Producten

Case IH blikt vooruit op nieuwe MyCaseIH- en AFS Connect™- platforms bij SIMA 2019

25 feb 2019

Uniek MyCaseIH-platform biedt snel, handig, enkel inlogpunt voor Case IH-klanten, via intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface / Met nieuw AFS Connect™-telematicaportaal kunnen ze machine- en landbouwgegevens in kaart brengen, beheren en analyseren / Beide worden in 2019 geïntroduceerd 

​Toonaangevende wereldwijde producent van landbouwapparatuur Case IH gebruikt SIMA 2019 (24 – 28 februari 2019) voor de allereerste publieke tentoonstelling van zijn nieuwe cloud-based MyCaseIH-platform, dat klanten een enkel contactpunt zal bieden met alle elementen van het merk Case IH. MyCaseIH en AFS Connect bevinden zich momenteel in de laatste fasen van ontwikkeling en worden later dit jaar gelanceerd. 

Case IH zal ook zijn nieuwe AFS Connect™-telematicaportaal benadrukken, dat in combinatie met MyCaseIH werkt en drie hoofdelementen bevat: machineparkbeheer, veldbeheer en gegevensbeheer. De AFS Connect Mobile-app, die is bedoeld om boeren en loonbedrijven informatie voor machineparkbeheer te bieden, is verkrijgbaar bij de Apple App Store of Google Play Store en is compatibel met zowel mobiele iOS- als Android-toestellen. 

Maxime Rocaboy, Product Marketing Manager, Precision Farming Solutions AFS voor Case IH - EMEA, vertelt. “MyCaseIH is een unieke ontwikkeling die klanten voorziet van een enkel punt om op hun account in te loggen. We hebben veel tijd en moeite gestoken in de ontwikkeling van de nieuwe interface, die met een minimaal aantal klikken toegang biedt tot de maximale hoeveelheid informatie. De interface is snel, eenvoudig en intuïtief in gebruik, bevat duidelijke graphics en gebruikt verschillende kleuren om de verschillende werkzaamheden snel en eenvoudig te identificeren.

Eenmaal ingelogd kunnen gebruikers van MyCaseIH, net als in veel andere cloud-based accounts voor gegevensopslag, een overzicht van hun bedrijf bekijken en alle bijbehorende functies feilloos gebruiken door op de pictogrammen voor machineparkbeheer, boerderijbeheer en gegevensbeheer te klikken. Belangrijk is dat alle machine- en landbouwgegevens veilig zijn opgeslagen op cloud-based servers, ‘eigendom’ van de klant zijn en de klant ze op ieder gewenst moment kan openen, beheren, delen of verwijderen. 

”MyCaseIH biedt klanten een centraal referentiepunt met ondersteunend materiaal, en alle hulpmiddelen en informatie die nodig zijn om hun machinepark- en contactinformatie snel, eenvoudig en nauwkeurig te beheren. Het biedt bovendien direct toegang tot de Case IH-website en Help Center, alsook tot een grote hoeveelheid informatiebronnen met betrekking tot de machines die ze hebben geregistreerd, inclusief gebruikershandleidingen, brochures, onderdelencatalogi, technische publicaties, specificaties, productvideo’s en onderhoudsgegevens. 

MyCaseIH zal ook het primaire toegangspunt tot het nieuwe Case IH AFS Connect™-telematicaportaal vormen, een compleet ecosysteem met machines, telematica, gegevensuitwisseling en apps. AFS Connect kan worden geopend via het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Case IH AFS en biedt klanten informatie over hun gehele operatie, die ze kunnen inzien waar ze maar willen. Bovendien hebben ze vanaf ieder willekeurig apparaat realtime toegang tot hun Case IH-machines, met informatie zoals locatie, brandstof- en motorstatistieken, weergegeven in het scherm ‘Vehicle Details’ (Voertuiggegevens), waarmee ze hun tijd en bedrijf veel efficiënter kunnen beheren. 

AFS Connect biedt technologie-/informatiegerichte boeren en loonbedrijven een overzicht van hun machinepark- en landbouwgegevens, en de mogelijkheid om de gegevens probleemloos over te dragen aan vertrouwde partners. Het systeem helpt met het dagelijkse beheer van hun bedrijf en gegevens door dekkingskaarten, machinelocaties en -meldingen te bieden, maar ook landbouwgegevens en gegevensbevoegdheden, plus de mogelijkheid om gegevens te delen met externe adviseurs.

AFS Connect helpt ook Case IH-dealers om een eersteklas en proactieve service te bieden en efficiënter te werken, doordat ze direct in contact staan met hun klanten, met informatie over de boerderij en het machinepark, maar ook kritieke machinefuncties, zoals alarmen en meldingen. 

Met gebruik van de AFS Connect Mobile-app kunnen klanten kaarten ‘live’ bekijken, met een overzicht van de status en locaties van al hun geregistreerde voertuigen ten opzichte van de locatie van de gebruiker. Deze kaart bevat pictogrammen die voertuigtype en -status aanduiden, inclusief motorgegevens en brandstofpeil, knoppen om te focussen op de locatie van de gebruiker of het machinepark, een legenda met statuskleuren en onderverdeling van voertuigen in de buurt. Via een link met Google Maps kunnen gebruikers direct vanaf de huidige locatie naar iedere willekeurige machine rijden, terwijl ze met de app hun locatie via Whatsapp of een tekstbericht kunnen delen met andere apparaten.

Tot slot biedt MyCaseIH eigenaren van Case IH-producten een centraal punt voor interacties en transacties met het merk, ter ondersteuning van hun bedrijven, terwijl het AFS Connect-telematicaportaal een centraal punt biedt, waar ze hun machinepark, veld, landbouw- en machinegegevens in kaart kunnen brengen, beheren en analyseren.


PDF downloaden Zip-bestand downloaden