Products

Case IH Puma 140-175 traktorer forbedres og opgraderes til 2022

23 nov 2021

​​​​Kunde-fokuserede forbedringer og opdateringer på Puma 140 - 175 serien / Tre nye specifikationspakker dækker vigtige funktioner, som køberne typisk ønsker / Kabinen i høj kvalitet opgraderet yderligere indvendigt / CVXDrive transmissionen forbedret med hurtigere respons /​

Case IH Puma 140-175 traktorer får fordel af en række nye funktioner i modelår 2022, udviklet for at øge produktiviteten og forbedre føreroplevelsen. Som en opfølgning på succesen med opdateringen af Puma 185-240 serien med stor akselafstand opgraderes den nye Puma 140-175 serie med standard akselafstand – med en maks. ydelse fra 155-200 hk – inden for områder såsom maskinens design, drivlinjens funktion og ergonomien i kabinen.

Seriens profil forbliver den samme, med tre versioner med fokus på specifikke kundekrav. Basismodellen Puma 140-165 er det prisbevidste valg, Puma 150 og 165 Multicontroller giver kunderne yderligere automatisering, og Puma CVXDrive giver produktivitet i topklasse.

 Nye funktioner til forøgelse af produktiviteten samt forbedringer i kabinen

Ændringerne på de nye Puma 140-175 modeller er et resultat af de positive tilbagemeldinger og reaktioner fra kunderne på de nyligt opgraderede Puma 185-240 traktorer fra modelår ’21 med stor akselafstand, med forbedringer der både er rettet mod ejeren og føreren.

En ændret kabineindgang med trin som på Magnum giver lettere adgang, mens opgraderinger inde i kabinen omfatter en telefonholder, USB-strømstik og en tablet-holder, som skal lette arbejdet i kabinen. Materialerne i kabinen er blevet opgraderet til kabinebeklædning i høj kvalitet som i en personbil, og et nyt Case IH læderrat i høj kvalitet forøger køreglæden.

Udsynet på Multicontroller og CVXDrive modellerne er forbedret med en ny bredere viske, der er monteret lavere og dækker 60% mere af forruden, og der findes også en ny køleboks til læskedrikke. For dem der kører med frontlæsser vil et nyt forbedret joystick, med integreret frem/bak vendegear samt gearskifte-funktioner, forbedre cyklustiderne.

Bag på de nye Puma modeller er der nu en bedre opbevaring af topstangen og nemmere adgang til hydraulikkoblingerne for at lette arbejdet. Andre forbedringer omfatter LED markeringslys og en tryklufttilslutning til kontrol af dæktryk og til rengøring.

Forbedringer på CVXDrive
Puma CVXDrive modellernes transmission er blevet opgraderet, og Case IH ingeniørerne har fokuseret på at forbedre køreoplevelsen ved at optimere vendegearets respons samt responsen ved acceleration/deceleration, og kørepedalens følsomhed er blevet optimeret. Følsomhed og positionsregistrering på Multicontrolleren er også forbedret, og fartpiloten kan tilsidesættes med speederpedalen, hvilket kunderne vil sætte pris på, når de drejer på forageren. CVXDrive indstillingerne kan nemt tilpasses på AFS Pro 700 skærmen.

 


Nye Case IH kundepakker
Der fås tre nye pakker til Puma 140-175 traktorerne, hvilket gør det lettere for kunderne at vælge deres ideelle specifikation. Selection-pakken, til Puma 140-165 basismodellerne, lever op til grundlæggende kundekrav. Der fås to pakker til Puma Multicontroller og Puma CVXDrive traktorerne, Advanced og Professional. Advanced-pakken har de mest almindelige funktioner, som mange kunder kræver i det daglige arbejde, mens Professional-pakken fokuserer på AFS-teknologi, forberedt til automatisk styring og med AFS Pro 700 skærmen.

De nye traktorer fås fra foråret 2022.

***

Pressemeddelelser og fotos: http://mediacentre.caseiheurope.com​


​​​


Hent PDF