Products

Forbedringer på Case IH Maxxum 2022 modeller

23 nov 2021

​​​​Revideringer og opdateringer på 115-150 hk modelserien / Maxxum 150 får højere ydelse / Tre specifikationspakker der dækker vigtige funktioner, som køberne typisk ønsker / Opgraderet interiør i kvalitetskabinen / Forbedrede CVXDrive transmissionsfunktioner /

Maxxum 115-150 traktorerne, hjørnestenen i Case IH traktor-serien, som passer til de fleste købere i virksomhedens kundedatabase, har fået en række opdateringer og forbedringer, med ændringer af områder fra førerkabinen til transmissionen.

 

 


Den sekscylindrede Maxxum 150 i toppen af serien – alle andre modeller er firecylindrede traktorer – har fået 5 ekstra hk nominelt uden effektforstærkning og yder nu 150 hk, hvilket betyder at den yder 5 hk mere end den næste model i serien, den firecylindrede Maxxum 145. Alle andre ændringer omfatter dog hele serien, hvor ændringerne på de nye Maxxum modeller fokuserer på komfort og finish, pålidelighed og specialfunktioner, som forbedrer førerkomforten og øger produktiviteten.

 

 Nye specifikationspakker

Maxxum modellerne fås nu i tre specifikationspakker. Maxxum og Maxxum Multicontroller traktorer kan bestilles med Selection-pakken, som har godt sælgende udstyr, der dækker de fleste kunders behov, mens Maxxum, Maxxum Multicontroller og Maxxum CVXDrive traktorerne også fås med Advanced-pakken, der indeholder teknologiske funktioner, som professionelle kunder sætter pris på i det daglige arbejde. Endelig kan Maxxum Multicontroller og Maxxum CVXDrive modellerne bestilles med Professional-pakken, der giver adgang til de nyeste teknologiske funktioner, som viser traktorens fulde potentiale.

Maxxum-serien er blevet forbedret når det kommer til design, oplevelse, kvalitetsopfattelse, ergonomi og udsyn, for at give både ejeren og føreren et endnu bedre arbejdsredskab imens man øger førerkomforten.

 

 


Udvendigt ses en ændret kabineindgang med trin som på Magnum. Når man sidder i sædet vil føreren opleve mange små, men vigtige ændringer, som gør arbejdsdagen nemmere, inklusiv en telefonholder, USB-strømstik og en tablet-holder. Foran er viskerens placering ændret og dækker nu 60% mere af forruden, og føreroplevelsen kan forbedres med et læderrat i høj kvalitet og nye avancerede joystick-funktioner.

I kabinen har disse traktorer arvet mange funktioner fra de større modeller for at forbedre føreroplevelsen. Dette er blandt andet kabinebeklædning i høj kvalitet som i en personbil, forbedret ergonomi og et nyt kølet opbevaringsrum – uundværligt på lange arbejdsdage.

 

 


Transmissionsopgradering

På Maxxum CVXDrive modellerne er betjeningen af transmissionen blevet forbedret med ekstra ‘intelligente’ CVT-betjeningsfunktioner. Som reaktion på kundeundersøgelser er kørekarakteristikken blevet forbedret for at maksimere vendegearets respons samt responsen ved acceleration/deceleration, kørepedalens følsomhed er blevet optimeret, følsomhed og positionsregistrering på Multicontrolleren er forbedret, og nu er det muligt at tilsidesætte fartpiloten.

Udvendigt har Maxxum modellerne nu en bedre opbevaring af topstangen og nemmere adgang til hydraulikkoblingerne, hvilket gør det lettere at til- og frakoble redskaber. Der er også nye LED markeringslys plus en ny tryklufttilslutning til kontrol af dæktryk og til rengøring.

De nye traktorer fås fra foråret 2022.

***
Pressemeddelelser og fotos:​http://mediacentre.caseiheurope.com​


Hent PDF