Merk

Case IH introduceert “Buiten op het land” internetseries

27 apr 2016

9 video's worden van 25 april - 13 mei geïntroduceerd en tonen de uitdagingen van de moderne landbouw

Case IH heeft de eerste aflevering van zijn nieuwe internetserie op YouTube geïntroduceerd op 25 april.  De serie opent met een introductie van boeren uit 8 landen over de hele wereld. Gedurende de volgende drie weken, zullen kijkers getuige zijn van de uitdagingen die deze boeren moeten overwinnen van voorbereiding van het land tot en met de oogst.

“De gemiddelde consument in de ontwikkelde wereld ervaart voedsel als een vanzelfsprekend iets,” zegt Case IH Brand President Andreas Klauser. “Het is gemakkelijk verkrijgbaar, relatief goedkoop, en er zijn onbegrensde mogelijkheden bij de dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel. Boeren zijn zo efficiënt geworden dat in de Europese Unie slechts 5 % van de bevolking werkzaam is in het verbouwen van ons voedsel. In de Verenigde Staten, waar boerderijen vaak groter zijn, is slechts 2 % van de bevolking betrokken bij landbouw. Dat betekent dat slechts erg weinig mensen precies weten hoe hun voedsel wordt verbouwd. Wij willen in deze internetserie het verhaal vertellen, hoe zo weinig boeren in staat zijn om een breed scala aan uitdagingen het hoofd te bieden en te zorgen voor een continue aanvoer van voedsel naar consumenten over de hele wereld.”

Om de serie te produceren, reisden de filmcrews naar Australië, Brazilië, China, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, de V.S. en Zimbabwe om het leven op 10 boerderijen vast te leggen. Deze boerderijen produceren een brede variëteit aan producten: suikerriet voor ethanol in Zimbabwe, melk voor Comté kaas in Frankrijk, sojabonen voor voedselproductie en diervoeder in Brazilië en de V.S., maïs voor voedselproductie in China, tarwe in Australië en Roemenië, en suikerbieten in Duitsland, om er maar enkele te noemen.

 "Ondanks alle verschillen in grootte van de boerderijen, gewassen en cultuur, was één ding hetzelfde bij al deze klanten: de trots die zij hebben in hun dagelijks werk en het voeden van de wereld. Deze trots wordt is zwaar verdiend. Zij moeten met zoveel factoren jongleren om het voedsel op tafel te brengen en ze doen dit op een bijzonder betrouwbare manier. Als Case IH zijn wij vereerd dat deze boeren allemaal onze apparatuur gebruiken in deze nobele onderneming," sluit Klauser af.

Om de serie te bekijken, bezoekt u het Case IH YouTube kanaal Case IH Europe

Neem voor meer informatie over Case IH apparatuur, contact op met uw lokale Case IH dealer of bezoek CaseIH.com 


PDF downloaden