Brand

CASE IH LEVERER TRAKTORER OG TELESKOPLÆSSERE TIL POTATOEUROPE

21 jul 2022

Rittergut Bockerode er endnu engang vært for en stor udendørs udstilling vedrørende kartoffel-værdikæden / Case IH vender tilbage som eksklusiv traktorleverandør i 2022 / Øget fokus på proceseffektivitet /


​​PotatoEurope vender dette år tilbage d. 7. og 8. september som en betydende begivenhed og et vigtigt mødested for kartoffelindustrien. Case IH er som i 2018 eksklusiv leverandør af traktorer og teleskoplæssere, og vi vil give omfattende praktiske demonstrationer som et af messens højdepunkter, på godset Rittergut Bockerode, tæt på Hannover i Tyskland. Case IH traktorer vil igen levere noget Red Power til messen, både gennem demonstration af maskinerne i marken samt bag scenen. Mærket er repræsenteret med mere end 30 Farmall 100 C, Luxxum, Vestrum, Maxxum, Puma og Optum AFS Connect traktormodeller og flere Farmlift teleskoplæssere på dette års PotatoEurope.

"Vores engagement i denne messe har taget en helt ny drejning i år. Vi bliver nødt til at se i øjnene, hvor skrøbelige de globale forsyningskæder er, og her mener jeg ikke bare manglen på halvledere fra Fjernøsten. Ikke mindst er kontinuiteten af levering af landbrugsvarer truet af stigende omkostninger, faldende priser og krigen i Ukraine. For os betyder dette, at ydelsen, effektiviteten og præcisionen på vores maskiner og vores løsninger inden for præcisionslandbrug er endnu vigtigere end tidligere," påpeger Dr. Daniel Fischer, Head of Marketing hos Case IH Germany.

Løsninger på mange forskellige udfordringer
Dette vil være den femte PotatoEurope holdt på Rittergut Bockerode godset. Det er anden gang, at Case IH deltager som eksklusiv traktorleverandør – præcist som på samme betydende messer i Belgien og Holland. "Vi anser denne stadigt mere populære messe som en rigtig god mulighed for at præsentere vores højtydende maskiner i praksis foran et ekspert-publikum. Optum, Farmlift, Vestrum, ja alle vores modeller har samme kvaliteter; høj ydelse, et komfortabelt arbejdsmiljø og maksimal præcision i forbindelse med de mange forskellige opgaver, der nu er en fast del af moderne landbrug. Dette er blot nogle få af de nøgleprodukter, vi kan tilbyde som producent, for at sikre kontinuiteten i leveringen til Tyskland og Europa på trods af den aktuelle situation – ikke kun inden for produktion af kartofler, men også inden for andre områder", udtaler Dr. Fischer.


Hent PDF