Brand

Case IH udnævner ny administrerende direktør for Europa

18 maj 2020

Ville Mansikkamäki udnævnt som administrerende direktør for Case IH Europe/ Den organisatoriske ændring er en del af CNH Industrials udviklingsstrategi 'Transform 2 Win'

Case IH har udnævnt Ville Mansikkamäki til administrerende direktør for Case IH Europe. Han efterfølger Thierry Panadero, der har overtaget stillingen som leder af CNH Industrials Agriculture Europe Commercial Operations.

 I forbindelse med udnævnelsen udtalte Thierry Panadero: "Jeg er begejstret for at kunne byde Ville velkommen i vores virksomhed. Han har 20 års solid, international erfaring inden for salg, markedsføring, kundesupport samt reservedele, og han vil være et værdifuldt bidrag til Case IH's succes og udvikling i Europa."

 Ville Mansikkamäki tog eksamen fra Rauma Institute of Technology i Finland med en Bachelor of Science (BSc) i logistik, materialer og administration af forsyningskæden (SCM). I 2001 blev han ansat som kundeservicechef, og efterfølgende tog han en Executive Master of Business Administration (EMBA) fra universitetet i Jyväskylä. Efter forskellige stillinger i Valtra Inc og modervirksomheden, Agco Corporation, beklædte han posten som salgsdirektør for Sales Valtra EAME (Europa, Afrika, Mellemøsten) i 7 år, inden han blev ansat i Case IH.

 Hans udnævnelse er en del af en omfattende omorganisering af CNH Industrial med strategien 'Transform 2 Win' for virksomhedsudvikling. Ideen er at få de fem driftssegmenter til at opnå deres fulde potentiale og omforme gruppens overordnede struktur. Denne strategi vil maksimere ledelsesfokus og fleksibilitet, med en tilpasning af investeringsstrategier og bonusordninger, de respektive behov i hvert forretningssegment vil blive opfyldt, og CNH Industrials omkostnings- og kapitalstruktur vil blive optimeret. Det vil sætte virksomheden i stand til i endnu højere grad at opnå profitabel vækst gennem betydelige investeringer i sine produkter, teknologier, forretningsområder, ansatte og salgskanaler.

 I forbindelse med strategien Transform 2 Win er det Case IH's hensigt at styrke sin position i Europa som udbyder af en komplet serie af kraftige, driftssikre, højtydende produkter samt branchens førende teknologi for at øge landmændenes effektivitet og produktivitet.


Hent PDF