Producten

SAFEGUARD CONNECT COMBINEERT VERBONDEN CAPACITEITEN VAN CASE IH-TRACTOREN MET HOOG VERMOGEN

07 nov 2022

​​​​​Brengt belangrijke services samen om stilstandtijd en eigendomskosten te beperken, productiviteit te maximaliseren, investering te beschermen / Gebouwd rond AFS Connect™-services / Betere ondersteuning door dealer en fabrikant plus operatortraining / Nu verkrijgbaar voor Steiger-, Quadtrac-, Magnum™- en Optum-tractoren maar ook Axial-Flow® 250-serie maaidorsers.


Een nieuwe combinatie Safeguard Connect™-services bestaande uit waardevolle telematicaservices, gegroepeerd om alle aspecten van serviceondersteuning te omvatten, is nu niet alleen verkrijgbaar op IH Case IH Axial-Flow® 250-serie maaidorsers, maar ook op Steiger-, Quadtrac-, Magnum™- en Optum-tractoren. Safeguard Connect is toegevoegd aan de telematica van AFS Connect, en omvat een uitgebreide Safeguard-garantie (standaard/optioneel afhankelijk van de markt), inspectie in het voorseizoen, ondersteuning van de dealer op afstand, MAXSERVICE 24/7 back-up, AFS Connect-abonnement en volledige training van de operator.

AFS Connect helpt beheer en bewaking
Het portaal AFS Connect Farm, waarmee landbouwgegevens kunnen worden bekeken, bewerkt, beheerd, geanalyseerd en gebruikt die door AFS Connect zijn verzameld, is ook een deel van Safeguard Connect, waardoor bewaking en beheer van machines en vloten via het portaal met een pc of de app AFS Connect Farm mogelijk is. Mits toelating kunnen dealers de machines ook volgen vanop afstand en zo ook extra ondersteuning bieden.

Operatortraining
Als deel van Safeguard Connect genieten operators van training door de Case IH dealer over alle functies en mogelijkheden, om zo met optimale kennis het maximale potentieel uit de machine te halen.

Controle in het voorseizoen inbegrepen

Een jaarlijkse controle in het voorseizoen maakt ook deel uit van Safeguard Connect, waarbij machines worden onderworpen aan een professionele inspectie speciaal ontworpen voor Case IH-modellen en uitgevoerd volgens de officiële inspectielijsten van Case IH door gekwalificeerde technici van de dealer. Het dekt meer dan 200 controlepunten, wat onderhoud van hoog niveau garandeert en helpt om stilstandtijd te voorkomen. Na voltooiing kan de klant besluiten of hij aanbevolen reparaties laat uitvoeren.

24/7 Case IH MAXSERVICE Uptime Support

Met de dealers als partner geeft de Case IH MAXSERVICE 24/7-ondersteuning tijdens het oogstseizoen met telefonische en online back-up om de klant direct te verbinden met Case IH in het geval er extra assistentie nodig is om machines met problemen zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Voorbeelden omvatten 24/7 spoedverzending van onderdelen, evenals ondersteuning van monteurs van de dealer in het veld door technici van Case IH.

Proactieve pechverhelping
De technici van de controlekamer van Case IH, die continu de status van verbonden Case IH-machines bewaken, worden snel gewaarschuwd voor eventuele problemen met een machine, waardoor proactief beheer en oplossingen mogelijk zijn vóór een probleem zich voordoet, wat de productiviteit maximaliseert en stilstandtijd voorkomt.

Aanbod Safeguard-garantie

Safeguard-garantie is het verlengde garantieprogramma van Case IH. Safeguard is standaard op bepaalde Europese markten en optioneel op andere, en biedt dezelfde dekking in de twee jaar na het eerste standaardjaar. Dat kan worden verlengd tot vijf jaar en/of 6000 uur, afhankelijk van het model, om te beschermen tegen onverwachte reparatiekosten, om gemoedsrust te geven, om de bedrijfskosten onder controle te houden en om de doorverkoopwaarde te garanderen.

Ondersteuning door dealer en fabrikant van een hoger niveau
Net als voor onze dealers is onze belangrijkste focus de klantverwachting van onze producten en diensten”, aldus Benoît Gottrand, Director EMEA Services & Warranty.

Safeguard Connect beschikbaar maken op grote Case IH-tractoren en Axial-Flow 250-serie maaidorsers benadrukt de eersteklas klantondersteuning die gepaard gaat met ons productaanbod. Machines ondersteunen nadat ze verkocht zijn, maakt integraal deel uit van wat we doen: onze klanten helpen zich volledig op de landbouwwerkzaamheden te richten, door de betrouwbaarheid en productiviteit van onze machines te maximaliseren, om hun bedrijven te helpen vlot en rendabel te draaien.


PDF downloaden