Producten

De nieuwe naam staat voor belangrijke vernieuwingen en de „opstap“ naar de emissienorm fase IV

28 jul 2016

De nieuwe Case IH Luxxum is een heus wonder van veelzijdigheid. De tractor is ontworpen voor middelgrote gemengde landbouw- en akkerbouwbedrijven en onderscheidt zich door vele innovatieve details. „De vernieuwingen ten aanzien van de transmissie en de voorasvering en de overeenstemming met de emissienorm fase IV, zijn slechts drie van de vele ontwikkelingsstappen die de nieuwe Luxxum zo overtuigend maken“, aldus Remo Müller, de verantwoordelijke EMEA Produkt Marketing Manager.

Overzicht van de nieuwe Luxxum
De nieuwe serie bestaat uit drie modellen, met een nominaal vermogen van 99, 107 en 117 pk, een geautomatiseerde 32 x 32 transmissie en een omkeerschakeling met drie agressiviteitsinstellingen. De motoren voldoen aan de emissienorm fase IV. Als optie is voor de Luxxum een nieuwe geveerde vooras leverbaar. Het hydraulische systeem levert hoge prestaties dankzij de 80 l CCLS-pomp. Bovendien is naar wens een Power Beyond-aansluiting leverbaar. De tanks voor de brandstof en ureum hebben een inhoud van respectievelijk 150 en 14 liter en maken, dankzij de hoge brandstofefficiëntie van de Luxxum, lange werkdagen zonder tankstop mogelijk. En, heel belangrijk voor iedereen die de onderhoudswerkzaamheden graag zelf in de hand houden: Bij de voor maximaal onderhoudsgemak ontworpen Luxxum gebruikt u de werktijd voor de stal of het veld – en niet voor het onderhoud.

Luxxum: efficiëntie!
Beproefde motoren van FPT Industrial vormen de „krachtbron“ van de Luxxum tractoren. Met de gepatenteerde uitlaatgasnabehandeling 'Hi-eSCR only' bieden zij hoge prestaties en een uitmuntend koppel bij een spaarzaam verbruik van brandstof en AdBlue. De emissienorm fase IV wordt bereikt zonder uitlaatgasnabehandeling. De herziene en geautomatiseerde 32 x 32 4-voudige transmissie met Powershuttle biedt een ideale vermogenscurve om aan de meest uiteenlopende vereisten in het dagelijks gebruik te voldoen.

Luxxum: veelzijdigheid!
De nieuwe Luxxum-modellen zijn ontworpen met het oog op maximale veelzijdigheid. Het frame is compact, met een maximale beweeglijkheid van de tractor. Tegelijkertijd is de Luxxum uiterst robuust en duurzaam en slaat hij bij alle voorkomende werkzaamheden - of het nu met de voorlader, met aan het achterste hydraulische systeem gekoppelde werktuigen of met getrokken werktuigen is - altijd een goed figuur. Een wonder van veelzijdigheid bij werkzaamheden op het erf en op het land, niet op de

laatste plaats dankzij het uitmuntende zicht vanuit de cabine. De eendelige voorruit en het high-visibility dak geven ook bij werkzaamheden met de voorlader onbeperkt zicht op het werkgebied. Dankzij de nieuwe voorasvering en de herziene transmissie met Powershuttle is de Luxxum een echte „laadkunstenaar“.

Luxxum – gebruikersvriendelijkheid!
Ook voor wat de gebruikersvriendelijkheid betreft zet de Luxxum nieuwe standaards: Op basis van opmerkingen en feedback van klanten uit de hele wereld is het beproefde en buitengewoon gewaardeerde bedieningsconcept met de Multicontroller-armleuning nog verder ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de praktische vereisten die het dagelijkse gebruik oplegt. Het resultaat is dat de afzonderlijke bedieningselementen zijn samengebracht in een eenvoudig, intuïtief te begrijpen en te gebruiken systeem waardoor ook nieuwe bestuurders onmiddellijk efficiënt en stressvrij met de Luxxum kunnen werken. Daarnaast zorgen de doeltreffende vering en de geluidsdemping van de cabine en de optionele voorasvering voor een uiterst comfortabele werkomgeving en daarmee voor ontspannen en productieve werkdagen.

Hoge prestaties in een compact formaat
De tractoren van Case IH onderscheiden zich vanouds door ononderbroken innovatie, hoge prestaties en betrouwbaarheid en een uitmuntend rendement. Ook de Luxxum volgt deze traditie en doet met zijn uitrusting en robuustheid niet onder voor zijn grotere Case IH familieleden. Het tot maar liefst 120 pk opgeschroefde nominale vermogen van het sterkste Luxxum model en het hogere laadvermogen benadrukken prestigieuze rol, die deze nieuwe tractor vervult. De Luxxum richt zich hiermee op bedrijfsleiders die weten wat hard werken is. Net als hun collega's op grotere bedrijven hebben ook zij betrouwbare, veelzijdige, comfortabele en krachtige tractoren nodig – evenals de compactere afmetingen die bij de vereisten en omstandigheden van hun bedrijven passen. En dat is precies wat de nieuwe Case IH Luxxum belooft: hoge prestaties.


De nieuwe Case IH Luxxum overtuigt door:
• Efficiëntie, met de geautomatiseerde 32 x 32 4-voudige transmissie met Powershuttle
• Krachtige en performante motoren met nominaal vermogen van 99, 107 en 117 pk, en Hi-eSCR zonder uitlaatgasnabehandeling
• Voorlader-joystick met transmissiefuncties
• Ergonomisch vormgegeven Multicontroller-armleuning met joystick voor de voorlader
• Vering van vooras en cabine voor optimaal bestuurderscomfort
• Standaard 4-voudige aftakas voor maximale flexibiliteit
• Elektronische regeling van de fronthefinrichting met werktuigontlasting om veilig te werken zonder de bodem te beschadigen, ook op hellingen en golvend terrein
• ISOBUS II voor meer flexibiliteit en efficiëntie
• Zuinig onderweg met 40 km/u bij 1.730 toeren/min


Zip-bestand downloaden PDF downloaden