Products

Mejetærskernyheder fra Case IH til sæsonen 2020: Ny Axial-Flow 150-serie, opdateringer af Axial-Flow 250-serien samt skærebordsopgraderinger

09 sep 2019

Den nye Axial-Flow 150-serie erstatter 140-serien / Modeller får Stage V-motorer, nyt design / Større elevatorkapacitet på Axial-Flow 250-serien / Udvalget af skæreborde omfatter nu en model på 8,5 m til Axial-Flow 140-/150-serien, og brugere af 7250, der arbejder med kørespor på 8 m

Case IH’s Axial-Flow-mejetærskere i 140-serien, der henvender sig til mellemstore bedrifter og maskinstationer, bliver til Axial-Flow 150-serien til sæson 2020, med opgraderede motorer, der opfylder Stage V-emissionsbestemmelserne.

“Som specialist i moderne mejetærskerdesign, der imidlertid anvender enkle, gennemprøvede koncepter, appellerer Case IH ikke kun til kunder med store bedrifter og maskinstationer,” siger August von Eckardstein, chef for produktmarkedsføring for Case IH Europe.

“Axial-Flow-principperne fungerer lige så godt i mellemstore maskiner som i vores store modeller, og de giver et rent slutprodukt og minimalt spild i en lang række afgrødetyper, herunder specialafgrøder. Deres enkelhed er med til at forenkle service og øge driftssikkerheden, egenskaber der er lige så vigtige for små bedrifter som for større.

“Case IH har stadig et unikt fokus på enkeltrotordesignet, fordi vi mener, at denne konfigurations enkelhed er den bedste vej til at opnå en høst med pålideligt, højt udbytte og lave omkostninger. Da det kræver meget lidt tid at justere maskinen imellem forskellige afgrøder, er Axial-Flow en oplagt maskine til danske forhold, hvor der ofte er mange forskellige afgrøder, der skal høstes.”

En nyhed på 5150, 6150 og 7150 Axial-Flow-mejetærskere er FPT Industrial-motorer, der opfylder Stage V-emissionsbestemmelserne. Modellernes maksimale motoreffekt er henholdsvis 314, 400 og 460 hk. Det giver ekstra daglig ydelse ved tømning samt en mere konstant høsthastighed, så der opnås højere produktivitet i varierende afgrødeforhold. Motorerne anvender FPT’s patenterede Hi-eSCR-efterbehandlingssystem selektiv katalytisk reduktion, der ikke påvirker brændstofforbruget eller effekten. Et dieselpartikelfilter kræver kun lejlighedsvis service/rensning, hvilket sker automatisk, men dette kan udsættes, så det udføres mellem høstopgaverne eller på regnvejrsdage, så det ikke forsinker høstarbejdet. Hvis det er nødvendigt at rense filteret i løbet af høsten, får føreren en advarsel i god tid, så denne kan udsætte processen og fortsætte høsten, indtil et passende tidspunkt findes.

For at sikre, at hverken ydelse eller sikkerhed begrænses, når der arbejdes om natten, kan både 150- og 250-seriens Axial-Flow-mejetærskere nu fås med en LED-belysningspakke, som tilbyder meget bedre udsyn om natten.

Axial-Flow 150-seriens mejetærskere vil kunne fås i Europa fra marts 2020.


Opgraderinger af Axial-Flow 250-seriens modeller

En af de vigtigste funktioner, der blev introduceret med lanceringen Axial-Flow 250-seriens mejetærskere, var AFS Harvest Command™-automatikken, der hjælper føreren med at opnå en ønsket maskinydelse ved at vælge en præference, som f.eks. ønsket spildniveau, kornkvalitet, konstant gennemløb eller maksimal kapacitet, hvorpå maskinen automatisk justerer de pågældende mejetærskerelementer, så det ønskede mål nås. 250-seriens Axial-Flow-modeller med AFS Harvest Command drager nu fordel af forbedrede startindstillinger, der hjælper maskinen med hurtigere at finde de ideelle automatiseringsindstillinger og dermed opnå førerens ønskede mål, når arbejdet påbegyndes. Dette øger arbejdshastigheden med hensyn til udbytte pr. time i hele marken.


Nye skæreborde omfatter en ny model på 8,5 m
Med en arbejdsbredde på 8,53 m (28 ft), der passer til kørespor på 8 m, har Case IH føjet en ny model til sin serie af Varicut 3050-kornskæreborde til sæson 2020, beregnet på at blive anvendt til 140-seriens og den nye 150-series Axial-Flow-mejetærskere samt til model 7250 Axial-Flow. Hvad angår Axial-Flow 140/150-seriens mejetærskere, øger dette ydelsen i situationer, hvor det 7,5 m alternativ anses for at være for lille.

Det nye skærebord er forsynet med samme funktioner som de etablerede modeller i Varicut-serien, og det benytter en udvidet version af rammen fra den eksisterende 7,5 m-model for at reducere vægten. Vinden og sneglen er imidlertid mindre udgaver af dem, der anvendes på det større Varicut-skærebord på 9,15 m, så der opnås den stivhed, der er nødvendig til høst med høj kapacitet i kraftige afgrøder. Med en vægt på 323 kg pr. meter er den nye models vægtfylde imidlertid langt tættere på det mindre skærebords end den større models, hvilket gavner mejetærskerens stabilitet og reducerer jordtrykket og dermed skaderne på jorden.

Yderligere ændringer af kornskærebordsserien til Case IH’s Axial-Flow-mejetærskere i alle størrelser omfatter et nyt aksløfterdesign med en højere løfteprofil, hvilket gør det lettere at løfte lejesæd fra markens overflade og yderligere reducerer spildet.

***


Pressemeddelelser og fotos: http://mediacentre.caseiheurope.com
Case IH er den professionelles valg, med mere end 175 års historie og erfaring inden for landbrugsindustrien. En højtydende serie af traktorer, mejetærskere og ballepressere sælges og serviceres af et globalt netværk af meget professionelle forhandlere, der arbejder engageret med at give kunderne suveræn support og den høje service, der kræves for at kunne være produktiv og effektiv i det 21. århundrede. Yderligere oplysninger om Case IH's produkter og serviceydelser kan findes online på www.caseih.com.
Case IH er et mærke ejet af CNH Industrial N.V., der er globalt førende inden for sektoren for produktionsmidler og noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på Mercato Telematico Azionario på Borsa Italiana (MI: CNHI). Få yderligere information om CNH Industrial online på www.cnhindustrial.com.


Hent PDF