Products

Case IH fokuserer på top-moderne teknologi med udvikling af traktorer, høst-teknik og konnektivitet på Agritechnica

10 nov 2019

Magnum AFS Connect får debut på en messe i Europa / AFS Connect og mycaseih.com forbedrer konnektivitet og datastyring / Puma traktorer opgraderet / Vestrum CVXDrive leverer trinløs transmissionsteknologi til maskiner med lavere motorydelse / Ny Axial-Flow 150 serie af mejetærskere / LB436 HD ballepresseren presser 22% mere materiale i 120x90cm baller, med nye TwinePro bindeapparater

 

Case IH præsenterer en række nyheder inden for næsten alle vigtige produktkategorier på Agritechnica 2019, hvor mærket understreger sit fokus på topmoderne teknologi og konnektivitet for store bedrifter og maskinstationer med nyheder inden for traktorer, mejetærskere, ballepressere og præcisionslandbrug, og der lanceres funktioner, som tidligere er blevet præsenteret som koncepter. Case IH standen bliver en del af CNH Industrials udstillingsareal, der dækker et stort område af messens hal 3.

Ny Magnum AFS Connect
Den nye Magnum AFS Connect serie markerer begyndelsen på teknologi-overførsel fra den Magnum-afledte Autonomous Concept Vehicle, som også kan opleves på Case IHs stand. Alle modeller har turboladede og mellemkølede 8.7 liters sekscylindrede FPT Industrial Cursor 9-motorer, der anvender den nyeste FPT Hi-eSCR2-teknologi for at leve op til kravene i EU Stage V-emissionslovgivningen. Den nye Magnum 400 model fås kun med 21/5 PowerDrive transmission, med 40 km/t ved reduceret motoromdrejningstal.  Modellerne 340, 380 og 400 kan også leveres med Rowtrac bælter bagpå.

Alle modeller har en nyudviklet kabine med ny dør i fuld længde og nøglefri adgang som ekstraudstyr. Kendte Case IH koncepter såsom informationsdisplays på stolperne, betjeningselementer på Multicontroller armlænet og AFS displayet er blevet ændret for at opnå større brugervenlighed. Vigtige betjeningselementer kan konfigureres, så de passer til førerens præferencer og til den konkrete opgave. Ekstraudstyr omfatter nu bremseassisteret styring, både på modeller med hjul og som standard på Rowtrac modeller, som hjælper i sving ved at bremse det inderste bælte eller hjul bagpå, og styring med variabel hastighed, så man kan ændre responsen i marken og på vejen.


AFS Connect og mycaseih.com: uafbrudt, øjeblikkelig dataoverførsel og adgang fra et enkelt sted
Case IH lancerer også mycaseih.com kundeportalen, som giver adgang til AFS Connect telematikportalen. AFS Connect overfører sikkert overvågnings- og styredata via fjernadgang, og disse data omfatter markarbejde, flådeinformation, agronomiske data med mere, alt i realtid, og giver adgang via et enkelt sted til analyse af disse data med efterfølgende beslutningstagning.

På Agritechnica annoncerer Case IH endvidere et antal aftaler med selskaber, som skal hjælpe kunderne med at gøre konnektiviteten mere simpel, hvis de har maskinparker med udstyr fra forskellige producenter. Case IHs moderselskab CNH Industrial har opkøbt virksomheden AgDNA, der udvikler informationssystemer til bedriftsstyring, og softwaren fra AgDNA vil, når den forbindes med Case IH AFS Connect telematik, gøre det muligt for ejere af maskiner fra forskellige producenter at se alt via et enkelt sted og få hjælp til beslutningstagning. Case IH har også indledt et samarbejde med DataConnect, som tilbyder et cloud-to-cloud datastyringssystem, og med Agrirouter, en universal hub til dataoverførsel, begge i samarbejde med andre maskinproducenter.

Nyt design og opgradering af Puma serien
Alle Puma modeller har 6.7-liters FPT Industrial sekscylindrede motorer, og lever nu op til Stage V emissionskravene med Hi-eSCR teknologi. De er 100% godkendt til HVO diesel og biologisk nedbrydelig olie med længere serviceintervaller for skift af motorolie (750 timer) og transmissionsolie (1.500 timer).

På Agritechnica vises også nogle opdateringer, som kommer på Puma-serien i løbet af 2020.Alle Puma-modeller får en karakteristisk ny hjelm med det nyeste Case IH design, med opgraderede køre- og arbejdslygter med op til 40.000 lumen i top LED-specifikationen. Puma 185-240 opgraderes yderligere med funktioner udelukkende for disse modeller. Ind- og udstigning er gjort mere sikker med nye lamper ved de ændrede adgangstrin, og der kan nu monteres en ekstra beholder til håndvask ved siden af trinene. Kabinen har nu afskærmede gasdæmpere og et nyt premium rat. Man kan vælge en premium DAB radio med højttalere og mikrofon til hands-free opkald fra mobiltelefonen. Yderligere opgraderinger af kabinen omfatter et opbevaringsrum til dokumenter, et mere kompakt bakspejl og en ny monitor-skinne med en mobiltelefon- og en tablet-holder som ekstraudstyr. Opbevaringspositionen til bagliftens topstang er også blevet forbedret, så den ikke spærrer for udsynet bagud. En ændret frontlift giver bedre adgang og hurtigere respons, med nye fjernbetjeningsknapper. Yderligere nye funktioner omfatter en trykluftforbindelse, som kan sluttes til forskellige udtag rundt om på traktoren og udstyres med en slange og en pistol til rengøring eller med en slange til justering af dæktryk.

Alle Puma modeller fås med Case IH styring med variabel hastighed, så man kan tilpasse rattets respons til den aktuelle opgave, og med AFS Connect teknologi med tovejs-overførsel af data mellem traktoren og bedriftslederen.


Vestrum CVXDrive leverer gennemprøvet trinløs transmissionsteknologi til maskiner med lavere motorydelse
Med et kompakt 100-130 hk CVT traktordesign med mange specifikationer bringer den nye Vestrum CVXDrive serie med fire modeller transmissionen ind i en ny klasse – tidligere var den mindste serie, der kunne leveres med CVXDrive specifikationen den tungere firecylindrede 116-145 hk Maxxum serie. Maks. hastighed opnås med et reduceret motoromdrejningstal via en Eco funktion, og betjeningen af transmissionen styres elektronisk med hurtig og jævn hastighedsforøgelse, med dobbeltkoblings-teknologi, der giver et jævnt skift mellem de to mekaniske områder og sikrer maksimal trækkraft i hele hastighedsområdet. Funktionen Aktiv Hold forhindrer bevægelse på skråninger og i vejkryds.


Nye Axial-Flow 150 mejetærskermodeller
Nye Axial-Flow 5150, 6150 og 7150 mejetærskere, fra 312 til 460 (maks) hk, afløser de tilsvarende modeller i 140 serien i 2020, med FPT Industrial Hi-eSCR2 Stage V motorer, inklusive en automatisk lyddæmper. Mejetærskerne i Axial-Flow 250 serien fås nu med en indføring/elevator med 6.000 kg kapacitet og i en 40 km/t version på mejetærskere med hjul solgt på det tyske, danske og italienske marked. Grundindstillingerne for Axial-Flow 250 seriens AFS Harvest Command automatisering, der hjælper med at opnå et defineret spildniveau, en bestemt kornkvalitet, konstant gennemløb eller maksimal kapacitet, er blevet udviklet yderligere med tilføjelsen af afgrøder såsom byg. Nyheder vedrørende skærebordene omfatter et 8,53 m VariCut 3050, med 574 mm knivvandring, til maskinerne i 7250 og 140/ny 150 serien.


LB436 HD storballepresseren leverer 120x90 cm baller med højere densitet
Maskinen kan producere baller med 22% højere densitet end LB434 XL modellen, der producerer det samme 120x90 cm ballemål og forbliver i serien, og den nye LB436 HD producer baller med en gennemsnitlig vægt på 500 kg i afgrøder fra byg- til hvedestrå. En 2,35 m pickup med fem bomme føder et standard 29-knivs Rotor Cutter snittersystem, og med ISOBUS klasse 3 kompatibilitet kan ballepresseren styre traktorens funktioner såsom fremadgående hastighed. Den nye totrins gearkasse har beskyttelse mod overbelastning ved gearskift. Som andre Case IH storballepressere har LB436 HD det nye TwinePro bindesystem. Når den første standard-knude er bundet, dannes en anden (løkke) knude med op til 30% forøget styrke, hvilket øger produktiviteten og gør det muligt at produceres godt bundne baller med standardmassefylde med billigere garn, eller der kan laves baller med højere massefylde med standardgarn.


Hent PDF