Products

SAFEGUARD CONNECT ØGER KONNEKTIVITETEN PÅ HØJTYDENDE CASE IH TRAKTORER

07 nov 2022

​​​Omfatter alle vigtige tjenester for at minimere driftsstop og totale ejerskabsomkostninger, maksimere produktiviteten og beskyt investeringen / Bygget op omkring AFS Connect™ tjenester / Forbedret support fra forhandler og producent samt brugerkursus / Fås nu til Steiger, Quadtrac, Magnum™ og Optum traktorer samt til mejetærskere i Axial-Flow® 250 serien.


Ud over at kunne fås til Case IH mejetærskere i Axial-Flow® 250 serien, fås en ny Safeguard Connect™ kombination af værdiskabende telemetri-tjenester for at dække alle aspekter af service og support nu også til Steiger, Quadtrac, Magnum™ og Optum traktorer. Safeguard Connect er et supplement til AFS Connect telemetri og omfatter forlænget Safeguard Warrenty (Udvidet reklamationsret, standard/ekstra afhængigt af markedet), preseason check, forhandler-fjernsupport, MAX SERVICE 24/7 back-up, AFS Connect abonnement og omfattende brugerkursus.

AFS Connect giver bedre styring og overvågning
AFS Connect Farm portalen, hvor det er muligt at få vist, redigere, administrere, analysere og udnytte agronomiske data indsamlet af AFS Connect, er også en del af Safeguard Connect, hvorved det bliver muligt at overvåge og styre maskiner og flåder på portalen via en PC eller AFS Connect Farm app’en. Hvis der gives tilladelse, kan forhandlere også overvåge maskinerne og yde bistand i tilfælde af problemer.

Brugerkursus
Som en del af Safeguard Connect får førere fordel af Case IH forhandlerundervisning i alle funktioner og muligheder, så maskinerne kan udnyttes fuldt ud med brug af alle funktioner.

Mulighed for preseason check
Preseason check foretages en gang om året, hvor der foretages en professionel inspektion udviklet specifikt til Case IH maskiner i henhold til en officiel Case IH inspektionsliste, udført af kvalificerede teknikere hos forhandleren. Denne inspektion dækker mere end 200 punkter, hvilket sikrer en høj grad af vedligeholdelse og hjælper med til at undgå driftsstop. Efter end inspektion kan kunden beslutte, om anbefalet reparationsarbejde skal udføres eller ej.

24/7 Case IH MAX SERVICE uptime support
I samarbejde med forhandlerne omfatter Case IH MAX SERVICE 24/7 support i høstsæsonen telefonisk bistand og online back-up, hvor kunden forbindes direkte med Case IH, hvis der er behov for yderligere hjælp, så maskiner med fejl kan komme i gang med arbejdet igen så hurtigt som muligt. Eksempler er blandt andet 24/7 prioriteret levering af reservedele samt support til forhandlerens medarbejdere ydet af Case IH teknikere i marken.

Proaktiv hjælp i tilfælde af havari
Teknikere i Case IHs kontrolrum, som konstant overvåger status på forbundne Case IH maskiner, opdager hurtigt eventuelle fejl på en maskine, hvorved der kan reageres proaktivt og findes en løsning, før problemet opstår, hvilket maksimerer produktiviteten og eliminerer driftsstop.

Om Safeguard Warranty
Safeguard Warranty er Case IHs ordning med udvidet reklamationsret. Ordningen er standard på visse europæiske markeder og kan tilvælges på andre. Safeguard Warrenty giver samme dækning i de efterfølgende to år som standard-dækningen i det første år. Dette kan udvides op til fem år/6000 timer afhængigt af model, med sikring mod uventede reparationsudgifter, hvilket giver ro på, styr på driftsomkostningerne og øget gensalgsværdi.

Det næste skridt inden for producent- og forhandlersupport
Lige som vores forhandlere fokuserer vi primært på at leve op til kundernes forventninger til vores produkter og tjenester,” udtaler Benoît Gottrand, Director EMEA Services & Warranty.

At Safeguard Connect nu fås til store Case IH traktorer og samtidig til Axial-Flow 250 mejetærsker-serien understreger den høje grad af kundeservice, som vores udstyr er omfattet af. Support af solgte maskiner er en integreret del af alt det, vi gør, så kunderne kan fokusere på arbejdet. Gennem en maksimering af maskinernes driftssikkerhed og produktivitet er vi med til at sikre, at kundernes virksomheder kan drives stabilt og rentabelt.


Hent PDF