikkert på skybaserede servere, at de ’ejes’ af kunden, og at kunden til enhver tid har adgang til dem og kan administrere, dele eller slette dem. 

”Med MyCaseIH får kunderne et centralt referencepunkt med supportmaterialer, med alle de værktøjer og oplysninger, de har brug for til at administrere deres maskinpark samt kontaktoplysninger, hurtigt og præcist. Endvidere giver dette centrale punkt direkte, sømløs adgang til Case IH’s hjemmeside og Help Centre sammen med en omfattende række informationer om det udstyr, der er registreret, herunder instruktionsbøger, brochurer, reservedelskataloger, tekniske publikationer, specifikationer, produktvideoer samt oplysninger om vedligeholdelse. 

MyCaseIH vil endvidere være det primære adgangspunkt for Case IH’s nye AFS Connect™-telematikportal, et helt økosystem, der omfatter maskiner, telematik, datadeling og apper. Der er adgang til AFS Connect via Case IH’s brugervenlige AFS-styresystem. Med AFS Connect er det let for kunderne at se oplysninger om hele deres virksomhed, uanset hvor de befinder sig. Endvidere får de her adgang i realtid til deres Case IH-udstyr fra enhver enhed, med oplysninger som placering, statistik for brændstof og motor vist på skærmen ’Vehicle Details’, så de kan administrere deres virksomhed og tid langt mere effektivt. 

Med AFS Connect kan teknologi-/informationsstyrede landmænd og maskinstationer få visualiseret deres maskinparks- og landbrugsdata sammen med muligheden for sømløs overførsel af data til betroede partnere. Systemet hjælper dem med den daglige administration af deres virksomheder og data ved at forsyne dem med dækningskort, maskinpositioner, meddelelser samt landbrugsdata og datatilladelser plus muligheden for at dele data med tredjepartsrådgivere.

AFS Connect er desuden en hjælp for Case IH-forhandlere, så de kan yde førsteklasses, proaktiv service og arbejde mere effektivt, fordi de kan få direkte forbindelse til deres kunder med oplysninger om gården og maskinparken sammen med vigtige maskinrelaterede funktioner som f.eks. alarmer og meddelelser. 

Med AFS Connect-mobilappen kan kunderne se et ‘live’-kort, der giver et overblik over status og position for alle deres registrerede køretøjer i forhold til brugerens placering. Dette kort er forsynet med ikoner, der viser køretøjets type og status, herunder motordata og brændstofstand, knapper til at fokusere på brugerens eller maskinparkens placering, en forklaring af statusfarver samt gruppering af køretøjer i nærheden. Et link til Google Maps giver brugeren mulighed for at køre direkte til enhver maskine fra brugerens aktuelle placering, og appen gør det muligt at dele appen med andre enheder via WhatsApp eller som sms.

Endelig vil MyCaseIH give ejere af Case IH’s produkter et centralt sted til at interagere med mærket som understøttelse af deres virksomheder, og AFS Connect-telematikportalen vil tilbyde en central placering til kortlægning, administrering og analysering af maskinparks-, mark-, landbrugs- samt maskindata.


Hent PDF Hent Zip-arkiv