Brand

CNH Industrial, moderselskab for Case IH og STEYR®, modtager for andet år i træk prisen som ‘Best Internationally Operating Company’

06 dec 2021

CNH Industrial Austria, Case IH og STEYR®s moderselskab, er blevet udnævnt til ‘Best International Operating Company 2021’/ CNH Industrial vandt også prisen i 2020 / Dette understreger ‘Quality made in Austria’ status på Case IH og STEYR traktorer fremstillet på mærkernes fabrik i St. Valentin.

Traktorproducenten CNH Industrial Österreich GmbH, Case IH og STEYR®s moderselskab, er blevet udnævnt til ‘Best International Operating Company 2021’ i konkurrence med andre førende virksomheder i Østrig, efter at have modtaget samme hædersbevisning i 2020. Case IH og STEYR traktorer fremstilles på fabrikken i St. Valentin i Niederösterreich.

Konkurrencen er anerkendt som landets vigtigste, og den organiseres af PricewaterhouseCoopers (PwC), det østrigske dagblad ‘Die Presse’ samt af KSV1870, der formidler finansielle data.

Kategorien ‘International’ er åben for virksomheder med en international struktur, forretningsmodel og værdikæde/kundestruktur. De skal fremstille produkter eller levere tjenester, der er relevante for det globale marked, en betydelig del af produktionen skal gå til eksport, og de skal have filialer i udlandet.

Fabrikken i St. Valentin producerer Case IH og STEYR traktorer til kunder i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og i Stillehavsregionen.

Christian Huber, Managing Director CNH Industrial Österreich GmbH og Vice President Global Tractor Product Management Case IH og STEYR, udtaler: “At blive udnævnt til ‘Best International Operating Company’ er en stor ære, og understreger endnu engang ‘Quality made in Austria’ status på vores traktorer, som vores kunder sætter pris på og respekterer.

Plant Manager i St. Valentin, Hannes Woegerbauer, tilføjer: “Prisen er særlig velkommen i endnu et år, der har budt på usædvanlige udfordringer for alle i vores virksomhed, blandt vores leverandører og forhandlere. Det har været utrolig opmuntrende, at alle har arbejdet meget hårdt på at minimere indvirkningen på produktionen og leveringen til vores kunder – og først og fremmest på at sikre sundheden og sikkerheden for vores ansatte.

St. Valentin, der har en lang tradition for innovativ landbrugsteknologi og avancerede, effektive fremstillingsteknikker, nyder godt af kompetencerne, ekspertisen og engagementet hos de 750 ansatte, hvoraf mange er deltids-landmænd. Dette sikrer kundefokus på et meget højt niveau og er hovedårsagen til, at fabrikken vedvarende kan producere den høje kvalitet, som landmændene efterspørger.

Siden starten i 1947 er der blevet produceret mange forskellige produktserier og traktormodeller på fabrikken, inklusive Case IH Optum CVXDrive, Puma-serien, Maxxum-serien og Luxxum traktorer, samt STEYR Absolut CVT, Terrus CVT, Impuls CVT, Profi-serier og Multi-modeller.

 


***
​Photo credits: Peroutka/diepresse
Pressemeddelelser og fotos: http://mediacentre.caseiheurope.com​


Hent PDF