Merk

Dealers worden op grootste Case IH-trainingskamp ooit geüpdatet over tractorontwikkelingen en meer

27 apr 2018

Duizend verkoopmedewerkers van dealers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika komen bijeen voor training over nieuwe producten en updates / Ruim 60 tractoren en machines met in totaal meer dan 10.000 pk aanwezig / Locatie van ruim 500 ha biedt realistische trainings- en bedrijfskansen /

Herzieningen van de in St. Valentin geproduceerde Maxxum-, Puma- en Optum-tractoren, en de telescopische laders van de Farmlift-serie waren het middelpunt van een van de grootste evenementen die ooit voor verkoopmedewerkers van Case IH-dealers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en daarbuiten zijn georganiseerd, tijdens een intensieve trainingscursus gehouden op een locatie in Midden-Europa.

De training werd gehouden op een grote boerderij in de buurt van Bratislava, Slowakije, en werd in tien weken tijd bezocht door groepen dealers. Alle deelnemers werden in kleine groepen onderverdeeld en konden de leertijd benutten om o.a. de theorie achter de nieuwste productontwikkelingen van Case IH te leren, terwijl de locatie van 500 ha de deelnemers genoeg ruimte bood om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen met de aanwezige machines.

“Tot de hoogtepunten behoorden de nieuwste ontwikkelingen van Case IH op het gebied precisielandbouw, zoals upgrades van het geavanceerde landbouwsysteem AFS en de combinatie van het wendakkermanagementsysteem HMC II met AccuTurn-functies voor het automatisch keren op de wendakker, om samen het nieuwe AccuTurn Pro-systeem te vormen”, aldus Gavin Enright, Case IH Commercial Training Manager voor EMEA.

“We hebben dealers ook geïntroduceerd in de ontwikkelingen van de Maxxum-tractor, zoals het actieve koppelingssysteem Active Clutch, waarmee de aandrijving kan worden uitgeschakeld met het rempedaal, en de nieuwe 8-traps Semi-powershift ActiveDrive 8, die de Maxxum 145 Multicontroller aan de titel Machine van het Jaar 2018 heeft geholpen.”

“De nieuwe X-specificatie Puma 140-, 150- en 165-modellen op instapniveau waren ook aanwezig om te kunnen worden onderzocht en bestuurd, en deelnemers mochten kennismaken met de nieuwste herzieningen van de Puma-modellen met lange wielbasis. Zodoende kregen dealers de kans om meer te leren over de verbeteringen van de vooras en de brandstofefficiëntie, zoals een nieuwe ventilator met variabele schoepen, een uitlaatrem uniek voor deze klasse, de voordelen van Powershift-/CVX-transmissies, en veranderingen die moesten worden aangebracht i.v.m. de introductie van de “Tractor Mother Regulations”.”

Ook werden ontwikkelingen in de Optum CVX-serie onthuld, zoals de introductie van een nieuw Optum 250 CVX-basismodel met 250 pk. Bovendien kon informatie worden ingewonnen over de verbeterde prestaties en capaciteiten van de telescopische laders van de Farmlift-serie, inclusief Fase IV-motoren met Hi-eSCR-emissietechnologie, een optionele hydraulische pomp met hoge capaciteit voor Farmlift 632-, 735- en 935-modellen, verbeterde Powershuttle-functies op de Farmlift 635 en 742, en nieuwe LED-verlichtingspakketten voor alle modellen.

“De training bood vele dealermedewerkers de kans om hun kennis uit te breiden van een aantal ontwikkelingen die tijdens de Agritechnica-show van november in Hannover, Duitsland, openbaar zijn gemaakt, terwijl andere introducties op het evenement nieuw waren”, aldus Dhr. Enright.

“De feedback van dealers over de productontwikkelingen en de manier waarop ze gepresenteerd werden, was heel positief. Dat bevestigt voor Case IH de waarde van dit soort trainingen voor het overbrengen van productkennis en operationele adviezen aan dealers, die deze informatie vervolgens kunnen gebruiken voor de verkoop en ondersteuning van die producten.”


Zip-bestand downloaden PDF downloaden