Products

OPTIMALE ARBEJDSHASTIGHEDER, HØJERE PRODUKTIVITET OG ØGET EFFEKTIVITET: DEN NYE CASE IH QUADTRAC 715

29 aug 2023

Ny model i tilknytning til den nyligt opdaterede Steiger og Quadtrac AFS Connect serie / 778 hk topeffekt fra den nye 16 liters FPT Cursor motor med to-trins turbo / Opgraderet powershift drivlinje, heavy-duty bæltesystem, større kontaktflade / Nyt design af fronten samt belysningspakke

De økonomiske, produktive og miljørelaterede fordele ved at en fører kan gøre mere med en og samme maskine har drevet udviklingen af en ny traktor i toppen af Case IH serien, Quadtrac 715 AFS Connect med 778 hk/572 kW (topeffekt). Dette er nu Case IH kraftigste serieproducerede traktor, og den er baseret på mange af de etablerede Quadtrac principper, som har vist deres værd i næsten tre årtier, med betydelige fordele og afgørende forskelle i forhold til de andre modeller i den nyligt lancerede serie af opgraderede 525 – 645 Quadtrac AFS Connect og 475 – 525 Steiger AFS Connect traktorer.

“Princippet bag udviklingen af Quadtrac 715 er ikke bare højere ydelse,” udtaler Franz Josef Silber, Case IH product marketing manager for højtydende 4WD traktorer. “Vores mål var at udvikle en maskine, der kan leve op til kravene på de største bedrifter i vores region, håndtere redskaber ved optimal hastighed, opnå højere produktivitet, få arbejdet gjort på det ideelle tidspunkt, selv under krævende betingelser, og få mest muligt ud af det, når vejrforholdene er gode. Vi ønskede endvidere at øge beskyttelsen af jorden med en større kontaktflade og færre gennemkørsler, hvilket også øger effektiviteten og reducerer det overkørte areal.”

Fuld effekt gennem fire bælter
Den nye 715 model fås kun med bælter i Quadtrac format, og traktoren drives af den nye FPT Cursor 16L TST – anvendt for første gang i en traktor. Slagvolumen er 23% større end på Quadtrac 645’s Cursor 13L TST, med 778 maks. hk ved 1.900 o/min og 3.255 Nm maks. drejningsmoment ved lave 1.400 o/min. Høj trækkraft opnås med et to-trins turboladesystem med ladeluftkøling, der sikrer hurtig belastningsrespons under vanskelige betingelser. Tankstop reduceres med integrationen af bredere sadeltanke på den bagerste del af rammen, med i alt 1.968 liter diesel, hvilket er 11% mere end på Quadtrac 645.

​ Motoren driver den nyeste Case IH 16-trins PowerDrive powershift transmission med Automatisk produktivitetsstyring (APM). Denne transmission blev indført på maskinerne i den nyligt lancerede Quadtrac AFS Connect serie og har fået opgraderet vigtige komponenter.

Opgraderede bælteenheder
De nye kraftige bælteenheder adskiller sig betydeligt fra dem på andre Quadtrac modeller. Bælterne er 305 mm længere med øget jordkontakt, forbedret kraftoverføring, større trækkraft og reduceret jordkomprimering. Drivhjulenes diameter er 1.008 mm, mod tidligere 910 mm, hvor fem ribber går i indgreb med drivhjulet i stedet for fire, for at håndtere det øgede drejningsmoment og forlænge bælternes levetid.

Et nyt look på en maskine med ydelse på et helt nyt niveau
Udvendigt adskiller den nye Quadtrac 715 sig fra de eksisterende modeller med et nyt markant design af motorhjelmen. Motorhjelmen, som kan løftes 31% højere (34o mod 26o) med bedre serviceadgang, åbnes og lukkes med en elektrisk aktuator, som betjenes med en kontakt i en aflåselig boks tæt på kabinetrinene. Den har også lygter i et nyt design, med nye LED kørelygter samt arbejdslygter med en effekt på 25.420 lumen, en 11% forøgelse af belysningen. Dette suppleres med nye kabinemonterede arbejdslygter, der fås i tre pakker, hvor top-pakken giver yderligere 45.600 lumen med 360 graders dækning.

Håndtering af de største redskaber
En kategori 5 trækbom passer fuldt ud til den nye traktors redskabshåndterings-kapacitet, mens det ekstra kategori 4 trepunktsophæng, som for nyligt blev lanceret på andre nye Quadtrac modeller, løfter 10.092 kg og fra starten blev udviklet til at passe til kapaciteten på Quadtrac 715. Op til otte fjernventiler forsynes af enten en 216 l/min eller som ekstraudstyr en 428 l/min twin-flow SmartTorque hydraulikpumpe.

Kabineforbedringer, der gør arbejdsdagen lettere
Udvendigt er der sikker og nem adgang til kabinen via roterende trin i trappe-stil, mens firepunkts-kabineaffjedring giver komfortabel kørsel. De ændrede lygter giver et nyt look og bedre belysning, mens andre praktiske funktioner omfatter gribehåndtag omkring taget, så ruderne kan rengøres mere sikkert, og en ny forrudevisker, der forøger det viskede område.

Indvendigt er der nye opbevaringsområder, en ny loftsbeklædning har nye LED-lys, og lydgengivelsen fra lydsystemets højttalere er blevet forbedret med mulighed for at opgradere lydsystemet. Et integreret skinnesystem i loftsbeklædningen i højre side og på A-stolpen gør det nemt at montere skærme. Der kan monteres en ekstra AFS Pro 1200 skærm når det kræves, til AFS AccuGuide styring og AccuTurn Pro foragerautomatik, ISOBUS redskabsbetjening, styring med mere. AFS Connect teknologi gør det muligt at registrere maskindata og agronomiske data, inklusive to-vejs overførsel mellem traktoren og myCaseIH online-portalen, og med mulighed for fjernovervågning/support af maskinen udført af ejeren og, med tilladelse, af forhandleren.

I Europa præsenteres Quadtrac 715 første gang for offentligheden på Agritechnica i november 2023 i Hannover, Tyskland.​


Hent PDF