Brand

Case IH samarbejder med MacDon Industries Ltd.

15 dec 2021

​​​​Co-brandede sejlskæreborde fås hos Case IH forhandlere verden over.

Case IH har annonceret et samarbejde med MacDon Industries Ltd. om fremstilling af co-brandede sejlskæreborde beregnet til Case IH Axial-Flow® mejetærskere. En ny serie af sejlskæreborde kan bestilles i starten af 2022 hos Case IH forhandlere verden over, med undtagelse af Sydamerika.

Case IH og MacDon har en fælles historie og samme mål om at gøre høsten lettere og mere produktiv for nordamerikanske landmænd,” udtaler Scott Harris, Case IH global president. “Ved at parre Case IHs brancheførende serie af Axial-Flow mejetærskere og et omfattende forhandlernetværk med MacDons ekspertise og produkter inden for sejlskæreborde vil vi kunne tilbyde landmændene branchens bedste produkter.

MacDon har base i Manitoba, Canada, hvor de har produceret højtydende høstudstyr i mere end 70 år. Ligesom Case IH er virksomheden kendt for at arbejde direkte sammen med landmænd og maskinstationer om at fremstille udstyr, der hjælper landmændene med effektivt at høste afgrøderne og producere mad til kloden.

Udvikling af nye produkter, der hjælper landmændene med at få et højere udbytte, har topprioritet,” udtaler Harris. “Vi ser frem til at samarbejde med MacDon om at levere en højeffektiv sejlskærebord-mejetærskerløsning, der hæver standarden for produktivitet under høsten.

Få mere at vide om MacDon på www.macdon.com​.

***
Pressemeddelelser: http://mediacentre.caseiheurope.com


Hent PDF