Brand

CASE IH CONNECT ROOM HUB: FRA REAKTIV TIL PROAKTIV SUPPORT GIVER MAKSIMAL DRIFTSTID OG PRÆSTATION

07 sep 2023

24/7-overvågning af forbundne Case IH-maskiner / Fjerndiagnostik / Proaktive og forebyggende tiltag giver maksimal driftstid / Effektiv planlægning af vedligeholdelse / Effektiv flådestyring / Forbundne services giver optimal maskintilstand og råd om maskinens betjening

Teknologien i dagens landbrugsudstyr udvikles og udvides konstant, og antallet af forbundne maskiner i marken øges hurtigt. Dette åbner for en lang række muligheder, når det drejer sig om at hjælpe landmændene med at få mest muligt ud af deres maskiner og marker. Case IH’s svar er Connect Room Hub, hjertet i Case IH’s forbundne services, og det der muliggør et skift fra en reaktiv til en proaktiv, og i nogle tilfælde en forebyggende, indgangsvinkel til support af kunderne.

Mirco Romagnoli, Vice Præsident for Case IH Europa, forklarer: ”Landmænd er under pres for at konstant at øge deres effektivitet og produktivitet, og de vil gerne have vores, producenternes, hjælp til at opnå dette. Vores Connect Room-system sammen med vores stadigt voksende udvalg af Safeguard Connect-services vil sætte os og vores forhandlere i stand til at reagere hurtigt - næsten i realtid - i tilfælde af et problem og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres Case IH-udstyr.”

Case IH Connect Room Hub: hjertet i et netværk af Dealer Connect Rooms

Case IH’s forbundne maskiner genererer konstant data, når de arbejder i marken – driftsparametre, tilstand, agronomiske data – og sender disse til det nyoprettede Case IH Connect Room Hub for Europa i St Valentin. Case IH’s produkteksperter analyserer dataene for at oprette og konstant forbedre algoritmerne for at generere advarsler, give råd om maskinens betjening og nyttig viden til kunden. Connect Room Hub er hjertet i et netværk af Connect Rooms hos Case IH’s forhandlere, hvor status for kundernes maskiner overvåges døgnet rundt, 7 dage om ugen.

Når Connect Room Hub-systemet identificerer et potentielt problem, sendes der straks en automatisk advarsel til Connect Room hos kundens Case IH-forhandler, der kan straks kan gribe ind – nogle gange før problemet viser sig, så nedetid undgås. Forhandleren kan desuden udføre fjerndiagnosticering af kundens maskine fra Connect Room og forbinde sig med maskinens display og afhjælpe problemer uden at forlade kontoret. Connect Room Hub kan også hjælpe kunderne med at holde deres maskinpark i perfekt stand uden afbrydelser af deres landbrugsarbejde, idet kunderne får et opkald på forhånd for at planlægge rutinemæssig vedligeholdelse, så den passer ind i deres arbejdsprogram.

Rapporter genereret af Connect Room Hub giver kunderne værdifuld viden

Connect Room Hub generer også tre typer rapporter, så kunden kan få mest muligt ud af sine maskiner, holde dem i god stand og beskytte sin investering.

Den månedlige Rapport om maskinhistorik, der genereres på basis af telemetri- og sensordata, indsamlet af den forbundne maskine, giver kunden en bedre forståelse af udnyttelsen af maskinen og dens tilstand, så eventuelle problemer kan identificeres. Med denne viden kan kunden sikre en god udnyttelse af maskinen og holde den i god stand, så dens restværdi beskyttes.

Rapport om maskinpleje opstiller alle vedligeholdelses-, reparations- og kontrolarbejder i maskinens levetid, hvilket gør det let at spore dens servicehistorik og skabe et gennemskueligt forhold til forhandleren og Case IH.

Driftsrapport hjælper kunden med at sikre, at førerne bruger maskinerne korrekt, effektivt og sikkert. Med de betjenings-KPI’er og den viden, som rapporten giver, kan kunden registrere uregelmæssigheder i førerens brug af maskinen eller finde ud af, hvor der er plads til forbedringer. De kan gribe ind og snakke med forhandleren om, hvorvidt der skal arrangeres tilpasset undervisning af førerne.

​​​


Hent PDF