Products

Endnu hurtigere opbakning til Axial-Flow-mejetærskere

15 jul 2019

Med to lokale sæsonlagre henholdsvis i Jylland og på Sjælland vil Case IH øge tilgængeligheden af vitale reservedele under høsten.

Alle Case IH-forhandleres serviceafdelinger er bevæbnet til tænderne forud for høsten, som så småt er gået i gang flere steder i landet.
Men som ekstra sikkerhed for at kunne levere vitale reservedele hurtigt, har Case IH etableret to særlige lagre af reservedele hos henholdsvis S.D. Kjærsgaard i det jyske og Mertz i Fakse på Sjælland. Disse sæsonlagre er tilgængelige for alle Case IH forhandlere, og skal supplere de reservedele som forhandlerne allerede selv har liggende.
- Det bliver helt sikkert en forbedring som kommer vores Axial-Flow kunder til gode. Det er jo vigtigt for vores kunder at vide, at der står et komplet eftermarkedsteam bag dem og deres maskiner, et team som har fokus på effektiv driftstid, som sætter sig i kundens sted og reagere på den rigtige måde, siger Niels Petersen, der er høstspecialist hos Case IH og forsætter: Vi har verdens bedste mejetærsker, men vi skal også have den bedst mulige service, hvis uheldet er ude i den travle høstsæson.

Udvalgt med omtanke
- Vi har selvfølge kigget på, hvad der historisk har været efterspurgt rundt om i landet, i vores udvælgelse af dele til sæsonlagrene. Vi har også set på hvilke dele der er vanskelige at transportere i forhold til størrelse og vægt samt transportrestriktioner i Europa. Derfor er det blandt andet drivaksler og indføringssnegle, der er lagt op på de lokale sæsonlagre, siger Michael Dahl, der er ansvarlig for Case IH reservedele i Norden og Baltikum.
- I tillæg hertil arbejder vi tæt sammen med alle vores forhandlere for at sikre, at vi bedst muligt dækker den lokale maskinbestand med dele, der er kritiske i forhold til kørsel under høst. Det er alt fra kæder, remme, knivbjælker til hydraulikdele med videre, der er afgørende for, at vores kunder kan køre videre i marken hurtigst muligt, hvis der skulle ske et nedbrud.

Tyske transport restriktioner er normalt en udfordring
- Normalt leveres dele som ikke ligger på lager hos den enkelte forhandler fra Tyskland. Vi vurdere at nedetiden med vores sæsonlagre kan reduceres med 6-8 timer i hverdage, men det er specielt i weekenden, hvor vi ikke længere skal tage hensyn til transportrestriktionerne i Tyskland, at der vil være en stor forskel at mærke for kunden, siger Michael Dahl.
Det nye tiltag kommer i tillæg til en særlig løsning omkring særtransporter af dele, der skal hentes hjem fra en af de mange lokationer i Europa.
- Vi kan tilbyde vores kunder en dedikeret transportløsning på dele, der skal hentes hjem fra en af vores lokationer i Europa. Eksempelvis kan vi inden for 12 timer sørge for, at en kunde i det nordligste Vendsyssel kan få en reservedel leveret på en særtransport fra Tyskland - med en fast pris på denne service. Vi kan arrangere særtransporter fra alle vores lokationer, hvis det skulle være nødvendigt, siger Michael Dahl.


Service team klar til at rykke ud
At de dele, der skal bruges ved et nedbrud, er tilgængelige er selvfølgelig vigtigt, men det er alt afgørende at der er dygtige serviceteknikkere, der kan udføre reparationer, og for kunden hurtigt kørende igen.
Både den tekniske support fra Case IH mandskabet hos forhandlerne er helt klar til at supportere kunderne i høsten.
- Vi har haft opdateringskurser for Case IH-teknikere, så ingen af vores kunders nedbrud bør kunne komme bag på os, og bemandingen på hovedkontoret og i forhandlernettet er på plads, så vi hurtigt kan få vores kunder ud at køre igen i høsten, fortæller Michael Dahl.

Ekstra back-up i høst
Høsten 2018 der var både varm og tør, var forholdsvis nem set fra et teknisk synspunkt, og der var da også markant færre nedbrud i løbet af høsten, og vejrsituationen gjorde de nedbrud der var mindre akutte, da der var god tid til at nå at få høsten i hus.
- Vi kan ikke være sikre på at 2019 høsten bliver lige så nem, og det er derfor vi søger at forbedre driftssikkerheden fro vores kunder, udtaler Niels Petersen.
- Vi har gennem flere år haft ”doner maskiner” stående hos udvalgte forhandler, som der kan plukkes dele fra, hvis vi kan se, at delene ikke kan komme hurtigt nok frem – det vil vi også have til denne høst! Det nye tiltag med sæsonlagre giver vores kunder en ekstra back-up i høsten, og er bare endnu en god grund til at vælge at køre Axial-Flow, afslutter Niels Petersen.

***

Case IH er den professionelles valg, med mere end 175 års historie og erfaring inden for landbrugsindustrien. En højtydende serie af traktorer, mejetærskere og ballepressere sælges og serviceres af et globalt netværk af meget professionelle forhandlere, der arbejder engageret med at give kunderne suveræn support og den høje service, der kræves for at kunne være produktiv og effektiv i det 21. århundrede. Yderligere oplysninger om Case IHs produkter og serviceydelser kan findes online på www.caseih.com.
Case IH er et mærke ejet af CNH Industrial N.V., der er globalt førende inden for sektoren for produktionsmidler og noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på Mercato Telematico Azionario på Borsa Italiana (MI: CNHI). Få yderligere information om CNH Industrial online på www.cnhindustrial.com.


Hent PDF