Merk

CASE IH KONDIGT SPONSORSCHAP APRILIA MOTOGP™ AAN

14 feb 2022

​​​​Het landbouwmerk CNH Industrial steunt het leidende team in het toppunt van de motorsport / Samenwerking begint met eerste race van 2022 in Qatar / Duurt het hele MotoGP™-seizoen 2022/

Case IH gaat in MotoGP™-seizoen 2022 het Aprilia-raceteam sponsoren, een zet die een belangrijk landbouwmerk van CNH Industrial aan een van de meest succesvolle namen in de geschiedenis van de motorsport koppelt.

De overeenkomst, die tijdens de eerste race van 2022 in Qatar van start gaat, creëert een samenwerking tussen twee bedrijven die toonaangevend zijn in de technische innovatie in hun respectievelijke elektrotechnische branche. Case IH voert al geruime tijd de toon aan in landbouwmachines, en is een pionier in ontwikkelingen als 's werelds eerste rupsbandtractor met hoog vermogen, de Quadtrac. Ondertussen heeft de innovatieve benadering van Aprilia Racing, deel van de Italiaanse Piaggio Group, het team aan honderden overwinningen en 54 wereldtitels in alle categorieën van de motorsport geholpen. In MotoGP-seizoen 2022 zullen coureurs Aleix Espargaró en Maverick Vinales, twee van de meest getalenteerde coureurs in het kampioenschap, vechten om de prijzenkast van het team nog verder uit te breiden.

De geavanceerde technologie die op onze machines is aangebracht is vergelijkbaar met alles in de motorsport”, aldus Mirco Romagnoli, Vice-President Case IH en STEYR Europe.

En Case IH en Aprilia Racing delen nog veel meer; de vraag naar hoge prestaties en vermogen, de prestige van onze merken en de passie erachter, plus het teamwork en de competitiviteit om op het hoogste niveau te presteren. Daarom werken we graag samen met Aprilia Racing, een van de meest toonaangevende machinebouwers in de MotoGP, en we denken dat we dezelfde maten van succes zullen delen, op het circuit en op het land. Productieve tijd en betrouwbaarheid zijn kritiek in zowel de motorsport als de dagelijkse landbouwwerkzaamheden, terwijl analyses van de gegevens een belangrijk onderdeel van succes op het land en op test- en racecircuits zijn. Of je nu races en kampioenschappen wilt winnen of productieve plant- en oogstseizoenen wilt bereiken, een grondige planning en begrip van miljoenen variabelen zijn daarbij van doorslaggevend belang. We delen de risico's die gepaard gaan met het weer en veel variabelen betekenen dat strategieën constant moeten worden heroverwogen.

Massimo Rivola, CEO van Aprilia Racing CEO, verheugt zich op de samenwerking met Case IH.

Ik kijk erg uit naar volgend seizoen met Case IH aan onze zijde en ik hoop dat de fans van beide merken klaar zijn om met ons te racen. Voor wat betreft wereldwijde uitdagingen en sterke prestaties delen we dezelfde winnaarsmentaliteit en het verlangen naar succes. We geloven ook in innovatie en teamwork, twee van de belangrijkste aspecten wanneer je op topniveau concurreert: het MotoGP wereldkampioenschap voor Aprilia Racing, de wereldmarkt voor Case IH.


PDF downloaden