Producten

CASE IH INTRODUCEERT NIEUWE AFS 700 PLUS-MONITOR VOOR PUMA 150 – 175 EN MAXXUM

20 okt 2022

Puma- en Maxxum Multicontroller- en CVXDrive-modellen krijgen nieuwe monitor / 12", hogere resolutie, AEF ISOBUS-gecertificeerd / snellere hardware, meer opslagcapaci-teit / Modeljaar 2023

Case IH introduceert voor modeljaar 2023 de nieuwe AFS Pro 700 Plus 12” touchscreen-monitors voor de Multicontroller- en CVXDrive-modellen van de Maxxum en Puma 150-175. Met snellere hardware, meer geheugen en een hogere opslagcapaciteit, hebben de moni-tors ook een hogere schermresolutie en bescherming tegen schitteringen, en verbindings-opties voor wel 4 externe camera’s.

 Groot aanbod opties

De touchscreenmonitor is net als zijn voorgangers compatibel met AEF-ISOBUS en kan op de Multicontroller-armleuning of op de stang van de balenpers worden geplaatst. De inde-ling van het display van de AFS PRO 700 Plus kan speciaal worden afgestemd op de voor-keuren van de bestuurder. De monitor beheert niet alleen de instellingen en informatie van de machine, maar ook de vele verschillende digitale functies van de tractor, zoals transmis-sie, aftakas, hydraulische instellingen en het Case IH AccuGuide-stuursysteem.

Met gebruik van HMC II, het systeem voor kopakkermanagement, kunt u lastige manoeu-vres op de kopakker handig en eenvoudig opslaan met gebruik van tijd, route of triggerpun-ten, en automatisch als een procedure afspelen. Door de functies van AccuGuide en HMC II te combineren, start AccuTurn Pro deze procedures zelfs automatisch, inclusief het keer-proces zelf.

Eventueel kunnen dezelfde Maxxum- en Puma-modellen ook worden uitgerust met telema-tica. Met gebruik van de geïntegreerde online verbinding kunnen de bestuurder en be-drijfsmanager ISOBUS-gegevens van hulpstukken, zoals omstandigheden, doorvoer en lo-catie, inzien en registreren. Wat nog belangrijker is, is dat ze met gebruik van AccuSync ge-gevens met alle tractoren in een veld kunnen delen.

 Realtime boerderijbeheer met AccuSync

De AccuSync-functie synchroniseert vlot Case IH-machines uitgerust met de bestaande AFS Pro 700- of de nieuwe AFS 700 Plus-monitors. Bedrijfsmanagers, bestuurders en loonwerkers kunnen kaarten van een gebied, A/B-lijnen en perceelgrenzen (binnen/buiten) tot op de minuut uitwisselen met en toepassen op verschillende machines die op hetzelfde veld werken. Zodra de taak op het display is ingesteld, stuurt het telematicamodem hem naar de cloud, zodat hij beschikbaar is voor andere machines in het machinepark. Bestuur-ders in secundaire voertuigen kunnen deze taken inzien en vervolgens downloaden en in hun eigen voertuigen gebruiken. Elke taak kan door wel 6 voertuigen tegelijkertijd worden geopend.

Christel Diebolt, Product Marketing Manager voor Maxxum, zei: “De nieuwe Case IH Pro 700 Plus-monitor biedt klanten en bestuurders een sneller, scherper en flexibeler display dat, in combinatie met functies, zoals AccuSync, de uptime en de snelle, betrouwbare gegevens-overdracht tussen veld en tractor zal verbeteren.”


PDF downloaden