Products

CASE IH UDVIDER FARMALL-SERIEN MED NYE 100–120 HK C SELECTION MODELLER

07 nov 2022

​​​​Case IH Farmall traktorserien udvides med tilføjelsen af tre nye ‘C Selection’ modeller, Farmall 100 C, Farmall 110 C og Farmall 120 C / Nyeste Stage V F5 FPT motorer har et vedligeholdelsesfrit kompakt High-eSCR2 efterbehandlingssystem / 12x12 Powershuttle transmission er standard, en 20x20 version med krybegear er ekstraudstyr / Øget bruttovægt og nye kraftige aksler gør disse traktorer mere alsidige og velegnede til tungt arbejde / Kabinen med seks stolper er støjsvag, rummelig og komfortabel, med et fremragende udsyn.

Case IH har udvidet sin 55 hk til 120 hk traktorserie med tilføjelsen af tre nye Farmall C Selection modeller, 100 C, 110 C og 120 C. Disse nye modeller, med en nominel effekt på hhv. 101 hk, 110 hk og 117 hk, gør Farmall-serien mere alsidig med dens højtydende, robuste og brugervenlige traktorer med Powershuttle transmissioner. Disse nye modeller gør Farmall C serien komplet. Serien omfatter også Farmall C Advanced versioner med Active Drive 2 transmission rettet mod kunder med højere krav til komfort og specifikationer.

Disse traktorer er hovedsageligt beregnet til små og mellemstore blandede bedrifter samt professionelle kvægbrug. Farmall C Selection modellerne vil være attraktive for dem, der kræver en robust, enkel og kraftig allrounder, perfekt til intensivt markarbejde eller tungere læsserarbejde. Traktorerne er alsidige, produktive og nemme at bruge, omkostningsbesparende, nemme at vedligeholde og komfortable at arbejde med.

Øget effekt og drejningsmoment
Med common rail-brændstofindsprøjtning og 4 ventiler pr. cylinder har den nye firecylindrede 3.6-liters FPT F5 motor en meget hurtig reaktion. Den har et meget højt maks. drejningsmoment ved lavt omdrejningstal, 450 Nm, 490 Nm og 506 Nm på hhv. Farmall 100 C, Farmall 110 C og Farmall 120 C modellen, og forøgelsen af drejningsmomentet på hele 46% giver høj trækkraft ved håndtering af tung last.

På trods af dens betydeligt højere ydelse og drejningsmoment er FPT F5 meget brændstofbesparende, og kombineret med den større 130 l brændstoftank og 14,4 l AdBlue-tank betyder det, at man kan få mere fra hånden, før der skal tankes. En anden afgørende fordel er 600-timers serviceintervallerne, der maksimerer driftstiden og reducerer serviceomkostningerne.

Case IH ingeniørerne mener, at motorens vedligeholdelsesfri efterbehandlingssystem (ATS) er den mest effektive løsning til traktorer med en lavere ydelse. Den kompakte Hi-eSCR2 teknologi til emissionsreduktion lever op til Stage V kravene, uden behov for filterskift eller mekanisk rensning. Denne meget effektive teknologi omfatter en dieseloxideringskatalysator (DOC) med et partikelfilter (DPF) for at sikre, at en stor del af partiklerne fjernes ved lav driftstemperatur, plus et system med selektiv katalytisk reduktion (SCR).

Disse komponenter er placeret som en kompakt samlet enhed under motorhjelmen, et design hvor man undgår behovet for udvendige komponenter, og samtidig er der nem adgang til olie- og motorfiltrene i venstre side af traktoren. Der opnås endvidere større frihøje, hvilket gør arbejde i rækkeafgrøder og håndtering af hø og halm mere sikkert, med et fremragende udsyn fremad samt hurtigere montering af frontlæsseren.

Farmall C Selection modellerne har som standard en effektiv og pålidelig 12 x 12 40 km/t Powershuttle transmission. Fire gear i tre områder giver et præcist valg af hastighed, mens et hydraulisk vendegear gør, at man ikke behøver at bruge koblingen ved retningsskift, hvorved produktiviteten øges ved enhver opgave med gentagen frem/bak-kørsel såsom læsserarbejde. Der fås også en 20 x 20 transmission med krybegear, med endnu mere præcis tilpasning af hastigheden ved særligt krævende arbejde.

Farmall C Selection modellerne har en stor, kraftig foraksel, der øger bruttovægten til 7 tons og akselkapaciteten til 5,2 tons, med ekstra 20 cm bredde mellem flangerne, som gør denne traktor perfekt til tungt læsserarbejde. Udstyret omfatter også en elektrohydraulisk differentialespærre og justeringsfri skivebremser, og traktorerne kan leveres med automatisk aktivering af firehjulstrækket under bremsning for yderligere at øge effekten og sikkerheden.

De nye Farmall C Selection modeller kan monteres med 540/65R38 (SRI 800) bagdæk, der gør allrounderen endnu mere effektiv med øget frihøjde, så specifikke afgrøder ikke beskadiges, og med forbedret effektivitet ved transport med maks. hastighed.

Øget alsidighed
Bagliften har en løftekapacitet op til 5.000 kg, en værdi der normalt forbindes med større traktorer. Case IH Lift-O-Matic™ Plus styring af bagliften giver hurtig løft og sænkning af redskaber til en forindstillet position på forageren, sammen med proportional regulering af liftens position, mens justerbare løftestangsender gør det nemt og hurtigt at montere redskaber. Modellerne har en jævn, selv-modulerende elektrohydraulisk uafhængig tre-trins PTO (540/540E/1000) med ECO og mulighed for kørehastighedsafhængig regulering, med elektrohydraulisk tilkobling, der letter arbejdet for føreren.

Ekstraudstyret omfatter blandt andet en mekanisk frontlift, der kan løfte 1.400 kg, en frontmonteret 1.000 o/min PTO og en Extra Flow pumpe med et højt hydraulikflow på 82 l/m sammenlignet med standard 63 l/m. Den øgede olievolumen forbedrer læsserens cyklustider og er en fordel, når der køres med ophængte redskaber, med op til tre fjernventiler.

Farmall C modeller fås med fabriksmonterede beslag og hydraulik, hvilket gør det nemt at montere en af de robuste, alsidige Case IH L frontlæssere i U eller T-serien. Disse frontlæsere har et plug and play design og en maksimal løftehøjde på 4 m, og de kan løfte op til 2.391 kg, perfekt til enhver opgave.

Den nye kabine med seks stolper har seks udvendige arbejdslygter og brede trin, der giver nem adgang til førerpladsen. Inde i kabinen med flad bund og enkelt dør er udsynet panoramisk gennem 5,2 m2 glas, og med en indvendig volumen på 2,05 m3 har denne rummelige, ekstremt komfortable arbejdsplads med klimaanlæg et maks. støjniveau på bare 76 db. Alle betjeningselementer er placeret til højre for føreren, det luftaffjedrede sæde optimerer komforten under kørsel, og som standard findes der en USB-port og en holder til mobiltelefonen. Ekstraudstyr omfatter forrude og sideruder, der kan åbnes, sammen med et fritsynstag.

Edoardo Ronco, Case IH Product Manager, udtaler: “Farmall C traktorerne er vigtige nye modeller, der giver Case IH et forspring i et markedssegment med hård konkurrence. De er et betydningsfuldt skridt fremad, med enestående funktioner, der gør dem mere produktive, mere alsidige og mere komfortable at bruge.”


Hent PDF