Brand

CASE IH PÅ SIMA: FOKUS PÅ UDVIKLING AF TRAKTORER OG TJENESTER

07 nov 2022

​​​​Seneste Steiger/Quadtrac modeller med AFS Connect™ og forbedret lift / Præsentation af ny Puma 260 CVXDrive topmodel / Opgraderede Vestrum CVXDrive traktorer / Nyheder i Farmall A og Farmall C serien / Ny Quantum Stage V serie / Nye RB HD Pro rundballepressere med variabelt kammer / Merværdiskabende telemetri-tjenester til AFS Connect traktorer og mejetærskere.

Case IH præsenterer mange nye maskiner på stand D072, hal 6, på SIMA 2022 (Paris Nord-Villepinte, 6. - 10. november) – og planlægger også at præsentere en Case IH sukkerrørshøster, et eksempel på mærkets globale høstekspertise.

Præsentation af Puma 260 CVXDrive topmodel
Den nye Puma 260 CVXDrive præsenteres. Vigtige punkter omfatter en større kabine – den mest støjsvage Puma-kabine nogensinde - med nyt betjeningsarmlæn med konfigurerbare betjeningselementer og AFS Pro 1200 berøringsskærm, hvor føreren ikke kun kan foretage indstillinger og gemme driftsdata automatisk, men også – via AFS Connect™ telematik – opnå øjeblikkelig tovejs dataoverførsel mellem traktoren og MyCaseIH online-portalen, plus fjernovervågning/-support af maskinen og meget mere.

Safeguard Connect debut
De besøgende kan også få mere at vide om Safeguard Connect, en ny kombination af merværdiskabende telemetri-tjenester sammensat for at dække alle aspekter af service og support for Case IH Axial-Flow® 250 serien af mejetærskere samt større traktormodeller. Safeguard Connect, som er et supplement til AFS Connect telemetri, omfatter forlænget Safeguard Warrenty, preseason check, forhandler-fjernsupport, Max Service 24/7 back-up, AFS Connect abonnement og omfattende brugerkursus.

Steiger Quadtrac traktorer med AFS Connect teknologi
De seneste Steiger traktorer med hjul og med Quadtrac bælter, de største i Case IH serien, har fået opgraderet specifikationer og ydelse. Et nyt armlæn med konfigurerbare betjeningselementer og AFS Pro 1200 berøringsskærm med AFS Connect fjernoverførsel af data samt overvågning. Et nyt robust trepunktsophæng øger løftekapaciteten med op til 5%, samt en fabriksmonteret kategori 5 trækbom med kategori 4 adapter, plus en ny kobling med seks udtag, tre 0,5” og tre 0,75” fittings, som ekstraudstyr.

Vestrum CVXDrive serien opgraderet
Nyheder i 100-140 hk Vestrum CVXDrive traktorserien omfatter forbedringer af CVX transmissionen. Føreren kan justere, gemme og hente tilpassede indstillinger i forhold til præference/opgave, og responsen på kørepedalen og Multicontrolleren er blevet forbedret. Kabineadgangen er blevet forbedret, ligesom interiør og finish i kabinen, og der er en ny 12” AFS Connect 700 Plus berøringsskærm, som gør det lettere at håndtere opgaverne og muliggør overvågning med flere kameraer.

Farmall C serien opgraderet
Den nye Farmall C ‘Selection’ 100 C, 110 C og 120 C (101/110/117 hk nominelt) supplerer serien af Farmall C Advanced modeller. De har firecylindrede, 3.6-liters FPT F5 motorer med common rail-brændstofindsprøjtning og fire ventiler pr. cylinder, samt Active Drive2™ transmissioner med fire gear i hvert af de tre områder plus powershuttle, og 8-trins krybegear som ekstraudstyr. En ny kabine med seks stolper har flad bund, 5,2 m2 glasareal og klimaanlæg som standard. Bagliftens kapacitet er 5.000 kg, den ekstra frontlift har en kapacitet på 1.400 kg, og PTO-hastigheder er 540, 540E og 1.000 o/min, med mulighed for eco-funktion og kørehastighedsstyring.

Farmall A traktorer opgraderet til Stage V
De nye Farmall 90A (maks. effekt/drejningsmoment 90 hk/380 Nm) og 100A (100 hk/450 Nm) har FPT F5 firecylindrede motorer med fire ventiler pr. cylinder og en 12F/12R transmission med maks. 40 km/t kørehastighed. Som ekstraudstyr fås 8-trins krybegear og hydraulisk vendegear. Den nye kabine med fire stolper og klimaanlæg er mere rummelig, og støjniveauet er reduceret til 77dB.

Quantum-serien udvidet og forbedret
Den nye Stage V Quantum serie med fem modeller går fra 74 hk (nominelt) Quantum 80 til den nye 120 hk Quantum 120, med FPT F5C firecylindrede motorer og 4WD som standard. Hovedtræk omfatter kategori 4 filtrering af kabinen med flad bund. ActiveDrive2™ 32F/16R transmissionen 0,7-40,0 km/t kan suppleres med 8-trins krybegear (laveste hastighed 0,17 km/t). Powerclutch er standard. Endvidere har de affjedret foraksel, et nyt display i A-stolpen og fuld kompatibilitet med Case IH AFS Solution Technologies.

Ny serie af rundballepressere med variabelt kammer
De nye Case IH RB HD Pro rundballepressere med variabelt kammer har robuste komponenter og et opdelt drivsystem, der muliggør en kapacitet på op til 30t/time, og de er beregnet til landmænd og maskinstationer, der producerer mere end 10.000 baller pr. sæson. Balllediametre er 90-165 cm (RB456 HD Pro) og 90-190 cm (RB466 HD Pro). Alle presserne fås med rotorindføring og med en snitterenhed med 13 eller 25 knive.

CNH Industrial Capital sammen med Case IH på SIMA 2022
CNH Industrial Capital, den finansielle gren af Case IHs moderselskab, der tilbyder Case IH Intelligent Rental Solutions®, er sammen med Case IH på SIMA 2022 for at rådgive og oplyse om skræddersyet finansiering og leasing af Case IH produkter, så kunderne kan få dækket deres behov. Der vil være fleksible SIMA specialtilbud på alle traktor- og mejetærskermodeller.

“Fra Puma 260 CVXDrive med AFS Connect dataadministration til Quantum traktorer med flere funktioner til frugtplantager og vingårde, Case IH præsenterer mange innovationer på SIMA 2022 for at hjælpe landmændene med at øge effektiviteten og reducere input-omkostningerne,” udtaler Bruno Pierrefiche, Marketing Manager Case IH France.

“Men vi har også underholdning klar til vores gæster, blandt andet live-transmission af Moto GP løbet i Valencia søndag d. 6. november – og en Case IH-sponsoreret MotoGP Aprilia motorcykel udstillet. Der vil også være en bar for de besøgende på standen, så vi ser frem til at servere forfriskninger for gæsterne og tale med dem om den seneste udvikling af vores produkter.”


Hent PDF