Products

CASE IH LANCERER TO NYE FARMALL A MODELLER

13 okt 2022

​De nye Case IH Farmall 90 A og 100 A er højtydende, alsidige, pålidelige, nemme at bruge, simple at vedligeholde og giver meget værdi for pengene / FPT F5 4-cylindret motorer har teknologi med 4 ventiler pr. cylinder / Kompakt High-eSCR2 efterbehandlingssystem, der lever op til Stage V kravene / Ny kabine med 4 stolper er støjsvag, rummelig og komfortabel, med et fremragende udsyn.

Case IH har lanceret to nye Farmall A traktorer, 90 A med 90 hk og 100 A med 100 hk, der er en del af virksomhedens udvidede Farmall-serie fra 55 hk til 120 hk.

Disse robuste, alsidige all-round traktorer er beregnet til små og mellemstore blandede bedrifter, samt kvægbrug.

De er meget produktive, komfortable og manøvredygtige. De giver meget værdi for pengene og er perfekte til eksempelvis håndtering af hø og foder, til kvægbrug, såning, sprøjtning, gødningsspredning, let jordbehandling og transport.

Kraftfuld og effektiv
Med common rail-brændstofindsprøjtning og 4 ventiler pr. cylinder har den nye firecylindrede 3.6-liters FPT F5 motor en meget hurtig reaktion. Denne motor har et meget højt maks. drejningsmoment ved lavt omdrejningstal, 380 Nm og 450 Nm ved 1300 o/min på Farmall 90 A og Farmall 100 A. Forøgelse af drejningsmomentet på hele 47 % giver høj trækkraft ved håndtering af tung last.

På trods af dens hurtige respons er FPT F5 meget brændstofbesparende, og kombineret med den større 130 l brændstoftank og 14,4 l AdBlue-tank betyder det, at der kan bruges mere tid på arbejdet, før der skal tankes. En anden betydelig fordel er 600-timers serviceintervallerne, der minimerer driftsstop og serviceomkostninger.

En vigtig motorkomponent er det meget effektive og vedligeholdelsesfri efterbehandlingssystem (ATS). Den kompakte Hi-eSCR2 teknologi til emissionsreduktion lever op til Stage V kravene, uden behov for filterskift eller mekanisk rensning. Denne meget effektive løsning omfatter en dieseloxideringskatalysator (DOC), et dieselpartikelfilter (DPF) og et system med selektiv katalytisk reduktion (SCR), som er meget kompakt på grund af mindre end 10% recirkulation af udstødningsgas (EGR).

Denne avancerede teknologi er placeret under motorhjelmen, hvilket gør det lettere og hurtigere at montere en frontlæsser, og der er nem adgang til olie- og motorfiltrene, som sidder i venstre side af traktoren. Uden udvendige komponenter giver dette design også maksimal frihøjde, hvilket øger førerens sikkerhed, når der arbejdes med rækkeafgrøder og hø, der er et fremragende udsyn fremad, og det er nemt at manøvrere meget præcist med traktoren.

Kraften overføres via en simpel, effektiv, pålidelig og driftssikker 12 x 12 40 km/t mekanisk transmission, eller der kan vælges hydraulisk aktiveret Powershuttle, og de fire gear i hvert af de tre områder giver præcist den rigtige hastighed til enhver opgave. Der fås også en 20 x 20 transmission med krybegear.

De firehjulstrukne Farmall 90 A og 100 A modeller har en kraftig klasse 1.0 foraksel med elektrohydraulisk differentialespærre, og der opnås høj bremsevirkning med de justeringsfri skivebremser. Der fås også automatisk aktivering af firehjulstrækket under bremsning for yderligere at øge effekten, stabiliteten og sikkerheden.

Øget alsidighed
For at øge alsidigheden på disse nye Farmall A modeller har bagliften en maksimal løftekapacitet på 4.400 kg, mens Case IH Lift-O-Matic™ systemet gør det muligt at hæve og sænke redskaber til en forindstillet position på forageren. Traktorerne har også en jævn, selv-modulerende elektrohydraulisk uafhængig tre-trins PTO (540/540E/1000) med ECO og mulighed for kørehastighedsafhængig regulering.

Ekstraudstyr omfatter en mekanisk frontlift med en kapacitet på op til 1.400 kg, en frontmonteret 1.000 o/min PTO og en Extra Flow åben center pumpe med et meget højt hydraulikflow på 82 l/m. Dette forbedrer læsserens cyklustider yderligere og er en fordel, når der køres med ophængte redskaber, med op til tre fjernventiler.

Begge nye Farmall A modeller kan også specificeres fra fabrikken med beslag og hydraulik til frontlæsser, så de passer til en af de mange frontlæssere, som Case IH tilbyder. Den perfekte frontlæsser til den nye Farmall A er Case IH L3815A. Den har et simpelt plug and play design og en løftehøjde op til 3,8 m med en maks. kapacitet på 1.922 kg, perfekt til generelt arbejde.

Førerne vil sætte pris på den nye kabine med 4 stolper og flad bund med op til fire udvendige arbejdslygter og nem adgang op ad brede trin til den store enkelte dør. Inde i kabinen er der mere plads, klimaanlæg er standard, og maks. støjniveau er på bare 77 db. Taglemmen, der fås som ekstraudstyr, er blevet gjort bredere for at forbedre udsynet opad, mens et 320° udsyn giver fremragende udsyn hele vejen rundt, perfekt når man arbejder på begrænset plads. Alle betjeningselementer er placeret i et panel til højre for føreren og er nemme at nå. Det luftaffjedrede sæde optimerer komforten under kørsel sammen med en USB-port og en holder til mobiltelefonen.

Edoardo Ronco, Case IH Product Manager med ansvar for Farmall A serien, udtaler: “De nye Farmall 90 A og Farmall 100 A er markante nyheder for Case IH i dette vigtige markedssegment. De har begge betydelige fordele, der gør dem mere produktive, mere omkostningsbesparende og mere komfortable at bruge.”


Hent PDF