Products

Nyt kabinemiljø og nye muligheder for dataoverførsel i topmodellerne skaber nye Case IH Quadtrac- og Steiger AFS Connect™-serier

11 sep 2020

Case IH lancerer nye traktorer i serierne Quadtrac og Steiger AFS Connect™ til sæsonen 2021 med særlige funktioner til det europæiske marked og med ny teknologi, der er beregnet til at forenkle indsamlingen og overførslen af data, der er afgørende for moderne landbrug i stor skala. De har desuden næsten de samme opgraderinger af kabinekomforten og betjeningen, der oprindeligt blev introduceret på Magnum AFS Connect-serien i 2019. 

Quadtrac AFS Connect™-bæltetraktorer (8 modeller fra 525 til maks. 692 hk) og Steiger AFS Connect™-traktorer med hjul (6 modeller fra 469 til maks. 558 hk) får nye funktioner og forbedringer, der omfatter: 

 • Forbedret AFS Connect-konnektivitet fra fabrikken som standard
 • AFS Pro 1200-display
 • AFS Vision Pro-styresystem
 • AFS Vector Pro-modtager
 • Nyt Case IH MultiController-armlæn
 • Nyt kabineinteriør med opgraderede materialer og design, der kendes fra biler
 • Nyt varme-/ventilationssystem/klimaanlæg
 • Nye elektrohydrauliske fjernventiler
 • Opgraderet displaysoftware


 
Optimale forbindelsesmuligheder

Ved udviklingen af AFS Connect-teknologien i de nye traktorer fokuserede Case IH's ingeniører på at gøre dataindsamlingen enkel og dataoverførslen sømløs for at øge produktiviteten. AFS Connect muliggør tovejsoverførsel mellem maskinen og gårdens kontorcomputer, så landmænd kan styre deres bedrift, maskinpark og data præcist fra deres kontor eller mobile enhed.  

AFS Connect-teknologien drives af 3 systemkomponenter:
 

 • AFS Pro 1200-displayet: En betjeningsterminal med en 12-tommers skærm giver en lang række driftsdata, og med fjernvisning kan landmænd og forhandlere, hvis ejerne giver den nødvendige tilladelse, på afstand se skærmen og via Bluetooth let parre med en mobil enhed, billeder fra fire kameraer og en let læselig skærm dag og nat.
 • AFS Vision Pro-styresystem: Betjeningen ligner den på en smartphone/tablet med en berøringsskærm eller en drejeknap, hvilket forenkler anvendelsen.
 • AFS Vector Pro-modtager. Forbedrer korrektionsmulighederne med nøjagtighedsniveauer fra basis (WAAS og AFS 1) til middel (AFS 2) til høj (RTK og AFS RTK+).

 

Forbedret komfort øger produktiviteten på lange dage

I AFS Connect Steiger- og Quadtrac-traktorerne er kabinen forsynet med optimerede betjeningselementer og materialer, der kendes fra bilindustrien. Det gør betjeningen enkel, øger kontrol og komfort med det formål at øge produktiviteten. Kabinens funktioner omfatter: 

 • Det helt nye, intuitive Multicontroller-armlæn med 8 betjeningsknapper, kodeknap til fuld betjening med fingerspidserne samt det nye Multicontroller-joystick med fire programmerbare genvejstaster.
 • Nyt varme- og ventilationssystem/klimaanlæg (HVAC) øger komforten.
 • Avanceret styresystem med justerbare styreforhold giver hurtigere vendinger i marken.
 • En 360-graders kvalitetsbelysningspakke, der kan programmeres efter førerens præferencer.


Fjernsupport

Med Case IH AFS Connects onlineportal kan ejeren eller driftslederen styre den nye traktorserie og dermed optimere administrationen af gård, maskinpark og data fra en stationær computer på kontoret eller med en mobil enhed undervejs. Med sikker dataoverførsel til og fra portalen via skyen kan brugerne logge på AFS Connect og se aktuelle opgaver i marken, oplysninger om maskinparken, agronomidata og mere, som om de selv var til stede i kabinen. Ejere og driftsledere kan desuden vælge at dele udvalgte agronomidata ned på markniveau med tredjeparter som agronomer. 

Øgede forbindelsesmuligheder optimerer supportmulighederne, så nedetid reduceres, og førerne kan arbejde i marken. Fjernvisning gør det muligt for ejeren/bedriftslederen eller en forhandler præcist at se det, som føreren ser på den nye AFS Pro 1200-skærm i kabinen. Det gør det lettere at identificere og afhjælpe problemer. Forhandlerne kan desuden uploade softwareopdateringer på afstand og benytte fjernsupport til at identificere behov for vedligeholdelse og service, uden at det er nødvendigt at køre ud til maskinen. 


Stort udvalg af transmissioner er markedets bedste

Case IH tilbyder fortsat både powershift-transmissioner og trinløse transmissioner på markedet til knækstyrede traktorer med hjul eller bælter. Den brændstofeffektive PowerDrive-powershifttransmission kan accelerere op til 20 % hurtigere for hvert gearskift, hvilket øger førerens komfort, især på vejen eller ved kørsel mellem markerne. 

CVXDrive-transmissionen i modellerne Steiger 420/470/500 og Quadtrac 470/500/540 giver en lang række fordele. Blandt andet kan uerfarne førere lettere betjene den, den accelererer hurtigere i marken eller på vejen, førerens træthed reduceres, den fulde effekt kan anvendes ved lave kørehastigheder – til særlige opgaver/redskaber, og det fulde hydraulikflow er til rådighed ved lave kørehastigheder til opgaver som såning/plantning. De primære fordele er det fantastiske brændstofforbrug og den øgede produktivitet som følge af hurtigere cyklustider. 


Færre stop, øget produktivitet

Traktorerne Quadtrac 470/500/540 og Steiger 500 AFS Connect™ kan nu fås med større brændstoftanke, så de kan køre længere uden at tanke op. Den nye saddeltank, der er ekstraudstyr, øger kapaciteten med 44 % fra 1.230 til 1.779 liter. 

Af yderligere funktioner, der reducerer nedetiden, kan nævnes Adaptiv styring (ASC), et variabelt styresystem, der findes på andre Case IH-traktorer, og som gør det muligt at ændre forholdet mellem antallet af ratomdrejninger og styrevinklen afhængigt af førerens krav. På den måde er det muligt at afpasse antallet af omdrejninger fra anslag til anslag i forhold til det arbejde, der skal udføres. Det sparer tid på vendinger. Systemet styres med traktorens AFS-terminal. 

Case IH's ingeniører har desuden arbejdet med at reducere den tid, der kræves til vedligeholdelse. Kernepunkter på de nye Steiger- og Quadtrac-traktorer er bl.a. FPT's motorteknologi, der opfylder Stage V-emissionsbestemmelserne uden et dieselpartikelfilter. Olieskifteintervallet er på 600 timer, og de daglige servicepunkter kan nås fra jorden.


Hent PDF