Merk

Case IH kondigt wijzigingen in Senior Management aan

18 okt 2021

​​

​​​​Scott Harris benoemd tot Global President, Mirco Romagnoli tot VP van Case IH en STEYR Europa.


Case IH kondigt aan dat Scott Harris, de huidige Vice President van Noord-Amerika, de leiding van het merk op zich zal nemen als Case IH Global President. Harris vervangt Brad Crews, die de rol van President van CNH Industrial in Noord-Amerika op zich neemt. Mirco Romagnoli wordt Vice President van Case IH en STEYR Europa. De veranderingen worden per direct ingevoerd.

Harris werkt al sinds 2006 voor het bedrijf, eerst bij CNH Industrial Capital en later als Sales Manager in de regio Noord-Oost voor zowel landbouw- als bouwmachines. In 2007 werd hij Senior Director of Sales and Marketing voor die divisie. Zijn laatste rol bij CNH Industrial Capital was als Vice President van Financial Services and Operations in de VS. Daarna sloot Harris zich in 2011 aan bij CNH Industrial Parts and Service, eerst als Vice President van Sales and Marketing voor Noord-Amerika en later van de gehele divisie in 2013. In 2016 werd hij Vice President van Case Construction Equipment en vervolgens in 2018 Vice President van Case IH Noord-Amerika.

Scott Harris

Het sterke leiderschap van Scott Harris in Noord-Amerika heeft een enorme impact op het merk Case IH gehad”, aldus Derek Neilson, CNH Industrial President of Agriculture. “Met het oog op de toekomst, van zowel Case IH als de landbouwsector in zijn geheel, zijn we blij om te zien dat hij over de hele wereld zijn stempel heeft gedrukt.".

Als Case IH Global President zal Harris de algehele strategie van het merk aanvoeren met een sterke focus op klantgerichte merkopbouw, merkmarketing en communicaties, algehele digitale klantervaring en het portfolio met Case IH-oplossingen. Hij zal de activiteiten met het leiderschap van Case IH en CNH Industrial in alle regio’s coördineren.

Met ruim 32 jaar ervaring in de landbouw heeft Romagnoli succesvol verschillende leiderschapsrollen bij CNH Industrial in verschillende delen van de wereld vervuld; hij begon in 1989 als Parts Sales Manager voor Scandinavische landen, Europese importeurs, het Verre Oosten en het Midden-Oosten. Vervolgens werkte hij als Parts Sales Manager en After Sales Director voor Latijns-Amerika. Later maakte hij de overgang naar Senior Marketing Director voor de merken van CNH Industrial in Latijns-Amerika en vervolgens Senior Marketing Director voor de merken van CNH Industrial in Europa, Azië en Afrika. In 2005 gaf Romagnoli leiding aan de wereldwijde marketing voor New Holland, en na een jaar werd hij Business Director voor New Holland op het Iberisch schiereiland. In 2011 keerde hij terug naar Brazilië en vervulde daar gedurende acht jaar de rol van Vice President van Case IH voor Latijns-Amerika, waar hij indrukwekkende resultaten behaalde op het gebied van bedrijfsgroei en merkreputatie. Sinds 2019 vervulde Romagnoli de rol van Vice President, Head of Global Aftermarket Solutions, Agriculture, voor CNH Industrial.

Marco Romagnoli

De enorme ervaring en vele jaren in de sector die Mirco Romagnoli met zich meebrengt naar deze nieuwe rol, inclusief zijn sterke commerciële focus met een diepgaande kennis en begrip van de activiteiten van Case IH, evenals een klantgerichte instelling, zullen direct in het voordeel werken van wereldwijde producent Case IH", aldus Neilson.

Romagnoli zal in zijn rol de tenuitvoerlegging van een klantgerichte marktbenadering aanvoeren voor de klantervaring in producten, onderdelen, service en financiële dienstverlening. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en tenuitvoerlegging van alle commerciële functies, inclusief, maar niet beperkt tot, commerciële activiteiten, productmarketing, verkoop- en marketingcommunicaties.

***

Persberichten en foto’s:​ http://mediacentre.caseiheurope.com​

 


PDF downloaden