Products

Case IH modtager to "Machine of the Year" priser pa Agritechnica 2019

12 nov 2019

Case IH har modtaget en pris for sin nyligt lancerede presser LB436HD samt for DataConnect, der er en ny samarbejdsløsning til dataudveksling / LB436 HD har nye og opdaterede funktioner som f.eks. pickup, drivlinje, massefyldesystem og bindeteknologi / DataConnect giver globale kunder med blandede maskinparker mulighed for at administrere deres maskindata på deres foretrukne platform

Den nye presser LB436 HD har modtaget prisen “Machine of the Year 2020” i kategorien “Hay and Forage” og DataConnect-forbindelsesløsningerne i kategorien “Electronics” ved en ceremoni på Agritechnica i Hannover, Tyskland. Juryen, der er sammensat af et panel af redaktører fra europæiske landbrugsmagasiner, anerkendte de talrige fordele i denne nye presserserie, der har mange nye, innovative funktioner, der giver landmænd og maskinstationer mulighed for at pakke mere materiale i hver balle, samtidig med at kravene til håndtering og transportomkostningerne reduceres. Med den nye partnerskabsløsning “DataConnect” til dataudveksling kan kunder med blandede maskinparker lettere administrere gård, maskinpark og data.

Ny presser LB436HD
Den nye LB436 HD har et gennemgående nyt design med nye komponenter, og den kan presse baller, der har en op til 22 % større massefylde end model LB434 XL, der producerer samme ballestørrelse på 120 x 90 cm, og som stadig er en del af serien.

De unikke funktioner på LB436 HD omfatter bl.a. en ny hovedgearkasse og en midtermonteret gearkasse med overbelastningsbeskyttelse ved gearskift, der giver høj kraftoverførsel og drivlinjesikkerhed. Endvidere er et innovativt, nyt bindesystem, TwinePro, beregnet på at øge produktiviteten, samtidig med at det fjerner affaldet i marken og forureningen af ballerne. LB436 HD er fuldt ISOBUS klasse 3-kompatibel, hvilket betyder, at den ikke kun kan styres fra en ISOBUS-terminal i traktorens kabine, men presseren kan også styre traktorens funktioner, som f.eks. at øge den fremadgående hastighed i lette skår for automatisk at øge arbejdshastigheden.

DataConnect
Samarbejdet mellem Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere og 365FarmNet har til formål at give kunder med blandede maskinparker mulighed for at se deres maskindata på deres foretrukne platform. De deltagende mærker er enige om at aktivere sky-til-sky-udveksling af maskinoplysninger (maskinens placering, hastighed, brændstofstand og arbejdsstatus) på deres konkurrerende telematikplatforme. Dette vil yderligere gavne Case IH’s nyligt lancerede AFS Connect-telematikportal.
”Den nye LB436 HD leverer samme ballestørrelse med øget massefylde foruden økonomiske og miljømæssige fordele takket være det nye TwinePro-bindesystem. Med DataConnect får vores kunder den frihed, de har brug for til at kunne administrere deres blandede maskinparker med den højest mulige effektivitet.” siger Thierry Panadero, Case IH Vice President Europe.

”Priserne Machine of the Year 2020 er virkelig et ridderslag for vores produkter og løsninger, og de understreger Case IH’s fokus på løsninger til teknologiorienterede, professionelle producenter.”


Hent PDF Hent billede Hent billede