Products

Nyt design på Case IH Puma 140-240 traktor-serien betyder en opgradering af komfort og betjening

10 nov 2019

Puma 140-175 og Puma 185-240 modeller opgraderet / Forbedrede lygter og design i stil med Optum og Magnum modeller / Nyudviklet frontlift og DAB radio opgraderet med hands-free telefon på Puma 185-240 / Mere præcis styring med variabel hastighed / Stage V motorer med Hi-eSCR2 / alle Puma Stage V 100% godkendt til HVO diesel og biologisk nedbrydelig olie

 

Case IH serien med Puma 140-240 traktorer ændres i 2020 med et nyt design, samt med yderligere forbedring af førerkomforten på Puma 185-240 modellerne. Som tidligere forbliver serien opdelt i to karakteristiske grene – de kompakte Puma 140-175 modeller og de større Puma 185-240 traktorer.

Nyt design og Stage V motorer

Alle Puma modeller har 6.7-liters FPT Industrial sekscylindrede motorer, og Puma 140-175 lever nu op til Stage V emissionskravene med Hi-eSCR teknologi – Puma 185-240 modellerne gør det allerede. Motorerne er nu beskyttet af en karakteristisk ny hjelm med det nyeste Case IH design, med opgraderede køre- og arbejdslygter som det ses på de større Case IH Optum og Magnum traktorer. Opgraderingen af køre- og arbejdslygter giver op til 40.000 lumen i top LED-specifikationen. Alle Puma Stage V modeller er 100% godkendt til HVO diesel og biologisk nedbrydelig olie med længere serviceintervaller for skift af motorolie (750 timer) og transmissionsolie (1.500 timer), hvilket betyder færre olie-/filterskift i maskinens levetid og lavere ejeromkostninger.

Yderligere opgradering af Puma 185-240 modeller

Det nye premium design omfatter også kabinen, blandt andet med afskærmede gasdæmpere og et nyt premium rat. Ind- og udstigning er gjort mere sikker med nye lamper ved de ændrede adgangstrin, og der kan nu monteres en ekstra beholder til håndvask ved siden af trinene, så førerne kan vaske hænder, før de stiger ind i kabinen og betjener grebene. Førerkomforten er blevet forbedret med muligheden for at få monteret en premium DAB radio med højttalere og mikrofon til hands-free opkald fra mobiltelefonen. Yderligere ændringer af kabinen, som skal gøre brugen lettere, omfatter et opbevaringsrum til dokumenter og et mere kompakt bakspejl. Adgang til og overblik over elektronisk udstyr er forbedret med monteringen af en ny monitor-skinne med stik, en mobiltelefon- og en tablet-holder.

Ud over det nye design, de nye lygter og forbedringen af kabinen nævnt ovenfor opgraderes 185-240 modellerne yderligere. Opbevaringspositionen til bagliftens topstang er blevet forbedret, så topstangen kan pakkes bedre væk, når den ikke bruges, og så den ikke spærrer for udsynet til trækbom, pick-up hitch, PTO og tilkoblede redskaber. Endvidere giver en ændret frontlift bedre adgang og hurtigere respons, med nye fjernbetjeningsknapper, som gør tilkobling nemmere. Yderligere nye funktioner omfatter en trykluftforbindelse, som kan sluttes til forskellige udtag rundt om på traktoren og udstyres med en slange og en pistol, så man kan blæse støv og urenheder væk


Hent billede Hent PDF