Products

Case IH TILBYDER EKSTRA-KOMPAKTE BALLER MED LANCERINGEN AF DEN NYE LB 424 XLD MODEL

07 dec 2022

Ny Case IH LB 424 XLD producerer ekstra-kompakte 120cm x 70cm baller / Op til 10% forøgelse af densiteten giver endnu bedre ballekvalitet, håndtering, transport og lagring, samt lavere driftsomkostninger / Der fås Rotor Cutter og Packer versioner / Det alsidige design gør presserne velegnede til enhver afgrøde.
 ​
Case IH har udvidet serien af storballepressere med tilføjelsen af en ny model i 120 cm x 70 cm segmentet. LB 424 XLD producerer 260 cm lange baller, der er op til 10% tungere end dem fra den eksisterende LB 424 XL – ‘D’ står for Densitet. Sidstnævnte maskine forbliver i serien.

“Denne nye model er tiltænkt kunder, der har brug for ekstra-kompakte, perfekt formede, ensartede store firkantballer, der kan opnå maksimal vægt, er perfekte at håndtere, giver lavere transportomkostninger og optimal pladsudnyttelse,” udtaler Michael Jankowski, Case IH Product Marketing Manager.

De ekstra-kompakte baller skyldes hovedsageligt LB 424 XLDs forstærkede stempel med et kompressionstryk på 400 kN, en forøgelse på 27% sammenlignet med LB 424 XL. Maskinen har kraftige, lodretstående V-formede støttevanger fremstillet af 33% tykkere 8 mm stål, sammen med fire sektionsopdelte forstærkningsplader i stedet for to.

Stærkt og alsidigt design

LB 424 XLD er robust og alsidig og kan derfor køre i alle høstafgrøder. Presseren har forstærkede sidelåger på ballekammeret, der er dobbelt så stive som dem på LB 424 XL. Toplågens vanger er også kraftigere og stivere, mens ballekammerets front og bund som standard har slidplader i Hardox® stål, der er ekstremt slidstærke og holdbare.

Endvidere har presseren to større, 140 mm-diameter hydrauliske pressecylindre, der presser med 113% mere kraft på sidelågerne, og de har en dybere profil, der øger stivheden og fordeler det ekstra tryk ensartet. De større hydraulikcylindre øger også kraften på toplågen med 25%, og to ekstra komprimeringsarme sørger for, at trykket fordeles ensartet.

Lige som den eksisterende LB 424 XL, som den har mange dele til fælles med, forbedrer LB 424 XLD produktiviteten ved at justere traktorens hastighed, og ved at registrere data om vægt, volumen og fugtighed via Case IHs AFS ConnectTM teknologi. Begge modeller har det ekstra-stærke TwineProTM bindeapparat, der eliminerer garnrester i foderet. De har også flere funktioner, som gør vedligeholdelsen nemmere - automatisk smøring, centralt smøresystem, plads til 32 garnruller og direkte adgang til servicepunkter.
Case IH serien med storballepressere består nu af fem maskiner, inklusive to 120 cm x 70 cm modeller, den nye LB 424 XLD og den eksisterende LB 424 XL, der begge fås i Packer og Rotor Cutter versioner. De passer perfekt ind mellem 80 cm x 70 cm LB 324 XL, der kun fås i Packer Cutter version, 80 cm x 90 cm LB 334 XL, der fås i Packer, Packer Cutter eller Rotor Cutter version, sammen med de største 120 cm x 90 cm LB 434 XL Packer og Rotor Cutter modeller.

LB 424 XLD kan bestilles nu.