Products

CASE IH MEDDELER, AT DEN VELKENDTE activedrive 8 POWERSHIFT NU KAN FÅS PÅ VESTRUM-TRAKTOR

07 sep 2023

Transmissionssortimentet er udvidet for alle fire modeller i Vestrum-serien fra 100 til 130 hk / ActiveDrive 8 semipowershift med tre områder/otte trin kan fås i stedet for CVXDrive /

Case IH har udvidet sit udvalg af transmissioner til Vestrum-traktorserien med 100-130 hk med muligheden for ActiveDrive 8 powershift-transmission i stedet for den trinløse CVXDrive-transmission (CVT), så det er muligt at tilbyde potentielle købere et bredere sortiment af specifikationer for at opfylde deres behov.

Tidligere kunne ActiveDrive 8 powershift med otte trin/tre områder kun fås på 115-150 hk Maxxum-traktorer. Nu har Vestrum-kunder, der ikke har brug for alle den trinløse transmissions funktioner, et alternativ, hvor prisen er holdt lavere, og den alligevel har en høj brændstofeffektivitet og effekt. Område et giver et hastighedsbånd fra 0-10,7 km/t, der passer til tungt trækarbejde, og område to, med et hastighedsspænd på 4,3-18,1 km/t, opfylder de fleste arbejdsbehov. Til kørsel på vej kan transmissionen starte i område tre med et hastighedsområde på 0-40 km/t, en overspringningsfunktion gør det muligt at bevæge sig hurtigt op gennem powershift-gearene

“Ved at føje ActiveDrive 8 powershift med otte trin til Vestrum-serien vil vi gøre den mere attraktiv og tilbyde kunderne flere specifikationer i dette effektsegment, så det er muligt at opfylde flere behov,” siger Christel Diebolt, ansvarlig for produktmarkedsføring hos Case IH for Vestrum-traktorer.

“Dette er en ægte powershift, der bruger vores dobbeltkoblingsteknologi, så træk eller trækkraft ikke går tabt ved hastigheds- eller retningsskift. Den gør det endvidere muligt, at traktoren kan starte i det højeste område, øge markhastigheden uden at afbryde effekten til hjulene. Desuden giver den næsten umærkelige gearskift og standser, takket være Active Clutch II-funktionen, kun med bremsepedalen.”

To specifikationsniveauer
Vestrum ActiveDrive 8-traktorer kan fås med to forskellige specifikationspakker. ‘Selection’-modeller er udstyret mekaniske fjernventiler, en hydraulikpumpe til 80 eller 110 l/min., PTO med tre hastigheder og forskellige frontophæng. Der kan vælges mellem to forskellige typer tag: et lavt tag på 2,7 m med et panoramavindue til læsserarbejde og et standardtag på 2,83 m. Der kan tilvælges klimaanlæg, passagersæde og kabineaffjedring. Den alternative specifikation ‘Advanced’ har ekstraudstyr, inklusive frontophæng med frontliftstyring, elektrohydrauliske fjernventiler plus ekstra funktioner som f.eks. avanceret foragerstyring, automatisk styring via AFS Pro 700 Plus display samt ISOBUS-funktioner.

Etablerede funktioner
Uanset om de er specificeret med CVXDrive eller ActiveDrive 8, benytter Vestrum-traktorer de samme FPT NEF 4,5-liter/firecylindrede Stage V-motorer. De udvikler op til 10 hk mere end deres nominelle effekt på mellem 1.700 omdr./min. og 1.900 omdr./min. med et maksimalt moment på 1.300 omdr./min. Standardudgaven af redskabstilkoblingen omfatter et ophæng bagpå i kat. II/III N til 5.600 kg, og som ekstraudstyr kan der fås et frontophæng til 2.300 kg, og det samme gælder et front-PTO med 1.000 omdr./min og vådkobling. Manøvredygtigheden understøttes af en venderadius på 4,5 m.

Den affjedrede kabine har et støjniveau på 69 dB(A) og er forsynet med et læsser-joystick med knapper til betjening af transmissionen. En AFS Pro 700 Plus touchscreen-terminal leveres med en kvikstartsmenu og op til fire kameraindgange. AEF ISOBUS-certificeringen for funktionerne Universel Terminal og Opgavestyring sikrer kompatibilitet med AEF ISOBUS-certificerede redskaber. AFS Connect™-telematik som ekstraudstyr muliggør fjernovervågning og øjeblikkelig dataindsamling. Der kan desuden fås ekstra funktioner, herunder den automatiske styring AFS AccuGuide™ og den automatiske foragerstyringsteknologi AFS AccuTurn Pro.

Produktionen af Vestrum ActiveDrive 8-traktorer begynder i juni 2023, og i efteråret vil den være fuldt tilgængelig på alle europæiske markeder.

​​


Hent PDF