Products

NYE 2023 CASE IH VESTRUM CVXDRIVE TRAKTORER MED HØJERE YDELSE, FLERE FUNKTIONER OG FORBEDRET KØREKARAKTERISTIK

15 dec 2022

​​AFS Pro 700 Plus skærm med høj opløsning optimerer betjeningen / CVXDrive transmission forbedret / Perfekt tilpasning og høj finish/ Op til 4 fuldt elektrohydrauliske bagerste fjernventiler.


Nye funktioner og forbedret design på de fire 2023 Case IH Vestrum CVXDrive traktorer forøger ydelsen yderligere, med flere funktioner, højere komfort og bedre køreoplevelse i disse populære modeller. Højdepunkter omfatter den forbedrede CVXDrive transmission, det seneste AFS 700 Plus display, op til fire fuldt elektrohydrauliske bagerste fjernventiler, frontmonteret PTO med vådkobling samt perfekt tilpasning og høj finish. Alle Vestrum CVXDrive modeller har brændstofeffektive NEF 4.4-liters firecylindrede Stage V motorer med en ydelse fra 100 hk til 130 hk, dog op til 140 hk med effektforstærkning.

Christel Diebolt, Product Marketing Manager, udtaler: “Vestrum CVXDrive er blevet populær blandt kunder med knap så store bygninger og marker, som ønsker de teknologien og komforten fra de større traktorer – samt de mange fordele ved en innovativ trinløs transmission (CVT). Med den bedste transmission, det bedste førermiljø og den højeste alsidighed i sin klasse er Vestrum lige effektiv i marken, på vejen eller når der arbejdes med frontlæsser på steder med lidt plads. Endvidere passer Vestrum perfekt under Maxxum serien ved at have suveræne funktioner i en kompakt størrelse.

Forbedret og justerbar CVXDrive transmission
CVXDrive transmissionen er ekstremt effektiv og alsidig med to mekaniske områder samt trinløs justering af fremadgående hastighed op til 40 km/t. ECO-funktionen sørger for, at dette kan opnås ved et motoromdrejningstal på 1700 o/min for at reducere brændstofforbruget. Transmissionen er forbundet med traktorens APM system, der gør det muligt for føreren at indstille den ønskede driftshastighed, hvorefter systemet klarer resten, og transmissionen yder optimalt. Derudover har den en Active Hold-funktion, der øger sikkerheden.

På Vestrum CVXDrive modellerne er betjeningen af transmissionen blevet forbedret med ekstra ‘intelligente’ CVT-betjeningsfunktioner. Som reaktion på kundeundersøgelser er kørekarakteristikken blevet forbedret for at maksimere vendegearets respons samt responsen ved acceleration/deceleration, kørepedalens følsomhed er blevet optimeret, følsomhed og positionsregistrering på Multicontrolleren er forbedret, og nu er det muligt at tilsidesætte fartpiloten.

En mulighed for at forbedre produktiviteten endnu mere er tilføjelsen af op til fire elektrohydrauliske fjernventiler til de mest krævende opgaver.

Komfort som i en bil
Den nye kabine med fire stolper er blevet endnu mere produktiv og komfortabel. Kabinen er affjedret for at opnå maksimal komfort, og den har fået flere forbedringer udvendigt og indvendigt. Indvendigt vil førerne sætte pris på det fremragende udsyn hele vejen rundt samt beklædningen i høj kvalitet, med forbedret tilpasning og høj finish omkring loftsbeklædningen og stolperne, afdækninger til gascylindrene, der holder døren og bagruden, plus afviserblink, der selv slår fra. Oplevelsen som i en bil understreges af det praktiske display på A-stolpen med integreret spejl samt et kølet opbevaringsrum, der nu er standard på alle modeller, for slet ikke at nævne Case IH læderrattet, der fås som ekstraudstyr.

En markant forbedring i den nye kabine, er den nye AFS Pro 700 Plus betjeningsmodul, har en 35% større glasskærm med høj opløsning som på en tabletcomputer, og skærmen er coatet for at forhindre blænding og for at optimere berøringsfunktionen. Modulet har 15 GB lagringskapacitet, en quick-start menu, er hurtigere, kan håndtere flere opgaver på en gang for at optimere produktiviteten, og det kan håndtere op til fire kamerabilleder. Det kan enten monteres på MultiController armlænet eller på den ekstra monitorskinne med integreret ledningsnet og to USB-porte med strømforsyning til tabletcomputere og mobiltelefoner.

Nyt ekstraudstyr, inklusive en monitorskinne med integreret ledningsnet og to USB-porte. Der fås også et sæt med en RAM® tablet-holder og/eller et sæt med en mobiltelefonholder til de landmænd, der bruger redskaber, som styres via en tablet-app.

Udvendigt giver nye adgangstrin nemmere og mere sikker adgang, og den nyudviklede forrudevisker, der tidligere kun blev leveret sammen med det lave panoramatag, dækker 65% mere af forruden og fås til alle modeller. Endvidere er der en ny integreret LED rotorblink-holder, som kan klappes ned, og nye LED kontur-/positionslys, som øger synligheden.

Vestrum CVXDrive var den første Case IH model i dette segment, hvor vores CVXDrive transmission blev kombineret med automatisk produktivitetsstyring (APM) for at opnå maksimal effektivitet og ydelse. Disse modeller er udviklet til mellemstore mælkeproducenter og agerbrug. Traktorens transmission og 4,5 m venderadius gør den perfekt til arbejde med frontlæsser, med PTO, let jordbehandling og transport.


Hent PDF