Brand

Case IH annoncerer planer om at vende tilbage til messer i Europa

06 sep 2021

Case IH præsenterer produkter på vigtige landbrugsmesser i Europa fra september 2021 for at møde kunderne igen / Første offentlige præsentation af den nyeste Quadtrac AFS Connect™, Optum AFS Connect™, plus en udvidet serie af innovativ AGXTEND præcisionslandbrugsteknologi.

Case IH, en førende producent af landbrugsudstyr, annoncerer planer om at deltage i vigtige landbrugsmesser i Europa i resten af 2021 og i 2022 som en del af virksomhedens plan om at møde kunderne igen. Dette sker med mest mulig fokus på sikkerhed, både for kunderne og for Case IHs ansatte, med nøje overholdelse af de gældende sikkerhedsbestemmelser på det enkelte sted.

Case IH udstiller en række spændende nye produkter, inklusive den første offentlige præsentation af AFS Connect™ versionerne af Quadtrac og Optum traktorerne, de nyeste versioner af de populære Puma 150-175 og 185-240 modeller, sammen med Axial-Flow® 9250 AFS Harvest Command mejetærskeren og LB436 HD ballepresseren. En udvidet serie af den innovative AGXTEND præcisionslandbrugsteknologi vises også.

Virksomhedens program for udstillingerne, der kan blive ændret afhængigt af aktuelt gældende COVID-19 bestemmelser, starter med Innov-Agri i Frankrig fra 7. til 9. september 2021, hvor Case IH præsenterer den nyeste version af den meget succesfulde Optum CVXDrive model. Innov-Agri sted i Outarville, sydvest for Paris, med et areal på 160 ha til demonstration i marken.

Agribex er den anden vigtige begivenhed, som Case IH i år deltager i. Belgiens største indendørs internationale messe for landbruget og den grønne sektor finder sted på Brussels Expo fra 7. til 12. december.

For så vidt angår 2022 har Case IH bekræftet sin deltagelse i fem større begivenheder, men der kan blive tilføjet flere til virksomhedens planer.

Kalenderen starter med FIMA 2022 fra 8. til 12. februar. Den 42. International Fair of Agricultural Machinery er en stor begivenhed for landbrugssektoren i Sydeuropa, og den finder sted i Zaragoza i Spanien.

Derefter tager Case IH teamet til Hannover i Tyskland for at deltage i Agritechnica, hvor verdens vigtigste messe for landbrugsmaskiner finder sted fra 27. februar til 5. marts.

Senere dette år udstiller Case IH på SIMA 2022. Dette er SIMA messens 100 års jubilæum, og den finder sted på Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte i Paris, fra 6.

til 10. november. I november deltager virksomheden også i EIMA International 2022, den 45. International Agricultural Machinery Exhibition, i Bologna, Italien.

Den sidste dato i Case IHs kalender over begivenheder næste år bliver Agraria 2022 i Wels i det centrale Østrig, fra 23. til 26. November.

Som en kommentar til virksomhedens tilbagevenden til landbrugsmesserne udtaler Ville Mansikkamäki, Vice President, Case IH Europe:

“Jeg er begejstret for, at Case IH igen vil udstille på landbrugsmesser i hele Europa, med vægt på at garantere sikkerheden for vores personale og for kunderne til enhver tid.

Tidligere i år, hvor der var meget strenge COVID-19 rejserestriktioner, organiserede vi Case IH ‘YOUNIVERSE’, den første digitale messe med landbrugsmaskiner for landmænd, maskinstationer og forhandlere. Denne online-begivenhed fik meget succesfuldt vist vores syn på fremtiden og den vigtige rolle, som forbedret konnektivitet vil få for at gøre landbrugsindustrien mere effektiv, mere produktiv og mere bæredygtig.

Men hos Case IH er vi selvfølgelig klar over, at digitale begivenheder ikke kan erstatte det personlige møde med landmændene. Vi prioriterer at have den bedst mulige relation med vores kunder, så for os er YOUNIVERSE et supplement til normale messer, begivenheder og roadshows. På Agritechnica vil vi anvende et nyt hybrid-format, der kombinerer den fysiske begivenhed med vores digitale platform. Dette gør os i stand til at nå ud til alle dem, som ikke har mulighed for at deltage i den fysiske messe, så de kan være med og opleve Case IH nyheder direkte, uanset hvor de er.”

AXIAL-FLOW

***

Pressemeddelelser og fotos: http://mediacentre.caseiheurope.com​


Hent PDF