Brand

Case IH- og STEYR-fabrik vinder prestigefyldt pris

23 okt 2020

​Case IH's og STEYR's europæiske base i St. Valentin, der producerer traktorer fra 100 hk til 300 hk til sektorerne landbrug/kommunalt arbejde/skovbrug, og som ejes af modervirksomheden CNH Industrial, er blevet udnævnt til 'Efficient Company of the Year'. Den prestigefyldte pris var en af kategorierne i konkurrencen 'Factory 2020', der organiseres af Fraunhofer Austria og Das Österreichische Industriemagazin.

Ti af de førende producenter i Østrig deltog i det, der har været et af de hidtil vanskeligste år for produktionssektoren som følge af udfordringerne med COVID-19. Det har udfordret selv de mest erfarne administrations- og produktionsteams sammen med alle elementerne i forsyningskæden.

Prisen var kulminationen af en omfattende proces, der omfatter selvevaluering, detaljerede spørgeskemaer, bedømmelser på stedet samt dybdegående interviews med nøglemedarbejdere. Efter streng granskning blev den oprindelige gruppe på 10 virksomheder indsnævret til 4. Disse finalister gennemgik en omfattende evalueringsproces af dommere fra Fraunhofer Austria, der efterforsker anvendelsesorienterede løsninger til fordel for økonomi og samfund, sammen med Das Österreichische Industriemagazin, det førende medie for beslutningstagere i produktionssektoren.

Fabrikken i St. Valentin, der siden 1947 har bygget ca. 600.000 traktorer, dækker 170.180 m2, har ansat 600 medarbejdere fra 18 forskellige nationaliteter og har et ulasteligt ry i CNH Industrial. Fabrikken anvender World Class Manufacturing-principperne (WCM) og var den første CNH Industrial-fabrik til produktion af landbrugsmaskiner i den europæiske region, der opnåede sølvstatus i WCM.

En af St. Valentins største styrker, og nøglen til fabrikkens kontinuerlige succes, er den høje produktionsfleksibilitet, der er mulig, fordi samlelinjen kan tilpasses fleksibelt. Det er en ting, der er næsten unik i landbrugsmaskinesektoren, og som betyder, at der kan produceres en lang række traktormodeller, uanset type, udstyrslinje eller landespecifikke emissionsstandarder. Trods kompleksiteten og effektiviteten giver det et relativt stille og afslappet arbejdsmiljø.

Fabrikken koordinerer 12.000 dele fra mere end 400 leverandører verden over og producerer ca. 10.000 traktorer hvert år til kunder i Europa, Asien, Mellemøsten og Afrika samt Australien og New Zealand. Traktorerne Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series og Luxxum produceres sammen med STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series og Multi, hvilket i alt giver 24 produktlinjer, 98 modeller og 4.857 tilvalg.

Hannes Wögerbauer, leder af fabrikken i St. Valentin, udtaler: "Vi er begejstrede for at vinde denne prestigefyldte pris, men det er kun muligt takket være det store engagement fra vores medarbejdere, der gør vores produktion bedre, sikrere og mere effektiv."


Hent PDF