Merk

Case IH en The Climate Corporation werken samen om tweerichting-gegevensuitwisseling te bieden

02 feb 2018

Case IH biedt haar klanten de mogelijkheid tot naadloze real-time uitwisseling van machinegegevens met The Climate Corporation, om de productiviteit en efficiëntie op het veld te verbeteren

 

Case IH en The Climate Corporation, een dochteronderneming van Monsanto Company, hebben vandaag een nieuw partnerschap aangekondigd. Het doel van deze samenwerking is een portfolio van mogelijkheden voor gegevensuitwisseling te ontwikkelen, om landbouwers te helpen bij real-time visualisatie van agronomische gegevens, om besluitvormingsprocessen te verbeteren. Case IH zal haar klanten tweerichting-connectiviteit bieden voor gegevensuitwisseling tussen het AFS Connect™ precisielandbouwplatform en het toonaangevende Climate FieldView™ digitale landbouwplatform van The Climate Corporation.

“Deze overeenkomst zorgt voor een verdere integratie van agronomie en precisielandbouw voor de klanten van Case IH,” aldus Andreas Klauser, Case IH Brand President. “Met dit partnerschap kan Case IH het allerbeste leveren op het gebied van de visualisatie van agronomische gegevens en tools voor op machinegegevens gebaseerde besluitvorming en ondersteuning. Toegang hebben tot deze informatie gedurende het groeiseizoen, zal de productiviteit en winstgevendheid voor onze klanten bevorderen.
“AFS staat al meer dan 20 jaar staat voor open architectuur, om veldwerkzaamheden te vergemakkelijken en flexibiliteit te bieden bij het delen en toepassen van gegevens. Wij zijn verheugd om deze traditie van betrokkenheid voort te zetten met een zich steeds verder ontwikkelende oplossing die is afgestemd op de behoeften van onze klanten.”

Dit partnerschap biedt de klanten van Case IH een unieke functionaliteit met real-time machine- en veldgegevens, inclusief agronomische voorschriften, die met behulp van het AFS Connect platform in twee richtingen kunnen worden uitgewisseld met Climate FieldView. Deze integratie met Climate FieldView biedt één van de meest uitgebreide datasets die momenteel beschikbaar zijn. Dit extra niveau van real-time dataconnectiviteit zal de agribusiness in staat stellen om veldwerkzaamheden nauwkeurig in te stellen en zo de productiviteit en efficiëntie van bestaande machineparken verder te verbeteren.

“Klanten van Case IH die gebruik maken van Climate FieldView en de nieuwe functies die worden geactiveerd door Case IH machinegegevens binnen dit partnerschap, krijgen zo de beschikking over nieuwe mogelijkheden voor efficiëntie op het veld en productiviteit door goed gebruik van hun gegevens,” aldus Robert Zemenchik, Case IH AFS Global Product Manager. “Dit partnerschap versterkt onze jarenlange, op gegevens gebaseerde focus op agronomie en machine-optimalisatie voor het merk Case IH en haar klanten."
 
Naast de voordelen die dit partnerschap op het veld oplevert, zijn er ook verdere ontwikkelingen voorzien om dealers, die Climate FieldView aanbieden aanvullende tools te geven om hun klanten proactief te ondersteunen. De twee bedrijven zijn aan het werk om landbouwers in staat te stellen om real-time machinegegevens uit te wisselen met hun plaatselijke dealer, zodat ze nog sneller kunnen worden geholpen.

Klanten die via Case IH-dealers geleverde Climate FieldView gebruiken kunnen in de loop van 2018 aanvullende functies van de Climate FieldView cabine-app tegemoet zien.


Zip-bestand downloaden PDF downloaden