Products

Den nye Quadtrac og Steiger AFS Connect™-serie: Når effekt møder teknologi

27 feb 2020

​​Ny serie af knækstyrede traktorer / Velkendt effekt og kabine med nyt design / Forsynet med avanceret teknologi, der letter betjeningen og giver optimale forbindelsesmuligheder / Kan fås i Europa fra efteråret 2020

Case IH lancerer de nye traktorer i Quadtrac og Steiger AFS Connect™-serien. Denne nye serie, der for nylig er lanceret på Commodity Classic i USA, vil kunne fås i Europa i løbet af anden halvdel af 2020, med funktioner specifikt til det europæiske marked.

Serien vil omfatte i alt 14 modeller, i området fra 420 til 620 hk. Quadtrac AFS Connect™ vil kunne fås fra 470 til 620 hk, og Steiger AFS Connect™ fra 420 til 500 hk. Kunderne vil få adskillige opgraderinger som f.eks. nyt kabinedesign og optimale forbindelsesmuligheder, der vil øge komfort og produktivitet.

Kraftig effekt og ydelse
De nye Quadtrac- og Steiger AFS Connect™-traktorer kan specificeres, så de passer til enhver bedrift, og de er bygget til mange forskellige anvendelsesområder.

Det er muligt at vælge mellem to af branchens førende transmissioner, og det betyder, at Case IH kan levere det optimale valg til opfyldelse af behovene i en bedrift. Den brændstofeffektive PowerDrive powershift-transmission giver 20 % hurtigere skift og hele 682 hestekræfter i toppen på Quadtrac 620-modellen. CVXDrive™ — den første trinløse transmission til en knækstyret traktor — afbalancerer automatisk effekt og effektivitet.

Quadtrac AFS Connect™-traktorer er desuden forsynet med større brændstoftanke, så et større areal kan bearbejdes, før det er nødvendigt at tanke op. Producenter kan arbejde på lange dage uden regenerering af motoren, olieskifteintervaller på 600 timer og vedligeholdelse fra jordplan holder driftsomkostningerne nede, og sikrer, at dit udstyr er til rådighed i marken.
Nebraska Tractor Tests har bekræftet, at Case IH Quadtrac- og Steiger-traktorerne er branchens kraftigste og mest brændstofeffektive.

Avanceret teknologi og optimale forbindelsesmuligheder
Forbindelsesløsningen fra Case IH, AFS Connect, vil være integreret i traktorens kabine, hvilket giver et helt nyt produktivitetsniveau. Med den er tovejsoverførsel af data mellem maskine og driftsleder mulig. På den måde kan driftsledere administrere deres bedrift, maskinpark og data fra deres kontor eller mobile enhed.

Forbindelsessystemet omfatter tre kernekomponenter, AFS Pro 1200-displayet, AFS Vision Pro-betjeningssystemet samt AFS Vector Pro-modtageren. Med disse elementer kan brugerne konfigurere traktorens styre- og præcisionslandbrugsfunktion, som de ønsker det.

Med AFS Connect-teknologien kan ejere, driftsledere og – med tilladelse – de forhandlere, der understøtter deres udstyr, få vist traktorens AFS-skærm. Det kan være en hjælp, når problemer skal identificeres, og desuden giver det en bedre forståelse af, hvad årsagen er, og hvordan problemerne kan afhjælpes.


Hent PDF