Brand

Case IH annoncerer unik onlinemesse

25 mar 2021

I stedet for at vente på, at landbrugsmesser igen kan åbne, præsenterer den førende producent af landbrugsmaskiner, Case IH, en helt speciel onlinebegivenhed. Med moderne onlineteknologi er 'Youniverse' den første, digitale messe for landbrugsmaskiner designet specielt til 'Dig', uanset om du er landmand, maskinstation eller forhandler. Det er ikke bare endnu en begivenhed med livestreaming eller et virtuelt showroom, men du kan forvente en intensiv infotainmentoplevelse, du har aldrig har prøvet før.

Foruden at demonstrere Case IH-serien vil du på Youniverse få en lang række oplysninger og meninger om vigtige emner i landbruget, herunder de skiftende krav fra fødevareindustrien, agronomi, nye teknologier samt miljøet. Du vil høre talere fra de europæiske landbrugsmedier, teknologivirksomheder og hele CHC Industrial-gruppen.

Case IH vil fokusere på sine sidste nye produkter, traktorerne Quadtrac AFS Connect og Puma CVXDrive, sammen med Axial-Flow-mejetærskerne og storballepresseren LB436 HD, der vises ved hjælp af specielle 3D-præsentationer. Andre kerneprodukter i Case IH-serien vil også være en del af messen, og brugerne vil kunne udforske virksomhedens søstermærker, AgXtend-serien med moderne præcisionsteknologier samt FPT Industrial-drivlinjer.

Youniverses platform er tilgængelig på alle computere, tablets og mobile enheder. Den benytter sig af imponerende præsentationsteknologi og en dedikeret app, så brugere kan blive en del af netværk, som de kan udvikle og få til at vokse. De kan interagere med forhandlere og specialister og endog 'møde' brancheeksperter samt andre landmænd. Den digitale messe finder sted den 9.-18. april 2021. Gratis registrering på youniverse.caseih.com.​

"Youniverse er et spændende koncept, der vil omfatte masser af indhold, der henvender sig til et bredt publikum, så vi vil opfordre alle, der er involveret i landbrug og landbrugssektoren som sådan, til at gå derind," siger Ville Mansikkamäki, Vice President Case IH Europe. "I disse vanskelig tider arbejder vi 100 % på at bevare kontakten til vores kunder og partnere. Det viser vi helt klart ved at investere i denne enestående begivenhed."

***

Venligst find et 'presse kit' i følgende link.​


Hent PDF