Merk

Case IH vereent krachten met MacDon Industries Ltd.

15 dec 2021

​​​​​Co-branded maaiborden met opraapdoek voor maaidorsers worden aangeboden bij Case IH-dealers over de hele wereld

Case IH kondigde een samenwerking met MacDon Industries Ltd. aan om co-branded maaiborden met opraapdoek ontworpen voor Case IH Axial-Flow®-maaidorsers te produceren. De nieuwe lijn maaiborden met opraapdoek kunnen begin 2022 bij Case IH-dealers over de hele wereld worden besteld, met uitzondering van Zuid-Amerika.

Case IH en MacDon delen een nalatenschap en doelstelling om het oogsten eenvoudiger en productiever te maken voor Noord-Amerikaanse landbouwers”, aldus Scott Harris, Case IH Global President. “Door het toonaangevende portfolio van Axial-Flow-maaidorsers en een solide dealernetwerk van Case IH te koppelen aan de expertise en producten op het gebied van maaiborden met opraapdoek van MacDon, streven we ernaar om het beste oogstpakket voor producenten te leveren.

MacDon is gevestigd in Manitoba, Canada, en produceert al ruim 70 jaar hoogwaardige oogstapparatuur. Net als Case IH staat de onderneming er bekend om dat ze direct met producenten en op maat gemaakte oogstmachines werkt, om apparatuur te maken die producenten helpt om gewassen op efficiënte wijze te oogsten en de hele wereld te voeden.

Innoveren om producenten te helpen om meer te oogsten van wat ze verbouwen, is een topprioriteit”, aldus Harris. “We kijken uit naar onze samenwerking met MacDon om een uiterst efficiënte oplossing te bieden voor maaidorsers met maaiborden met opraapdoek, die de oogstproductiviteit naar nog grotere hoogten brengt.

Ga voor meer informatie over MacDon IH naar www.macdon.com.

***
Persberichten:
http://mediacentre.caseiheurope.com


PDF downloaden